De nieuwste Pokemon set Paldean Fates

Pokemon Paldean Fates

De nieuwste Pokemon set Paldean Fates

De nieuwste Pokemon set Paldean Fates

The Pokemon Company heeft zojuist de aller nieuwste Pokemon kaarten set naam onthuld: Pokemon Scarlet & Violet Paldean Fates! In deze Pokemon blog gaan wij het uitgebreid hebben over deze aller nieuwste set. Welke Pokemon kaarten komen erin? Welke leaks zijn er al uit gebracht? Wanneer komt de set uit? Welke producten zitten erin? Waar kan ik deze producten bestellen? Hoe zien deze producten eruit? Wat verwachten wij van deze set en nog veel meer. Lees dus snel verder om alles te weten te komen over deze aller nieuwste Pokemon TCG set: Paldean Fates.

Release datum Pokemon Paldean Fates

Op 26 januari 2023 komt de set officieel uit in Nederland en België. De Amerikanen krijgen de Engelse sets altijd wat eerder dus het kan zijn dat mensen ze al wat sneller hebben. Maar de officiële release datum om de producten te openen is op 26 januari 2023. De Japanse set komt al uit in December 2023 en daar komen de meeste leaks ook vandaan. Dat is dus al bijna, zijn jullie er ook klaar voor?

Paldean Fates Leaks

Wij zetten speciaal voor jullie alle huidige leaks op een rijtje, let op het kunnen ook Japanse Pokemon kaarten zijn. Maar de verwachting is dat deze ook in de Engelse set uit zullen komen.

Hieronder in de video staan nog een aantal leaks:

Hoe zien de producten eruit en welke producten komen erin?

Het gaat hier om een Pokemon holiday set, dat betekend dat er geen Pokemon booster boxen in zullen zitten. Wel zitten er alle overige producten in zoals Pokemon elite trainer boxen, Pokemon boxen, Pokemon blisters en natuurlijk Pokemon booster packs. Hieronder zetten wij alle producten voor je op een rijtje:

De Japanse booster packs van Shiny Treasure ex zien er als volgt uit:

Waar kan ik deze producten bestellen?

De producten kan je bestellen op zowel www.pokemart.be als www.pokemart.nl. Wij zorgen ervoor dat ze ruim voldoende op voorraad zullen zijn, maar let op. De kans bestaat altijd dat een set uitverkocht raakt, zorg er dus voor dat jij voldoende in huis haalt om niet achteraf met lege handen te staan. De producten zullen netjes rond de release datum in huis komen bij alle klanten.

Wat verwachten wij van Paldean Fates?

Het gaat misschien wel de allerbeste set worden van 2024, en dat is extra knap omdat we dan pas in de 1e maand van het jaar zitten. De set doet ons denken aan Hidden Fates en Shining Fates maar het erop dat dit nog wat specialer gaat worden. De baby shinies zijn er weer on fire uit en shiny Charizard mag natuurlijk ook niet ontbreken. Al met al een dikke set waarvan je zeker een master set in je collectie moet gaan verzamelen. Kan jij net zoals ons ook niet wachten op januari?

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo wat meer informatie kunnen geven over Pokemon Scarlet & Violet Paldean Fates. Het was erg leuk om een duikje te nemen in deze speciale set en wij kunnen niet al niet wachten tot die uit komt, hopelijk denken jullie er ook zo over. Mocht jij nou nooit een Pokemon aanbieding, nieuwtje of giveaway willen missen? Zorg er dan voor dat jij al onze social media kanalen volgt. Tot de volgende Pokemon blog.

Deel dit bericht