Pokémon kaarten kopen in België

Pokémon kaarten kopen in België

Pokémon kaarten kopen in België

Je woont in België en bent op zoek naar een Pokemonwinkel om Pokémon kaarten bij te kopen. Dan heb jij geluk, want je zit bij www.pokemart.be aan het juiste adres. In deze Belgische winkel is namelijk een breed assortiment aan Pokémon kaarten te koop. Of je nu wilt gaan voor een paar boosters, heel veel boosters of puur om het weer door te verkopen met winst. Het kan allemaal bij ons. We hebben een aantal producten voor je op een rijtje gezet.
– Losse Pokémon pakjes (1 booster pack)
– Pokemon blikken (meestal 4 booster packs)
– Pokemon blisters (meestal 2 a 3 booster packs)
– Premium collection boxen (4 tot 8 booster packs)
– Elite trainer boxen (8 of 10 booster packs)
– Booster boxn (36 booster packs)
Bij de Engelse series is het zo dat er 10 a 11 Pokémon kaarten zitten in één booster pack. Koop jij een booster box, heb je dus 36 pakjes. Dat betekend dat jij dan al direct 360 Pokémon kaartjes hebt om je collectie aan te vullen.

De beste manier om te beginnen met Pokémon kaarten sparen in België

Er is geen beste manier, dat is namelijk voor iedereen anders. De ene heeft een heel groot budget en de ander een klein budget. Het maakt ook niet uit hoe jij start. Want het draait om het plezier, en dat kan je al hebben met één booster pack! Wat wij je wel mee kunnen geven als advies is; spring er gewoon in. Koop wat producten, open de packs en zie wat je eruit krijgt. Je zult uiteindelijk toch voor jezelf moeten achterhalen wat jij het leukste/fijnste vind. Bijvoorbeeld één booster box open? Dat kan echt super spannend en leuk zijn. Maar dan komt nog de volgende vraag: ”Welke serie ga jij sparen?”. Want er zijn ook nog eens tientallen series waar je uit kunt kiezen. Neem anders eens rustig een kijkje in onze shop om te zien welke series wij op het moment aanbieden. En maak vervolgens voor jezelf de keuze welke producten jij gaat kopen. Hoe dan ook wensen wij jou heel veel plezier en geluk met het openen van je booster packs en het starten van je Pokémon collectie!

pokemon kaarten kopen in belgie

Wil je eerst kijken hoe het is om pakjes te openen?

Je kunt ook kijken naar onze social media kanalen, hierop openen wij namelijk regelmatig heel veel booster packs! Dit doen wij om mensen een beeld te geven hoe het eruit ziet, hoe leuk het is en om onze eigen master sets te sparen. Wij zijn namelijk niet alleen een winkel voor de collectors, maar zijn zelf ook gepassioneerde collectors!

Instagram: https://www.instagram.com/pokemart.be/
Twitch: https://www.twitch.tv/pokemartbe

Abonneer je dus snel op onze kanalen en mis geen enkele live opening van Pokemart meer!

Deel dit bericht