Een nieuwe record prijs voor de Shadowless Base Charizard PSA 10

Een nieuwe record prijs voor de Shadowless Base Charizard PSA 10

Een nieuwe record prijs voor de Shadowless Base Charizard PSA 10

Donderdag 26 november 2020 was het dan zo ver, de veiling van de 1999 Pokemon Base Set 1st Edition Shadowless Holo Charizard #4 PSA 10 GEM MINT liep af. Het ging als een lopend vuurtje rond, het pareltje onder de pareltjes stond weer te koop! De enige echte PSA 10 first edition Shadowless Charizard! Ook wel het kroonjuweel onder de pokemonkaarten genoemd en begeerd door elke Pokemon kaarten verzamelaar. We nemen je even mee in de veiling.

Bron: Ebay.com

Op maandag 16 november heeft iemand de Shadowless first edition PSA 10 Charizard op Ebay geplaatst. (Ebay is een online koop/verkoop platvorm maar dan Internationaal. Je kunt het vergelijken met Marktplaats). Die zelfde dag bood iemand nog 152.200 dollar. De koper was dus al zeker van een mooi bedrag en de veiling liep toen nog 10 dagen! Dat moest wel een spektakel worden. Met in ons achterhoofd dat het vorige record verbroken was door rapper Logic die er vorige maand eentje kocht voor $224.000. De beroemde Youtuber Paul Logan wist er ook een te score voor $150,000 van de koning van Pokemon hem zelfde Garry. De biedingen bleven maar oplopen tot het einde toe. Waarna er een eindstand op donderdag 26 november van maar liefst US $295.300,00 oftewel EUR 247.143,99 op de teller stond!

Een officieel nieuw record voor de Charizard kaart is dus gezet!
Waar gaat dit stoppen? Een paar weken geleden was het record nog $150.000. Toen $224.000 en nu dus al $295.000!
Fantastisch nieuws voor iedereen die een of meerdere Charizards bezit en al lange tijd bezig is met het verzamelen van Pokemon kaarten. Minder goed nieuws voor de mensen die aan het sparen waren om een dure Base Charizard aan te schaffen. Die zullen nu nog langer moeten sparen want de prijzen blijven maar omhoog gaan!

Shadowless holo first edition PSA 10 Charizard

Waar denk jij dat de Pokemon Charizard hype zal eindigen?

Wat denken jullie van de huidige prijsstijgingen? Zal het vanaf nu alleen nog maar erger worden omdat er steeds meer verzamelaars bij komen? En omdat er steeds meer beroemdheden mee gaan doen met Pokemon denk bijvoorbeeld aan Rapper Logic, Youtuber Paul Logan en DJ Steve Aoki.
Het blijft natuurlijk gokken, wie het zal kunnen vertellen kan goud geld verdienen. Maar het belangrijkste aan Pokemon trading card game blijft toch wel het plezier in de hobby. Dus vergeet niet om het plezier te behouden, of je nu winst of verlies maakt!

Deel dit bericht