Art Rares komen terug in Pokémon Scarlet & Violet

art rares Pokémon Scarlet & Violet

Art Rares komen terug in Pokémon Scarlet & Violet

Het is best vreemd om al over Pokémon Scarlet & Violet te schrijven, omdat Pokémon Crown Zenith nog uit moet komen deze maand. Maar er zijn zojuist wat leaks verschenen over de aller eerste Pokémon kaarten van Scarlet & Violet, die wij echt met jullie moeten delen. Zoals we al weten komen de EX kaarten weer terug, maar nu is ook bevestigd dat de AR (Art Rares) terug komen in de nieuwe reeksen van de nieuwe generatie. Lees snel verder om te zien welke leaks er zijn uitgebracht door The Pokémon Company.

Art Rares Pokémon Scarlet & Violet leaks

Hieronder zetten wij een overzicht neer van de aller nieuwste leaks. Dit gaat niet over de Crown Zenith set, maar de set die daarna uit komt in de Scarlet & Violet generatie.

Wanneer komt deze set uit?

De Scarlet & Violet Base set komt op 31 maart 2023 uit. Dat betekend dat we nog lang moeten wachten, maar gelukkig vliegt de tijd en komt eerst Crown Zenith nog uit. Het is altijd even spannend wanneer er een nieuwe generatie start, hoe gaat alles eruit zien? Hoe populair zal het worden? Komt er veel stock of juist minder? En zo zijn er nog veel meer vragen!

Overige leaks van Scarlet & Violet

Er zijn al eerder wat leaks geweest zoals welke starters er komen, hoe deze eruit zien en de eerste beelden van de EX kaarten zijn er al. Nu zijn dus ook een aantal AR kaarten uitgelekt, wat erg leuk is om te zien!

Pokémon kaarten vernieuwing

Wat vinden wij hiervan?

Wij hebben erg veel zin in deze nieuwe generatie Pokémon kaarten, hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als ons. Wij vinden de set er erg leuk uitzien, modern maar toch in een nostalgisch jasje door de EX benamingen. Ook vinden wij het super vet dat de AR kaarten terug komen, want hier kunnen wij nooit genoeg van krijgen. Hoe prachtig waren deze AR kaarten wel niet in VSTAR Universe!

Afsluiting Art Rares Pokémon Scarlet & Violet

Hopelijk hebben jullie genoten van de leaks. Binnenkort is deze set ook bij ons te pre-orderen, maar eerst gaan we de release van Crown Zenith tegemoet. De aller eerste producten van Crown Zenith komen namelijk al rond 20 januari uit. Dat is over iets minder dan 2 weken al! Daar hebben wij erg veel zin in, en wij gaan voor de master set!

 

Deel dit bericht