Alle Charizard VSTAR pokemon kaarten

Charizard VSTAR pokemon kaarten

Alle Charizard VSTAR pokemon kaarten

Charizard VSTAR pokemon kaarten

In deze Pokemonblog gaan wij het hebben over alle Charizard VSTAR pokemon kaarten die zijn uitgebracht in de laatste jaren. De VSTAR Charizard lijn is begonnen in het Pokemon Sword & Shield tijdperk en helaas alweer gestopt in het Pokemon Scarlet & Violet tijdperk. Wie weet komen ze ooit nog terug, maar daar kunnen wij nu nog geen uitspraken over doen. Het zijn erg mooie Pokemonkaarten en ze zijn erg sterk voor in de Pokemon trading card game! Charizard ook wel ‘Zard’ genoemd onder de collectors is een van de aller populairste Pokemon, misschien wel de aller populairste. Daarom schrijven wij speciaal over deze soort Charizard pokemonkaarten een artikel. Benieuwd welke er allemaal zijn uitgebracht? Hoe sterk deze zijn? En hoeveel deze kosten? Lees dan vooral verder.

Alle Charizard VSTAR pokemon kaarten op een rijtje

Speciaal voor alle Pokemonverzamelaars en collectors zetten wij alle Charizard VSTAR Pokémon kaarten op een rijtje. Helaas zijn er op het moment van schrijven pas 4 verschillende uitgebracht. Het voordeel hieraan is weer dat dit de huidige VSTAR zards extra speciaal maakt. Er zijn er namelijk maar een paar uitgebracht. Hopelijk komen er in de toekomst nog meer exemplaren bij, maar dat kan alleen de tijd ons vertellen. Ze gaan van boven naar beneden op waarde en zeldzaamheid. Ben jij benieuwd hoeveel jouw Pokemon kaarten waard zijn? Daarvoor hebben wij een speciale pagina gemaakt de Pokemon Cardchecker. Hier kun je alle sets en kaarten vinden met gemiddelde prijzen erbij!

1) Brilliant Stars Rainbow Charizard VSTAR 174/172

Brilliant Stars Rainbow Charizard VSTAR 174/172

Waarde: €90

2) Brilliant Stars Charizard VSTAR 018/172

Brilliant Stars Charizard VSTAR 018/172

Waarde: €15

3) Promo Charizard VSTAR SWSH262

Promo Charizard VSTAR SWSH262

Waarde: €14

4) Crown Zenith Charizard VSTAR 019/159

Crown Zenith Charizard VSTAR 019/159

Waarde: €10

Wat vinden wij van deze VSTAR kaarten?

Het zijn stuk voor stuk prachtige kaarten. Onze favoriet is toch wel de rainbow Charizard VSTAR van Brilliant stars. Maar de speciale Charizard Ultra Premium Collection promo mag er ook wezen, hij is namelijk op die afbeelding in gevecht met de Legendarische Pokemon Mewtwo. Het zijn echt prachtige kaarten, helaas heeft enkel de rainbow veel waarde.

Hoe kan ik deze Charizard VSTAR Pokemon kaarten krijgen?

Er zijn drie manieren om deze kaarten in je bezit te krijgen, wij lichten ze voor je uit.

Manier 1) Ruilen

Doormiddel van je kaarten te ruilen tegen andere verzamelaars kun jij in het bezit komen van deze super vette Vstar Charizard kaartjes. Let er wel op dat ruilen een lastig proces kan zijn. Zeker wanneer je het online doet met iemand via bijvoorbeeld een Pokemon Facebook groep of Marktplaats. Wij zorgen ervoor dat de andere persoon de kaarten altijd eerst opstuurt zodat wij deze thuis nog even kunnen bekijken of alles wel klopt. Wanneer alles is goedgekeurd dan sturen wij pas onze kaarten op naar deze persoon. Het makkelijkste is ruilen op een Pokemonbeurs of op het schoolpleintje, maar dan zul je wel moeite moeten doen door je collectie mee te nemen naar een beurs.

Manier 2) Kopen

De kaarten overkopen van een andere collector of Pokemonwinkel kan natuurlijk ook. Let er wel op, dat je goed kijkt naar de conditie van de kaarten en dat je er niet te veel voor betaald. Bekijk ook goed de reviews van deze persoon/winkel, om zo te voorkomen dat je opgelicht wordt. Gaande weg leer je vanzelf wel waar jij je het fijnste bij voelt om te kopen bijvoorbeeld op Marktplaats, Facebook, Ebay, Cardmarket en ga zo maar door.

Manier 3) Pullen

Dit is de leukste manier, maar kan ook erg tegen zitten. De Charizards zelf uit de Pokemon booster packs pullen, blijft toch wel het leukste. Alleen je hebt nooit de garantie dat je er ook echt een uit de boosters gaat halen. Je kunt gaan voor een los booster pakje, maar ook voor een hele pokemon booster box, pokemon elite trainer box, pokemon boxen of ga jij voor de veilige weg? De promo Charizard kaarten zitten namelijk gegarandeerd in een bepaald product. Denk aan de Charizard UPC, daar zitten standaard al 3 charizard promo kaarten in! Zelf vinden wij het erg leuk om de charizard kaarten te pullen, maar het kan soms ook frustrerend zijn wanneer je 100e booster packs opent en geen Charizard eruit krijg. Heel veel succes met de jacht op de zards! Bekijk ook zeker eens onze Pokemon aanbiedingen pagina, hier zetten wij namelijk alle producten naar die in de uitverkoop zijn wie weet scoor jij nog wat leuke deals!

Komen er nog meer exemplaren bij?

Momenteel zijn er helaas maar 4 exemplaren uitgebracht. Wij begonnen net te wennen aan het idee dat de VMAX kaarten vervangen waren door de VSTAR exemplaren. Maar helaas, voor we het door hadden stond de nieuwste Pokemon generatie Scarlet & Violet al weer voor de deur. Hier is ervoor gekomen om verder te gaan met de oudere EX kaarten, deze kwamen in het EX era net nadat The Pokemon Company de productie overnam in 2003 al voor en bij het XY tijdperk van 2014 tot 2016. Het is ook mooi om te zien dat de oudere benamingen soms in de toekomst weer terug komen, hierdoor houden wij hoop dat de VSTAR kaarten ooit weer terug komen in de rotatie. Maar voor nu kunnen wij daar helaas nog niks over vertellen, omdat wij het zelf ook niet weten.

Is het verstandig om Charizard VSTAR Pokemon kaarten te graden?

Zelf hebben wij alle vier de exemplaren meerdere malen. De Rainbow Charizard VSTAR heb ik zelf bijvoorbeeld nu vijf keer naar PSA Cards gestuurd in Amerika. Deze gaan dan gegrade worden en ik hoop op veel PSA 10en. Het is dus zeker een aanrader om Charizard Pokémonkaarten die een goede centering hebben en geen whitening te graden. Maar dat is ook afhankelijk van je verzameldoel, de potentie die jij erin ziet en hoe ze uit de booster packs kwamen. Ik zou zeggen, probeer het eens. Stuur een mooie Charizard Pokémonkaart naar PSA of Beckett en bekijk met welk cijfer die terug komt. Wie weet gaat het jou wel net zo goed bevallen als dat het ons deed!  Maar je kunt ze natuurlijk ook lekker in je binder stoppen en er van te genieten door er af en toe doorheen te bladeren. Onthoud goed, er is geen goed of fout wij geven enkel onze mening.

Afsluiting

Deel dit bericht