Pokemon 151 de nieuwste Pokemon kaarten reeks

Pokemon 151

Pokemon 151 de nieuwste Pokemon kaarten reeks

Pokemon 151 de nieuwste Pokemon kaarten reeks

De aller nieuwste Engelse Pokemon kaarten set is uitgebracht, namelijk de Pokemon 151 reeks! In deze Pokemon blog gaan wij jullie alles vertellen over deze set. Wat zijn de zeldzaamste kaarten uit de set? Wanneer kwam deze set uit? Welke producten horen er bij deze set? Wat zijn de release datums van de producten? Want bijvoorbeeld de Pokemon 151 Mew Ultra Premium Collection Box komt pas later uit in oktober. Wat wij vinden van deze set en nog veel meer. Lees dus snel verder en kom alles te weten over deze geweldige Pokemon TCG set!

De release datum

De set kwam officieel 22 september 2023 uit. Maar let op: er zijn producten die pas in oktober verschijnen, zoals de Mew Ultra Premium Collection box en de Zapdos EX box. Let hier dus op wanneer je producten van deze set besteld. Als je de producten die pas later uit komen in de bestelling doet met bijvoorbeeld ook de elite trainer boxen die wel al uit zijn gekomen dan moet je wachten tot alles binnen is. Op zich is dat ook geen probleem, want het duurt niet heel lang meer.

De zeldzaamste Pokemon kaarten van Pokemon 151

Hieronder staat een lijst met alle speciale hits uit deze set. Er zijn in totaal 7 Special Illustration Rares deze zijn het aller zeldzaamste. Daarna volgt de gouden Mew.

Pokemon 151 producten

Ben jij van plan om deze set te sparen? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want de producten zijn namelijk te koop bij www.pokemart.nl en www.pokemart.be. Let wel op, de Zapdos EX box en de Mew Ultra Premium Collection komen pas in oktober uit. Hieronder staat een overzicht van alle producten die bij deze set horen! Let op: dit is een holiday set, deze hebben dus geen booster boxen. Wel hebben ze nieuw de booster bundles geïntroduceerd, waar 6 booster packs in zitten.

EV3.5-Pokémon 151-UPC- MEW EV3.5-Pokémon 151-ETB-Snorlax-Pokemart.be EV3.5-Pokémon 151-Booster-Bundle-Pokemart.be EV3.5-Pokémon 151-Poster-box-Pokemart.be EV3.5-Pokémon 151-Binder-collection-Pokemart.be EV3.5-Pokémon 151-mini-tin-FR-Pokemart.be EV3.5-Pokémon 151-Alakazam-EX-Box-Pokemart.be EV3.5-Pokémon 151-Zapdos-EX-Box-Pokemart.be

Wat vinden wij van deze set?

Het is een prachtige set en zeker een aanrader om te sparen. Het leukste is nog wel dat ze de GODPACKs hebben geintroduceerd bij Engelse Pokemon kaarten. Voorheen was dit enkel te verkrijgen bij Japanse Pokemon kaarten. Maar nu sinds Pokemon 151 dus ook bij de Engelse variant. Verder is het een hele hoop nostalgie doordat de aller eerste 151 Pokemon in deze set voor komen. Kortom: een echte aanrader voor alle Pokemon verzamelaars om deze set te sparen!

Afsluiting

Een erg mooie set, waarbij The Pokemon Company nieuwe aspecten heeft gelanceerd zoals de godpacks en de booster bundles. Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende informatie gegeven over de Pokemon 151 reeks. Mocht jij nou meer handige Pokemon informatie willen? Bekijk dan ook onze andere artikelen, wij schrijven namelijk erg veel leuke artikelen over Pokemon en alles wat daarbij komt kijken. Vergeet ook niet onze social media kanalen te volgen, zo mis jij nooit nieuwe sets, aanbiedingen en natuurlijk giveaways! Tot de volgende blog!

 

Deel dit bericht