Een nieuwe TCG genaamd One Piece

Coffret Sylveroy Cavalier du froid pokemart.be

Een nieuwe TCG genaamd One Piece

Goed nieuws voor alle One Piece en trading card game fans en/of verzamelaars, er komt namelijk een speciale tradingcardgame voor One Piece! En wij hebben geluk dat wij deze als aller eerste kunnen aanbieden in Nederland en België. Het zal gaan om de aller eerste One Piece sets die first edition zijn. Zoals wij weten bij andere nieuwe TCG soorten die uit kwamen als voorbeeld ‘Flesh & Blood’. Kunnen deze aller eerste first edition boxen flink oplopen in prijzen en is dit zeker een interessante TCG om eens een kijkje naar te nemen. In deze blog gaan wij jullie alles uitleggen over deze nieuwe TCG soort.

Wat is One Piece TCG?

De ONE PIECE Card Game is een spel waarin je je eigen deck bouwt en het opneemt tegen een tegenstander.
Kies je favoriete kaarten en personages, en bedenk je strategie! Het is gebaseerd op de populaire anime series en films. Het begon allemaal in 1997 toen kwam het aller eerste deel van One Piece uit in het mangablad ‘Shonen Jump’. Het is getekend door Oda Eiichiro, het zit bom vol humor en cartooneske personages. Had hij ooit durven dromen dat het ooit zo groot zou worden? Het gaat over de avonturen van piraten, een geheimzinnige schat en heel veel vijanden met superkrachten. Het is door de jaren uitgegroeid tot de aller populairste manga ooit. Rond 2013 circuleerde er al 345.000.000 exemplaren van de mangabundels rond in de wereld. Dat waren er op dat moment ruim 100.000.000 meer dan de nummer 2 manga serie Dragon Ball Z. En nu eindelijk in 2022 komen ze uit met hun eigen trading card game! Hier moeten we zeker wat mee doen dachten wij, vandaar dat we nu alvast een informatieve blog erover schrijven en later dit jaar de producten ook zullen aanbieden op onze webshop!

Hoe zien de kaarten eruit?

Op het moment is er helaas nog niet heel veel uitgelekt, maar wij hebben alvast een voorbeeld weten te bemachtigen over hoe deze kaarten eruit komen te zien! Bekijk onderstaande afbeelding met 5 voorbeeld afbeeldingen van One Piece kaarten!

One Piece kaarten

Hoe kan je beginnen met spelen?

Je moet een deck samenstelen om de ONE PIECE Card Game te kunnen spelen. Als het spel nieuw voor je is, raden we je het One Piece Starter Deck aan. Dit is een kant-en-klaar deck. Als je meer gevechten wilt winnen, kun je One Piece Booster Packs gebruiken om je deck uit te breiden! Bekijk hieronder de voorbeeld afbeeldingen hoe deze producten eruit komen te zien!

One Piece producten

Voorbeeld van het spelen

Om je alvast een kijkje te geven hoe je deze TCG speelt en hoe dat eruit komt te zien, hebben wij een voorbeeld voor jullie gemaakt. Let op: momenteel zijn de kaarten nog niet te bestellen, dit is puur om alvast een voorproefje te geven over deze TCG!

One Piece spelen

Lijst met producten

Volgens de planning nu zullen wij deze producten in oktober 2022 binnen krijgen. Dan is namelijk de officiele release van deze nieuwe TCG soort. Pin ons er alleen niet op vast, dit is een richtlijn. Om jullie alvast een beeld te geven zetten wij hieronder een lijst neer met producten die jij bij ons kunt bestellen!
– Booster Box
– Booster Pack
– Speciale Boxen
– Starterdecks

Afsluiting

Wij hebben erg veel zin in deze nieuwe TCG variant. Wij zijn zelf namelijk enorm fan van deze anime/manga’s. Hopelijk zijn er meer fans die nu smullen van deze informatie. We houden jullie op de hoogte en zullen nog meer nieuws uitbrengen omtrent deze nieuwe TCG.

Deel dit bericht