McDonalds Pokémon kaarten 2022

McDonalds Pokemon kaarten 2022

McDonalds Pokémon kaarten 2022

McDonalds Pokémon kaarten 2022

Goed nieuws voor alle Pokémon kaarten verzamelaars en mensen die van McDonalds houden! De Pokémon kaarten zitten namelijk weer in de happy meals anno 2022. Wat een feest, we krijgen gelijk flashbacks naar vorig jaar 2021. Toen konden we maar geen genoeg krijgen van de happy meals met de Pokémon booster packs erin! Heerlijk was dat, een lekkere maaltijd en gratis Pokémon kaarten! In deze blog gaan wij jullie alles vertellen over de McDonalds Pokémon kaarten van 2022!

Wanneer komen deze McDonalds Pokémon kaarten uit in 2022?

De release datum was in augustus 2022. Ze zijn dus al uitgebracht in Amerika, Engeland en Duitsland. Helaas zijn ze momenteel nog niet in Nederland verschenen. Maar wij denken dat het net zoals vorig jaar bij de 2021 set van McDonalds gaat. Dat Nederland gewoon een stukje later aan de beurt is. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we altijd nog door schakelen en de packs of de gehele set in Amerika kopen. Maar wij blijven hoop houden dat ze ook in Nederland bij de McDonalds zullen verschijnen eind 2022!

Welke Pokémon kaarten zitten in deze set?

Het gaat hier net zoals bij de Pokémon Trick or Trade set om een kleine set. Deze zal 15 Pokémon kaarten bevatten en net zoals vorig jaar zullen ze allemaal in non-holo en holo te verkrijgen zijn. Echter zijn er dit jaar maar 6 holo varianten. Per booster krijg je 1 holo en 3 non-holo kaarten. We zullen jullie niet langer in spanning houden en hieronder een lijst van de gehele set neerzetten:

 1. Ledyba
 2. Rowlet
 3. Gossifleur
 4. Growlithe
 5. Victini
 6. Lapras
 7. Pikachu
 8. Chinchou
 9. Flaaffy
 10. Tynamo
 11. Cutiefly
 12. Bewear
 13. Pangoro
 14. Drampa
 15. Smeargle

 

Welke Pokémon McDonalds kaarten uit 2022 krijgen een holo versie?

Er komen in totaal maar 6 holo kaarten van de 15 dit jaar. De volgende zullen een holo versie krijgen:

 • Pikachu
 • Smeargle
 • Rowlet
 • Gossifleur
 • Growlithe
 • Victini

McDonalds Pikachu holo 2022

McDonalds Pikachu holo 2022

Als voorbeeld hebben we even de Pikachu holo erbij gepakt. Zoals je kunt zien weer de speciale holofolie net zoals vorig jaar. En zijn ze allemaal genummerd van 1 tm 15.

Hoe gaat de set heten?

Dit jaar gaat de set Pokémon Match Battle heten. Bij elke happy meal die je haalt zit er namelijk een extra Pokémon speeltje bij. Het spel dat je kan spelen noemt men ook wel ‘Match Battle’. Er zullen meerdere speeltjes uit komen, waarschijnlijk om de week een andere. Het is natuurlijk de goal van elke verzamelaar om alle verschillende speeltjes te bemachtigen.

Hoe zien de McDonalds booster packs eruit?

De boosters zien er mooi uit, met Pikachu op de voorgrond als afbeelding. Er staat ook op vermeld dat er 4 Pokémon kaarten in een booster zitten. Vorig jaar was het mogelijk om de boosters los bij te bestellen. Dat kon echter maar voor een korte periode, omdat de packs te snel op gingen hierdoor. Wij weten niet hoe ze het dit jaar zullen aanpakken.

Pokémon Match Battle booster pack

Afsluiting

Wij zijn erg blij dat Pokémon continue bezig is met leuke extra sets en activiteiten. Dit zorgt toch voor een extra leuke sfeer in de hobby van Pokémon kaarten verzamelen. Hoe leuk is het namelijk, je gaat naar de McDonalds en haalt een happy meal. Daar krijg je vervolgens gratis een pakje Pokémon kaarten bij. En het zijn niet random packs, maar ze bouwen er een hele set omheen wat het extra leuk maakt. Wij vinden dit een top actie van Pokémon, hopelijk jullie ook.

 

 

Deel dit bericht