Marnie krijgt een Pokémon TCG: Tournament Premium Collection!

Marnie krijgt een Pokémon TCG: Tournament Premium Collection!

Marnie Tournament Premium Collection

We weten eindelijk waar de mysterieus verdwenen Marnie Full Art kaart zal opduiken. Deze kaart, die oorspronkelijk in de Japanse Shiny Star V set zat, is nooit in de Engelse versie, Shining Fates, terechtgekomen.  In plaats daarvan ligt ze in een stapel ongeopende dozen in de verste uithoek van de TCG database te wachten op haar release in augustus: Marnie Tournament Premium Collection!
Het lijkt erop dat Marnie toch nog in het Engels gedrukt gaat worden!

Nu… waarom zou dit de enige kaart zijn die Pokémon TCG niet heeft uitgebracht in de Engelstalige Shining Fates set? Veel YouTubers en podcasters hebben hierover gediscussieerd.  

  • Eén theorie was dat een set als Shining Fates met twee Chase kaarten (Marnie & Charizard) een explosie zou veroorzaken op de markt voor deze items.
  • Een andere theorie is dat Pokémon de markt screent en kijkt hoe goed een bepaalde kaart het doet in het Japans en deze dan als promokaart uitbrengt in een nieuw product.

We zijn super blij dat de Marnie kaart eindelijk op de Engelse markt gaat verschijnen en naar verwachting in augustus 2021 zal worden uitgebracht!

Mogelijke foto’s van de kaarten

Nu circuleert er een foto van de doos, maar we kunnen niet bevestigen dat het de finale foto is. De foto toont dat de doos alleen packs bevat van Chilling Reign, de aankomende Sword & Shield uitbreiding met release in juni 2021. Wij verwachten dat dozen zoals deze die uitkomen voor standaard uitbreidingen niet worden niet enkel boosters uit één bepaalde set krijgen. Een speciale set product zoals de Shining Fates Premium Collection heeft bijvoorbeeld alleen packs van Shining Fates en niet meerdere sets. Maar toen Battle Style uitkwam, had een standaard uitbreiding en hun producten twee pakjes van Battle Styles en dan nog twee andere pakjes van echte sets.

Persoonlijk denk ik dat het waarschijnlijker is dat de Marnie Tournament Premium Collection meerdere verschillende sets bevat, wat in tegenspraak is met de onbevestigde afbeeldingen op sociale media. Ook zou deze box in augustus uitkomen, een volle twee maanden na het debuut van Chilling Reign.
Hoe het ook uitpakt, het is geweldig om te zien dat deze kaart zijn weg vindt naar de Engelstalige Pokémon TCG op een manier waarbij het een gegarandeerde toevoeging zal zijn aan de collectie van elke speler die de box ontvangt. Als deze kaart daadwerkelijk in de Shining Fates packs had gezeten, zou je verwachten dat hij evenveel waard zou zijn als de Shiny Charizard VMAX, gebaseerd op de waarde van de Japanse versie. Nou, gelukkig is dit iets wat we allemaal kunnen bezitten!

Binnenkort beschikbaar voor Pre-order!

Deel dit bericht