De nieuwste Pokemon set Paradox Rift

Pokemon Paradox Rift

De nieuwste Pokemon set Paradox Rift

De nieuwste Pokemon set Paradox Rift

Er is weer een nieuwe Pokemon set aangekondigd door The Pokemon Company. Het gaat hier om de aller nieuwste set Scarlet & Violet Paradox Rift. Het voelt een beetje gek om over deze nieuwe reeks te schrijven, terwijl Pokemon 151 nog uit moet komen, Pokemon 151 komt namelijk op 22 september 2023 uit. In deze Pokemon blog gaan wij het hebben over Paradox Rift. Wanneer komt deze set uit? Wat voor producten komen er in de set? Waar kan ik deze producten bestellen? Zijn er al leaks van de Pokemon kaarten uit deze set uitgebracht? Wat vinden wij van de set en nog veel meer informatie! Lees dus snel verder.

Pokemon Paradox Rift release datum

Deze nieuwe set zal vanaf 3 november 2023 verkrijgbaar zijn in Europa. De kans is aannemelijk dat dit de aller laatste Pokemon reeks is in 2023, maar dat kunnen wij niet met zekerheid zeggen. Het zou natuurlijk nog kunnen dat er rond december nog een set uitgebracht gaat worden. Maar daar volgt dan tegen die tijd meer nieuws over. Zet 3 november 2023 dus in je agenda, want dan komt de set Pokemon Paradox Rift uit!

Wat is er nieuw?

Deze set zal nieuwe soort Pokemon kaarten bevatten, wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Ancient Pokemon (maken veelal gebruik van directe aanvallen met veel schade. Ze zijn moeilijker te verslaan)
  • Future Pokemon (maken veelal gebruik van techniek en snelheid en vallen aan met extra effecten waardoor nieuwe strategieën gevormd kunnen worden)
  • Er zijn ook nieuwe Ancient- en Future Trainer kaarten die deze nieuwe Pokemon nog meer ondersteunen.

Wat komt er verder nog bij in deze reeks:

  • 13 Pokemon EX en 7 Tera Pokemon EX
  • 34 Illustration Rare Pokémon
  • 15 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 28 full-art Ultra Rare EX en Supporter-kaarten
  • 7 Hyper Rare Gold kaarten

Hoe zien de producten eruit?

Scarlet & Violet SV4 Paradox Rift Elite trainer Box Iron Valiant Pokemart

Elite trainer box variant 1

Scarlet & Violet SV4 Paradox Rift Elite trainer Box Roaring Moon Pokemart

Elite Trainer Box variant 2

pokemon scarlet violet SV04 Paradox rift Booster display pokemart

Booster Box

3-pack blister variant 1

Scarlet & Violet SV4 Paradox Rift 3-pack blister Arctibax Pokemart

3-pack blister variant 2

Welke producten komen er bij Paradox Rift uit?

Zoals we gewend zijn van normale Pokemon series komen er zowel Pokemon booster boxen als Pokemon elite trainer boxen uit. Het leuke is dat er twee soorten etbs uitgebracht worden, die staan hierboven afgebeeld. Verder heb je nog de build & battle stadium, losse booster packs, tins, pokemon boxen en natuurlijk de 3-pack blisters.

Leaks

Hier laten wij alle leaks zijn van Paradox rift, die momenteel verschenen zijn. Naarmate de tijd vordert komen er vanzelf meer leaks bij te staan. Bekijk deze blog dus regelmatig om te zien of er nieuwe leaks verschenen zijn.

garchomp alternate art paradox riftparadox rift leaksparadox rift leaks 2

paradox rift leaks 3

paradox rift leaks 5

Wat vinden wij van deze set?

Het is een prachtige Pokemon kaarten set, met daarin weer nieuwe effecten. Zoals de Ancient en Future kaarten, dat maakt het ook zo leuk. Elke keer weer nieuwe elementen die Pokemon erin stopt. En dan hebben we het nog niet over de nieuwe alternate arts, art rares en de overige special hits. Het gaat weer een super toffe set worden en wij gaan zeker voor een master set! Wat vinden jullie van deze set?

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende informatie gegeven over de nieuwste Pokemon reeks: Paradox Rift. Maar onthoud wel, dat eerst de Pokemon 151 set nog moet uit komen. Vergeet niet onze social media kanalen te volgen, zo mis jij namelijk nooit nieuwtjes, acties en leuke giveaways! Tot de volgende Pokemon blog.

Deel dit bericht