Pokemon Twilight Masquerade

Pokemon Twilight Masquerade

Pokemon Twilight Masquerade

Pokemon Twilight Masquerade

The Pokemon Company heeft zojuist de aller nieuwste Pokemon kaarten set aangekondigd! Namelijk Pokemon Twilight Masquerade. Best gek om hier al over te praten, aangezien Pokemon Temporal Forces nog moet uit komen deze week. Maar goed, er is alweer een nieuwe set aangekondigd en daar gaan wij het in deze Pokemon kaarten blog over hebben. Het gaat hier dus om de aller nieuwste Pokemon TCG set, waar nog niet super veel over bekend is. Maar wij nemen jullie mee in alle informatie die bekend is. Wanneer is de release datum van Pokemon Twilight Masquerade? Welke producten komen in deze set voor en waar kan ik die bestellen? Zijn er al leaks en zo ja welke? En natuurlijk geven wij ook onze mening over deze set. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=waS7l4JY6KE

Release datum Pokemon Twilight Masquerade

Op 24 mei 2024 komt de set Twilight Masquerade uit in Nederland en België. Dat betekend dat deze set over 2 maanden al te verkrijgen is. Hoe vet is dat? Ondanks dat wij ons nu nog focussen op Temporal Forces die deze week uit komt. Blijft het toch een vet idee dat er alweer een volgende set is aangekondigd.

Deze set zal de zal een mix worden van de Japanse sets: Mask of Change & Crimson Haze.

Leaks

Het duurt nog even voordat deze set uit komt, maar wij zetten alle leaks alvast voor je klaar. Let er wel op, het gaat hier om de Japanse pokemon kaarten. Omdat de Engelse nog nergens verschenen zijn, maar deze komen uiteindelijk wel in de Engelse set.

Wat komt er in deze set uit:

  • 6 ACE SPEC trainer en energy kaarten
  • 7 EXen
  • 7 Terra EXen
  • 21 art rares
  • 11 special illustration rares zowel Pokemon als trainer
  • 6 gouden kaarten

Dan gaan wij nu door naar alle leaks die bekend zijn:

sv5a_16-1.jpgsv5a_15-1.jpg
Eevee pokemon kaartGreninja SARPerrin Crimson HazeLana Crimson Haze
Tot nu toe zijn dit alle leaks die er bekend zijn, mochten er meer leaks uit komen van deze set. Dan zullen wij die hierbij zetten, bekijk deze pagina dus zeker in de toekomst nog eens.

Producten van deze nieuwe set

Het gaat hier om een normale Pokemon set, dat betekend dat er zowel: Pokemon booster boxen, Pokemon elite trainer boxen, Pokemon boxen en Pokemon boosters in zitten. Hieronder laten wij zien hoe de producten eruit zien:

Pokemon Twilight Masquerade

booster box

Pokemon Twilight Masquerade elite trainer box

elite trainer box

Twilight Masquerade booster pack

Booster Pack

Waar kan ik Pokemon Twilight Masquerade bestellen?

Alle producten van deze nieuwe set zijn zowel te kopen op www.pokemart.nl als www.pokemart.be. Dit zijn namelijk onze webshops en als je naar de reviews kijkt zie je dat wij erg goed score. Let er alleen wel op, dat het hier gaat om een pre-order. De producten krijg je dus pas in mei 2024.

Wat vinden wij van deze set?

Het ziet eruit als een super dikke set. De Special illustration rares (SAR) kaarten die tot nu toe zijn uitgebracht zien er super tof uit. En vergeet natuurlijk niet de Eevee art rares kaart. Deze set moeten wij dus zeker gaan verzamelen. Hopelijk zijn jullie al net zo enthousiast als ons!

Video´s over deze set

 

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende informatie gegeven over de aller nieuwste Pokemon set: Twilight Masquerade. Mocht jij nou meer van dit soort leuke en educatieve artikelen willen lezen? Bekijk dan zeker ook onze andere blogs en kom regelmatig terug naar de website want wij posten wekelijks meerdere artikelen. Wil jij nooit meer een actie, giveaway of informatie missen? Zorg er dan ook voor dat jij al onze social media kanalen volgt! Tot de volgende blog.

Deel dit bericht