Pokémon 25th Anniversary nieuws

Pokémon 25th Anniversary nieuws

Pokémon 25th Anniversary nieuws: we kunnen nu weer een speciale Sword & Shield set onthullen die in oktober 2021 zal uitkomen: vermoedelijk Pokémon 25th Anniversary!

De naam was toen (8 november 2020) nog niet bekend, maar we weten nu al 100% zeker welke set er op 19 Februari gereleaset wordt. De Inhoud is al deeds beken, we weten dat alle shiny kaarten uit de Japanse Shiny V opgenomen worden in de Shining Fates set. De set heeft een plaatsnaam van “SWSH 4.5” in interne catalogi. Speciale sets krijgen altijd een “.5” codenaam van TPCi omdat ze tussen de normale sets door worden vrijgegeven.

Boosterpacks van de set worden uitsluitend vrijgegeven via een Elite Trainer Box, pinboxen, V-boxen en twee verschillende sets tins. Individuele pakketten worden niet verkocht. Er zijn nog geen productbeschrijvingen vrijgegeven. Zoals gebruikelijk is deze informatie voorlopig en onder voorbehoud van wijziging.

Pokemon’s 25e verjaardag is op 27 februari, we weten zeker dat er dan geen 25th Anniversary set zal komen, maar wel een zeer interessante set namelijk Shining Fates SWSH 4.5. Verder weten we al dat TPCi een 25e verjaardagspromotie plant met McDonalds om holopromoties van de 25 Starter Pokemon uit te delen.

Wat zou de 4.5 (Shining Fates) set kunnen bevatten?

Een veelbelovende kandidaat is de Japanse Shiny Star V, die op 20 november uitkomt. Het is een 190+ kaartenset die voornamelijk reprints zal bevatten uit het Sword & Shield tijdperk. Het zal vooral Shiny reprints bevatten van Pokemon V. De Shiny Charizard V uit Champion’s Path kwam waarschijnlijk uit die set. Dit soort Japanse sets zijn meestal gereserveerd voor onze speciale sets.

In de loop van de volgende week zullen we nieuws hebben over ten minste twee nieuwe TCG producten die in 2021 op de markt komen. Blijf op de hoogte!

Bij de lancering zullen volgende producten te verkrijgen zijn:

Elite trainer box
Pin Collection
Tins
Vboxen
Vmax premium box

Pokémon 25th Anniversary nieuws

Deel dit bericht