Arceus VSTAR Ultra Premium Collection Box Leaks

Arceus VSTAR Ultra Premium Collection Box

Arceus VSTAR Ultra Premium Collection Box Leaks

Arceus VSTAR Ultra Premium Collection Box Leaks

Alsof de Charizard Ultra Premium Collection box van 2022 nog niet genoeg was. Gooit The Pokémon Company er nog even een Ultra Premium Collection box uit voor in december 2022. Helaas zal dit wel een Gamestop only product gaan worden, deze komt dus alleen in Amerika uit. Maar wij vonden dit product te vet om het niet met jullie te delen. In deze blog gaan we jullie vertellen hoe deze Pokémon box eruit ziet, wat erin zit, wanneer deze uitkomt en hoe jij hem kunt bemachtigen!

Hoe ziet de Arceus VSTAR Ultra Premium Collection Box eruit?

De box ziet er erg mooi uit, zoals we gewend zijn bij de ultra premium collection boxen van Pokémon. Het heeft een mooi design en een Arceus in het midden. Op de achterkant is te zien wat er allemaal in gaat komen en ook de achterkant mag er wezen.  Wat er nu anders is dan voorheen bij de boxen is dat de zijkant ook voorzien is van mooie details. Hierdoor is de complete box aan alle kanten voorzien van een mooi design. Dit miste we bij de vorige editie wel, waar de buitenkant vrij somber was.

Arceus VSTAR Ultra Premium Collection Box

De voorkant

De achterkant

Arceus VSTAR Ultra Premium Collection Box zijkant

De zijkant

De inhoud

  • 15 booster packs
  • 1 metal Arceus V kaart
  • 1 meta Arceus VSTAR kaart
  • 1 Arceus playmat
  • 1 metalen munt
  • 6 damage counter dobbelstenen
  • 1 acrylic VSTAR marker
  • 1 code voor het online TCG spel

Het goede nieuws is dus dat er weer twee metal Pokémon kaarten in deze box zitten. Het gaat hier om nieuw ontworpen kaarten namelijk de metal Arceus V en metal Arceus VSTAR. We kennen de metals al van de Celebrations ultra premium collection box. Daar zaten namelijk een metal Charizard en metal Pikachu kaart in.

Wanneer komt deze box uit?

De release staat momenteel gepland op december 2022. Of er vertragingen gaan plaats vinden durven wij op dit moment nog niet te zeggen. Let wel op, dit is de release vanuit Amerika. Het gaat dus iets langer duren voordat de boxen in Nederland verschijnen vanwege de verzend tijd.

Waar kan ik deze Arceus VSTAR ultra premium collection box kopen?

Er wordt aangegeven dat het een Gamestop en Amazon only product is. Dit wil dus zeggen dat het enkel te koop is bij Gamestop in Amerika en Amazon Amerika. Maar goed, zoals altijd komt elk product uiteindelijk ook in Nederland. Je kunt zelf proberen via een middleman in Amerika er een aantal te bemachtigen. Of via Ebay bij een tussenpersoon bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook wachten tot ze verschijnen in Nederland op Marktplaats of Pokémon Facebook groepen. Houdt er alleen wel rekening mee dat je dan meer moeten betalen voor de box.

Verkoopt Pokemart.be ook ultra premium collection boxen?

Ja, wij verkopen ook Ultra Premium collection boxen. Zo hadden wij extreem veel exemplaren van de Celebrations ultra premium collection box en ook de Charizard UPC hebben wij op onze website staan. Hier zijn ook een hoop boxen van verkocht in de pre-order. Echter krijgen wij momenteel deze Arceus VSTAR UPC nog niet binnen. Het kan zijn dat wij deze uiteindelijk alsnog bestellen en listen op de website. Maar voor nu ziet het daar niet naar uit. Je kunt wel onze Pokémonwinkel bekijken voor andere leuke Pokémon TCG producten!

Wat vinden wij van dit product?

Wij vinden het een prachtige box met een mooie layout. Ook erg leuk dat Pokémon weer twee nieuwe metalen kaarten tevoorschijn tovert. Het minderen vinden wij wel dat het een USA Only product is, dan weet je gewoon dat je er als Nederlander wat slechter vanaf komt. Het kan soms zijn dat ze alsnog met grote hoeveelheden naar Nederlander komen. Maar de kans is een stuk kleiner helaas. En dan betalen wij de volle hoofdprijs hier in Nederland. Dat is wel een groot minpunt aan dit product. Maar verder ziet de inhoud er leuk uit en het design is super mooi. Dus wij gaan er alles aan doen om tenminste één exemplaar te bemachtigen om toe te voegen aan ons assortiment.

Afsluiting

Wij hopen jullie via deze blog voldoende te hebben geïnformeerd over de Arceus VSTAR Ultra Premium Collection box. Het ziet er helaas naar uit dat wij deze niet in onze Pokémonstore gaan aanbieden. Misschien dat er nog een buitenkansje ontstaan en wij deze alsnog aanschaffen. Maar die kans is erg klein, zeker gezien het een USA only product is helaas. Wij hopen dat het jullie wel lukt om er eentje te bemachtigen en anders moeten we maar gaan voor de Charizard UPC!

Deel dit bericht