De reden waarom Evolutions gestegen is!

pokemon xy evolutions logo pokemart

De reden waarom Evolutions gestegen is!

 

Waarom Evolutions gestegen is? Van waar de enorme prijsstijging van de XY Evolutions set?

De reden waarom Evolutions gestegen is, vind je hieronder!

Waarom Evolutions gestegen is? Dit is allemaal begonnen bij onze vriend genaamd Paul Logan. Één van de bekendste YouTubers die deze planeet kent en gekend heeft. Hij besloot op een zotte maandag om zichzelf maar eens te verdiepen in de Pokémon wereld. Hij kocht eerst gewoon kaartjes van collectors over. Naarmate hij meer kennis begon te vergaren, gingen zijn investeringen meer in PSA cards. Omdat Paul Logan graag opvalt, besloot hij een First Edition Booster box te kopen ter waarde van 200.000 euro en deze live te openen. Kopers hadden de mogelijkheid om hun pakjes aan 11.111 euro per stuk claimen. Paul opende ze dan in een livestream voor hen, de winst werd gedoneerd aan een goede doel.

Kort gezegd, dit is waarom gestegen is Evolutions.

Nog even een korte breakdown met argumentatie:
• First Edition set, deze zijn zeer begeerd en onbetaalbaar voor de gemiddelde verzamelaar
• Shadowless Kaarten, deze zijn super zeldzaam en ook niet te betalen voor de gemiddelde verzamelaar
• Base Set 2 set, deze zijn dan weer op hun beurt onbetaalbaar geworden omdat de vorige sets gewoon weg te duur waren, de verzamelaars gaan dan op zoek naar vergelijkbare alternatieven en de Base Set 2 is daar één van.
• Pokémon heeft besloten om geen XY Evolutions meer te printen

Omdat de Evolutions set een mooi vergelijkbaar alternatief is van de 3 populairste sets, is de opmars in waarde begonnen.

Deel dit bericht