Is Pokemart.be een betrouwbare Pokemonwinkel?

Is Pokemart.be een betrouwbare Pokemonwinkel?

Pokemart.be, een pokemonshop die nog niet heel lang bestaat maar al vrij snel naam maakte in de Pokemonwereld. In oktober 2020 werd de website opgericht en binnen no time stond er een super website klaar voor alle bezoekers. Het aanbod is extreem groot en wordt als maar groter. Ook op social media kent de website enkel maar groei. In deze blog leggen we je uit waar je allemaal naar moet kijken en waarom Pokemart.be een betrouwbare winkel is. Het komt helaas regelmatig voor dat verzamelaars op een vage website iets bestellen en niets geleverd krijgen. Vandaar dat wij vandaag aandacht besteden aan de punten waar jij op moet letten wanneer je een online aankoop gaat doen. En waarom deze Pokemonstore wel betrouwbaar is!

Trustpilot

Pokemart.be is aangesloten bij Trustpilot. Hierop zijn al 33 reviews gegeven, waarvan het totaal op 4.7 score komt. Dat is erg goed als je je bedenkt dat de hoogste score 5 is. Alle 33 reviews zijn dus zeer positief. Trustpilot wordt gebruikt door grote bedrijven en heeft een zeer goede naam wat betreft webshops keuren. Hieruit kunnen we dus opmaken dat deze shop betrouwbaar is.

De verbinding met de website

We kunnen in de URL van de website zien dat deze HTTPS:// is, de S staat voor Secure. Ook zie je dit aan het groene slotje wat er links van staat. Deze website is dus veilig verklaard en hier kun je gerust shoppen. Zie onderstaande afbeelding:

Je ziet op bovenstaande afbeelding dus het groenen slotje links van de website naam. En wanneer je daarop klikt staat er ook heel duidelijk: ”Verbinding is beveiligd”. Dit is dus goed nieuws, zo onderscheiden de veilige websites zich van de onveilige.

Google maps

Deze website is aangemeld op Google maps. Dit kan enkel wanneer je een Google business account hebt. Dat is een goed teken, ook kun je zo het vestigingsadres zien, deze is geverifieerd door Google. Hiermee tonen shops aan dat ze legit zijn en je ze ook kunt bezoeken indien je dat perse zou willen. Ook hier zien we weer een hoop positieve reviews. Maar liefst 14 reviews, en alle 14 gaven een 5 sterren rating. Dit betekend dus dat er 14 super tevreden klanten waren en de webshop een groot vertrouwen uitstraalt!

Social media kanalen

Een ander item waar je ook goed op moet letten is de activiteit op social media van een bedrijf. Zijn ze uberhaupt wel aanwezig op de grote social media platvormen zoals Facebook en Instagram? Zo ja, zijn ze daarop wel actief? Hoe actiever hoe beter, want dan reageren ze ook sneller op vragen en/of klachten.

De Facebook pagina: https://www.facebook.com/pokemart.be/
Aantal likes: 435
Aantal volgers: 443
5 sterren op basis van 21 recensies. Ook hier zien we weer dat iedereen extreem positief is over Pokemart.be. Dat is een heel goed teken.
Ook staat er een e-mail en telefoonnummer vermeld. Dit ziet er heel legit uit! Dan gaan we nu door naar de Instagram pagina.

De Instagram pagina: https://www.instagram.com/pokemart.be/
Aantal volgers: 1671
Aantal berichten: 37
Deze pagina ziet er erg actief uit en stijgt snel in aantal volgers! Dat is een goed teken, ook zijn er regelmatig win-acties op te vinden voor de liefhebbers.

Afsluiting

We kunnen hieruit dus opmaken dat www.pokemart.be een betrouwbare Pokemonwinkel is en zeer geliefd is bij hun vaste klanten. Aarzel dus niet en bestel de producten die jij nog zocht. En vergeet niet de social media accounts te volgen, als je gratis Pokemon spullen wilt winnen of up-to-date wilt blijven omtrent de nieuwste toevoegingen aan het assortiment.

Deel dit bericht