De nieuwste Pokémon set VSTAR Universe

VSTAR Universe Leaks

De nieuwste Pokémon set VSTAR Universe

De nieuwste Pokémon set VSTAR Universe

Terwijl Pokémon Silver Tempest nog moet uit komen in November 2022, is de aller nieuwste Pokémon set alweer uitgelekt. Het gaat hier om de Japanse versie VSTAR Universe. Er ontstaat al een flinke hype rondom deze set, maar natuurlijk ook om Silver Tempest met de Alternate Art Lugia! In deze Pokémon blog gaan wij jullie alles vertellen over VSTAR Universe, wat er momenteel bekend is. De release datum is al bekend, en er zijn al een aantal hele mooie leaks van super mooie Pokémon kaarten. Lees dus vooral verder.

De release datum

Om je even een duidelijk beeld te geven, Silver Tempest komt op 11 november 2022 uit. VSTAR Universe zal niet veel later volgen op 2 december 2022 maar dan wel de Japanse variant. Hierin zullen dus een hoop kaarten tevoorschijn komen die later in de Engelse sets belanden. Wij zijn erg benieuwd, want er komen super dikke alt arts in.

Informatie over de set

De set zal bestaan uit 172 kaarten met een hoop secret rares. Het gaat hier om de zo genoemde ‘High Class Packs’. Elk booster pack zal dus maar 10 Pokémon kaarten bevatten, in plaats van 5 wat normaal bij de Japanse boosters is.
De kans bestaat dus op een ‘god-pack’. Hierin zitten dan alleen maar secret rares, maar deze zijn wel erg zeldzaam. Het is ons helaas nog nooit gelukt om een godpack te krijgen. Wie weet lukt het bij deze set wel!

De leaks van VSTAR Universe Pokémon kaarten

We gaan hieronder de afbeeldingen van de specialere kaarten uit de reeks laten zien. We beginnen met wat simpelere V kaartjes en eindigen bij de alternate arts, scroll dus vooral door!

VSTAR Universe introduceert twee nieuwe soorten kaarten. Namelijk ‘Art Rare’ (AR) & ‘Special Art Rare’ (SAR).
We kunnen het een beetje vergelijken met de trainer gallery collecties die we voorheen hebben gezien.

 

 

 

 

Deel dit bericht