Pokémon Scarlet & Violet introduceert de 9e Generatie Pokémon

Pokémon Scarlet & Violet introduceert de 9e Generatie Pokémon

Pokémon Scarlet & Violet introduceert de 9e Generatie Pokémon.

The Pokémon Company heeft een aankondiging gedaan, met de aankondiging van de aankomende Pokémon Main RPG’s, getiteld Pokémon Scarlet en Pokémon Violet die eind 2022 wereldwijd gelijktijdig zullen verschijnen. Beelden van de regio werden al vrijgegeven , alsook de starters en helden, we gaan ze hieronder voor je bekijken en beschrijven.

Trailer

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, ontwikkeld door GAME FREAK Inc, vormen een uitbreiding op de belangrijkste Pokémon-spelseries. Trainers zullen een uitgestrekte open wereld kunnen verkennen waarin de verschillende steden naadloos opgaan in het omringende landschap. Pokémons zijn overal: in de lucht en in de zee, in het bos en in de straat!

Pokémon Scarlet & Violet introduceert de 9e Generatie Pokémon, we bespreken de starters hieronder

Binnenkort zal er ook meer nieuws bekend gemaakt worden over de Pokémon Kaarten van Pokémon Scarlet & Violet, die zullen dan ook beschikbaar zijn in onze shop!

De starters

Sprigatito

Starter Sprigatito Pokémon scarlet & Pokémon violet

Sprigatito is de grass-type starter voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Hij is 0,4 m hoog en weegt 4,1 kg. Hij behoort tot de categorie grass-type Pokémon. Het kan het Overgrow talent bezitten.
Een viervoetige katachtige Pokémon genaamd Sprigatito heeft een lichtgroene vacht. De vacht kan zonlicht absorberen voor energie, omdat de samenstelling vergelijkbaar is met die van planten. Hij heeft groene oren met een lichtgroen interieur, een pluk haar op zijn voorborst en een groene markering die op een blad lijkt, rond zijn roze ogen en neus. Twee hoekige tanden in zijn bovenkaak zijn zichtbaar als zijn mond open is. Hij heeft kleine pootjes zonder waarneembare tenen en een pluimstaart.
Sprigatito is grillig en op zoek naar aandacht, en hij pruilt vaak als mensen hem verwaarlozen. Als Sprigatito zijn poten tegen elkaar wrijft, komt er een zoete, genezende geur vrij die iedereen in de buurt betovert en ervoor zorgt dat zijn vijanden ophouden met vechten. Hij kan aan fotosynthese doen door zijn vacht te borstelen om er vocht in te laten opnemen.

Fuecoco

Starter Fuecoco Pokémon scarlet en Pokémon Violet

Fuecoco is de Fire-type starter voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Hij is 0,4 m hoog en weegt 9,8 kg. Hij behoort tot de categorie Vuurkrokodil Pokémon. Het kan het Blaze talent bezitten.
Fuecoco is een tweevoetige krokodilachtige Pokémon met een witte buik en gezicht en een overwegend karmozijnrood lichaam. Twee gele pluimen van vuurenergie steken uit zijn lichaam op zijn kop, en meer vlammen kunnen ontbranden als Fuecoco woedend wordt. Hij heeft drie tanden, één in de bovenkaak en twee in de onderkaak, zwarte ogen, en driehoekige neusgaten. Hij heeft enorme voeten met twee zwarte tenen aan elke poot en stompe ledematen. Op zijn buik, rug, staart en voetzolen heeft de Fuecoco gele vierkante schubben. Hoewel ze de neiging hebben om warm te worden, voelen deze schubben warm aan. De schubben nemen warmte op uit de omgeving en zetten die om in vuurenergie. Fuecoco is niet gehaast en beweegt zich in zijn eigen tempo. Fuecoco houdt van eten, dus als hij voedsel ziet, zal hij erheen rennen.

Quaxly

Starter Quaxly Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Quaxly is de water-type starter voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Hij is 0,5 m hoog en weegt 6,1 kg. Hij behoort tot de categorie Pokémon Eendje. Het kan het Torrent talent bezitten.
De Pokémon Quaxly lijkt op een wit eendje. Hij heeft blauwe ogen en een gouden snavel. Hij heeft witte gebogen lijnen die op golven lijken en een grote groenblauwe kuif die zijn hoofd bedekt. Zijn poten zijn met zwemvliezen bezet en hebben een pluimpje aan de voorkant. Quaxly’s haar wordt op zijn plaats gehouden door een rijke, vochtige crème, die het een zijdeachtig gevoel geeft. Als het te droog wordt, kan het er verfomfaaid uitzien.
Een oprechte en ordelijke Pokémon is Quaxly. De glanzende gel die Quaxly’s veren afscheiden, beschermt zijn lichaam tegen vocht en vuil. Hij heeft een hekel aan vuil worden, vooral op zijn hoofd. Quaxly kan moeiteloos zwemmen, zelfs in sterke stromingen, dankzij zijn krachtige poten. Bovendien schopt hij zijn vijanden voortdurend bliksemsnel met behulp van zijn poten.

De helden

De personages van het spel onthuld zijn ook al onthuld, die verschillende kledij zouden dragen naargelang je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt.

Helden van Pokémon Scarlet

Helden Pokémon scarlet

Helden van Pokémon Violet

Helden Pokémon Violet

Logo’s van de spellen

New Pokemon Scarlet and Violet will supercharge Nintendo's 2022 | Pokemart

Enkele afbeeldingen van de Gameplay

Pokémon Scarlet & Violet Pikachu Pokémon Scarlet & Violet introduceert de 9e Generatie Pokémon Pokémon Scarlet & Violet Dratini fontein Pokémon Scarlet & Violet introduceert de 9e Generatie Pokémon
Pokémon Scarlet & Violet starters Pokémon Scarlet & Violet open wereld
Pokémon Scarlet & Violet forest tijdens de nacht Pokémon Scarlet & Violet swablu
Pokémon Scarlet & Violet Stonjourner Pokémon Scarlet & violet Home
Pokémon Scarlet & violet gameplay Held in actie met Pikachu en Larvitar
Pokémon Scarlet & violet gameplay Held in actie met Pikachu en Larvitar
Pokémon Scarlet & violet gameplay in actie met Pikachu en Larvitar
Pokémon Scarlet & violet gameplay in actie met Pikachu en Larvitar
Pokémon Scarlet gameplay Held
Pokémon Scarlet gameplay Held
Pokémon violet gameplay Held
Pokémon violet gameplay Held
Pokémon Scarlet & violet gameplay Lucario battle
Pokémon Scarlet & violet gameplay Lucario battle

Deel dit bericht