Eindelijk meer nieuws over de Pokémon 25th Anniversary !

Eindelijk meer nieuws over de Pokémon 25th Anniversary !

25th Anniversary banner Pokemon Pokemart.be

Nostalgisch gevoel

2021 is het jaar dat Pokémon al 25 jaar bestaat, gedurende deze 25 jaar hebben ze een hele grote aanhang opgebouwd en hen al sinds jaar en dag entertaint met creatieve content en leuke collectibles zoals Pokémon kaarten (Pokémon TCG), poppetjes, games op de Nintendo consoles, Pokémon Go, … Elke 90’s kid heeft wel te maken gehad met Pokémon, iedereen die er nu weer mee in conctact komt is er zeer euforisch over omdat het nostalgisch element weer geprikkeld wordt. Dit jaar Lanceert Pokémon in April weer een nieuwe game op de Nintendo Switch: Pokémon Snap. Later op het jaar komt er ook een Pokémon 25th Anniversary TCG set!

Wereldwijde media

Pokémon viert hun 25-jarig bestaan zeer groot, dit is zeer duidelijk af te leiden uit het megagroot mediabudget dat ze hiervoor voorzien. Het lijkt erop dat iedereen ter wereld mag weten dat Pokémon 25 jaar bestaat. Heel het jaar door zullen er campagnes gevoerd worden, celebrities worden als katalysator ingezet zodat alles zeer snel de wereld rondgaat. Er zijn al bevestigde partnerships met Katy Perry, Justin Bieber en nog veel meer bekende artiesten! Wij kijken er alvast naar uit en zijn zeer benieuwd wat zich allemaal in 2021 rond Pokémon zal afspelen.

Vele Artiesten worden betrokken om de 25th Anniversary groots te maken! Iedereen mag het weten 🔥🔥

Op 19 Februari vindt de Pokémon-day plaats, dan zal het voor iedereen duidelijk worden wat Pokémon allemaal van plan is in 2021.

Release van een nieuwe TCG set: Pokémon 25th Anniversary

Wij weten alvast dat we op 8 Oktober 2021 een nieuwe Trading Card Set mogen verwachten in functie van hun 25-jarig bestaan! Zelf hebben we al leuke sneakpeaks mogen genieten van enkele sneakpeaks, ik kan je alvast garanderen dat onze mond meteen open viel. Pokémon heeft zeer veel nieuwigheden voorzien, dit hebben ze voor geen enkele andere set ooit gedaan! Hieronder sommen we alvast even de verschillende type producten op, deze zijn binnenkort ook beschikbaar zijn als pre-order in onze webshop. Jullie kunnen alvast ons laten weten in welke producten jullie geïnteresseerd zijn door ze in jullie wishlist te plaatsen!

  • Elite Trainer Box
  • Ultimate Premium Collection
  • Collector’s Chest
  • VMAX Figure Collection
  • Mini Tins
  • V Box Union
  • V Box
  • Pin Box
  • Collection Portfolio

De Pokémon 25th Anniversary set zal een Holiday set zijn zoals Hidden Fates, Champion’s Path, Shining Fates, … Dit wil dus zeggen dat het een zeer speciale set is.

Tot slot, meer info volgt nog!

Deel dit bericht