Crown Zenith Hoopa V Galarian Gallery Leaked

Crown Zenith Galarian Gallery Leaks

Crown Zenith Hoopa V Galarian Gallery Leaked

The Pokémon Company heeft zojuist een aantal kaarten van de Galarian Gallery online gezet. We weten nu dus dat er een speciale Galarian Gallery in de set Crown Zenith komt. Waar we voorheen enkel de Trainer Gallery kende, die altijd uit 30 kaarten bestond. Komt er nu dus een Galarian Gallery met 70 Pokémon kaarten erin, wat gaat dit toch een top set worden! Hoopa V Galarian Gallery van de set Crown Zenith is hierboven op de afbeelding te zien!

Overige Crown Zenith Leaks

Er zijn weer een aantal leaks beschikbaar van de Crown Zenith set, dat is nog eens lekker 2023 beginnen! We zetten ze voor je op een rijtje:

Wat is de Crown Zenith Galarian Gallery?

Inmiddels is dus bekend gemaakt dat er een speciale Galarian Gallery in de set komt. Wat dit precies is? Een extra subset met daarin 70 Galarian Pokémon kaarten. Waar we dus voorheen de Trainer Gallery kende met 30 kaarten, komt daar nu Galarian versie van met meer dan het dubellen aantal kaarten. Dat Crown Zenith een super set ging worden stond al vast, maar dit hadden wij niet verwacht! Die Galarian Gallery kaarten moeten zo snel mogelijk in onze binder!

Kan ik Pokémon Crown Zenith producten kopen bij Pokemart.nl?

Ja, wij hebben alle pre-orders open gezet voor deze set. Let er wel op, deze set heeft geen Pokémon booster boxen omdat het een holiday set is. In de Elite Trainer Boxen zitten dus wel 10 booster packs en een sealed promo kaart. Wij zetten alle producten voor jullie op een rijtje:

Dit waren alle Crown Zenith producten, wil jij nu graag producten van andere sets bekijken? Check dan al onze Pokémon Sword & Shield categorieën. Je kunt ze per set bekijken of in eens alle sets samen!

Afsluiting Hoopa V Galarian Gallery Leak

Wij kunnen niet wachten tot deze set uit komt over een paar weken! Wat een prachtige leaks zijn het toch weer van deze set. Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als ons en wauw, de Galarian Gallery is echt een uniek concept. Met maar liefst 70 verschillende subset kaarten die er super vet uit zien! Die willen wij zo snel mogelijk alle 70 pullen!

Deel dit bericht