Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster Bundle 2023

Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster Bundle 2023

Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster Bundle 2023

Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster Bundle 2023

We kennen ze allemaal nog wel, de Pokemon Halloween B00sters van 2022. Er is goed nieuws voor alle pokemon verzamelaars, deze komen namelijk in 2023 weer terug met een nieuwe set! Er zal dit keer wel wat veranderen, en wij weten al hoe deze eruit komen te zien. In deze blog gaan wij het hebben over deze mini Pokemon Halloween set. Lees dus vooral verder.

Wanneer is de Pokemon Halloween Trick Or Trade release?

Vorig jaar kwamen ze uit op 1 september 2022, wij gaan er dus vanuit dat deze nieuwe reeks uit komt op 1 september 2023. Maar dit is nog niet bevestigd door The Pokemon Company, dit moeten we dus nog even afwachten. Maar dat ze uit komen voor Halloween, dat is wat zeker is. Want deze Pokemon b00sters zijn bedoeld om te geven met Halloween. Als vervanger van snoep, erg leuk om zo de kinderen kennis te laten maken met Pokemon kaarten.

Wat is er dit jaar anders?

Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster Bundle 2023pokemon halloween booster 2023

Zoals we hierboven kunnen zien, is de buitenkant en style veranderd. Er staat nu een Mimikyu op samen met Pikachu. In plaats van de Gengar uit de 2022 versie. Ook is de zak nu groen en bevat deze 50 booster packs in plaats van 40 zoals vorig jaar. Het product was erg populair toen deze uit kwam, wij verwachten dat het dit jaar weer erg populair zal zijn.

Bekijk hierboven de video uit 2022 met de uitleg erbij.

Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster 2023 leaks

Helaas zijn er momenteel nog geen leaks voor de Pokemon Halloween 2023 set. Bezoek deze Pokemon blog later nog eens om te kijken of er dan wel leaks zijn. Wij verwachten ze namelijk elk moment online te kunnen vinden.

Wat vinden wij van de Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster 2023?

Het ziet er weer fantastisch uit en leuk dat ze nu ook meer boosters per bundle doen. Wij zijn erg benieuwd wat ons dit jaar te wachten staat. Dat het weer een knaller van een verzamel set gaat worden is een ding wat zeker is. Zet alvast 1 september 2023 in je agenda, want dan gaan we weer los met de Halloween Trick Or Trade Pokemon boosters!

Waar kan ik deze kopen?

Natuurlijk zullen deze bij Pokemart.nl en Pokemart.be te koop zijn. Net zoals vorig jaar, toen hadden wij ze ook in ons assortiment. Mocht jij de set van vorig jaar nog niet compleet hebben? Dan hebben wij goed nieuws voor je, bekijk namelijk onderstaande items in onze shop!

De producten van 2023 moeten nog uit komen, zodra wij deze op onze site listen zullen we het jullie laten weten via de nieuwsbrief!

Hoeveel zijn de Halloween Pokemon kaarten waard?

Wil jij graag weten wat de Pokemon Halloween kaarten waard zijn? Dan heb jij geluk, wij hebben namelijk een speciale Pokemon CardChecker ontwikkeld, waarmee jij de waardes van je Pokemon kaarten kunt bekijken. Erg handig, kan natuurlijk ook voor andere sets en series.

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende informatie gegeven over Pokemon Halloween Trick Or Trade Booster Bundle van 2023. Mocht je nog vragen hebben kun je die altijd aan ons stellen. Wil jij nou nooit een speciale actie, nieuwe set, kortingen of vette giveaways missen? Zorg er dan voor dat jij onze social media kanalen volgt en je je aanmeld voor onze nieuwsbrief! Tot de volgende Pokemon TCG blog.

Deel dit bericht