Japanse Pokemon 151 set

pokemon 151

Japanse Pokemon 151 set

Japanse Pokemon 151 set

Er staat weer een dikke Pokemon set op het programma. Het gaat hier om de speciale 151 set in het Japans. Japanse Pokemon kaarten worden op het moment steeds populairder en nu komt er ook nog eens een dikke set uit met de originele 151 Pokemon uit de series. Dit gaat zo vet worden, maak jullie maar klaar voor een super nice set. In deze Pokemon blog gaan wij jullie meer vertellen over de speciale 151 Pokemon set! De afkorting voor deze speciale set is SV2a. Zijn jullie er klaar voor? Lees dan vooral verder. Of bekijk al onze Pokemon producten in onze Pokemonwinkel.

Wanneer komt de Japanse Pokemon 151 set uit?

Op 16 juni 2023 komt deze set uit in Japan. Het kan dan nog even duren voordat deze Japanse Pokemon booster boxen ook in Nederland en België te kopen zijn. Maar het zal het wachten zeker waard worden, lees daarom maar snel verder.

Wanneer komt de Engelse Pokemon 151 set uit?

De Engelse versie laat helaas nog wat langer op zich wachten. Deze komt in september 2023 pas uit. Het zal hier gaan om een speciale holiday set, zonder Pokemon booster boxen. Maar wel met de bekende Pokemon Elite Trainer boxen met extra booster packs en een promo pokemon kaartje erin. Het zal nog even afwachten worden, welke kaarten allemaal meegenomen gaan worden naar de Engelse set. Maar wij verwachten zowel bij de Japanse als Engelse flinke klappers van kaarten!

Zijn er al leaks van hits beschikbaar?

Ja, er zijn al een hoop leaks verschenen op het internet. Wij zetten ze voor je op een rijtje, welk enkel de dikke hits om het overzichtelijk te houden. Denk aan het starters trio met de Blastoise EX SAR, Venusaur EX SAR en Charizard EX SAR. Daarnaast zagen we nog hele toffe Pokemon kaarten zoals de Zapdos EX en Mew EX!

pokemon 151 Japanese zapdos special art rarepokemon 151 mew special art rarepokemon 151 Giovannis charisma full art pokemon 151 erikas invitation full art

pokemon 151 Japanese bulbasuar art rare pokemon 151 Japanese ivysaur art rarepokemon 151 Japanese venusaur special art rare

pokemon 151 Japanese charmander art rarepokemon 151 Japanese charmeleon art rare pokemon 151 Japanese charizard special art rare

pokemon 151 Japanese squirtle art rare pokemon 151 Japanese wartortle art rarepokemon 151 Japanese blastoise special art rare

pokemon 151 Japanese tangela art rare pokemon 151 japanese Pikachu art rarepokemon 151 japanese nidoking art rare pokemon 151 omanyte art rare

pokemon 151 Japanese mr mime art rare pokemon 151 Japanese poliwhirl art rarepokemon 151 Japanese psyduck art rare pokemon 151 Japanese snorlax art rare

En je moet je even voorstellen, dat dit pas het begin is. Er komen zo veel dikke Pokemon kaarten in deze set, wat een fantastische set zal dit worden niet normaal! Zeker een aanrader.

Waar kan ik deze set bestellen?

Wij van Pokemart.nl doen ons best om ons aanbod zo uitgebreid mogelijk te houden. Wij hebben deze set momenteel nog niet in ons assortiment, maar zijn misschien wel van plan om deze in de toekomst toe te voegen. Bekijk daarom regelmatig onze webshop om te zien of wij nieuwe producten hebben toegevoegd. Het is ook handig om onze social media kanalen te volgen. Zo mis jij nooit een update of kortingsactie!

Hoe zien de producten eruit en welke producten bevat deze set?pokemon 151

pokemon 151 Japanese promo setpokemon 151 Japanese promo set

Zoals hierboven te zien is komen er bij de Japanse Pokemon 151 set momenteel 2 producten uit. Het gaat hier dus om de Pokemon 151 booster box en Pokemon 151 speciale file. De booster boxen zullen het populairste worden omdat je dan extra veel booster packs krijgt. Ook was dit nog te zien, zie onderstaande afbeeldingen:

pokemon 151 deck sleeves pokemon 151 deck boxpokemon 151 playmat pokemon 151 binder

pokemon 151 binder pages pokemon 151 binderpokemon 151 index      Erika's holiday sleeves

Erika's holiday deck box Giovanni sleevesGiovanni deck box pokemon 151 sleeves

pokemon 151 frame

Inhoud Pokemon 151 booster box:

  • 20 booster packs
  • 7 kaarten per booster pack

Wat verwachten wij van deze set?

De verwachting is echt hoog bij deze speciale set. Het gaat al weken door de gehele Pokemon community en iedereen is mega hyped. Of het ook echt een dikke set gaat worden gaan we volgende week zien. Maar wij hebben alle vertrouwen in een goede afloop en doen het uiteindelijk om het collecten van de kaartjes. Een master set bouwen is het doel, hopelijk lukt dat jullie ook!

Waarom stijgen Japanse Pokemon kaarten zo hard?

Japanse Pokemon kaarten waren altijd al populair onder een aantal collectors binnen Nederland en België. Doordat de kwaliteit van het printen net wat hoger ligt en de arts er vaak beter uit komen. Ze zijn ook een stuk zeldzamer dan de Engelse kaartjes, neem bijvoorbeeld de Miriam van Scarlet & Violet. Waar deze 700 euro in het Japans is en super moeilijk te pullen. Is dezelfde kaart in het Engels maar 50 euro en makkelijker te pullen. Maar waar komt nu de harde stijging door? Dit komt omdat er steeds meer mensen Japans aan het sparen zijn. Door bovenstaande redenen natuurlijk en omdat er dus wat minder geprint word waardoor het zeldzamer is. Het blijft natuurlijk altijd de vraag waar de stijgingen stoppen, maar daar kunnen we alleen in de toekomst een antwoord op geven. Wij sparen zowel Engelse kaarten als Japanse kaarten. Een mix van beide is voor ons het aller leukste. Zo krijg je al het moois mee uit de twee soorten talen! Iedereen moet het uiteindelijk helemaal zelf weten :)

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende geïnformeerd over de Japanse 151 Pokemon kaarten set! Succes met het pullen en tot de volgende informatieve Pokemon blog!

 

Deel dit bericht