Mewtwo Pokemon kaarten

Mewtwo Pokemon kaarten

Mewtwo Pokemon kaarten

Mewtwo Pokemon kaarten

Als je zelf verzamelaar bent van Pokémon kaarten en het spel regelmatig speelt dan weet je dat de kaarten van Mewtwo bijzonder geliefd zijn. Sinds het begin van Pokémon zijn ze bij de meeste mensen al groot favoriet. Dat heeft onder andere te maken door de grote hoeveelheid kracht waarover Mewtwo beschikt. Daarnaast speelde het ook al een grote rol in de allereerste film waarna deze pokemon ook niet meer weg te denken was. We gaan je met behulp van dit artikel informeren over Mewtwo en nemen we een aantal bijzondere kaarten met je door.

Pokemon: Mewtwo

Voordat we het gaan hebben over de kaarten die betrekking hebben tot Mewtwo, leggen we je eerst uit wie Mewtwo nou precies is. Als jij al alles over deze Pokémon weet, kun je dit onderwerp eventueel overslaan.

Mewtwo is een Pokémon die valt onder de ‘psychic’ Pokemons. In de eerste film konden we direct kennis maken hem. Hij heeft wat weg van een kat en is grijs van kleur. Hij beschikt over een paarse staart die wat langer is. Zijn ogen zijn van dezelfde kleur. Het is een Pokémon dat een resultaat is van de creatie van diverse wetenschappers. Er werden experimenten uitgevoerd met een gevonden Mew embryo en daardoor ontstond er een krachtige Mewtwo die alleen maar kwaad in de zin heeft. Standaard evolueert deze Pokémon niet. Er zijn later wel twee verschillende mega evoluties geïntroduceerd. We hebben het dan over Mega Mewtwo Y en de Mega Mewtwo X.

Diverse soorten Mewtwo kaarten

Pokémon bestaat natuurlijk al een hele lange tijd en daarom is het niet gek dat Mewtwo te vinden is op 39 kaarten. De eerste keer dat Mewtwo op een kaart verscheen was toen de Base set serie uitkwam. In de meeste gevallen betreft het psychic kaarten maar sommige hebben een bijzonder tintje.

Meerdere Mewtwo kaarten zijn gewild en hebben een hoge waarde. Die vinden wij dan ook zeker het vermelden waard. We beginnen met de Shadowless Mewtwo. Dit is de eerste editie kaart die in 1999 werd uitgebracht. Een andere kaart dat ook wordt begeerd door iedere verzamelaar is de NEO destiny Mewtwo Holo uit 2002. Verder zijn ook kaarten als expedition Mewtwo Holo uit 2002 en de EX holon phantom Mewtwo Holo Gold Star versie favoriet.

Zeldzaamste Mewtwo pokemon kaarten

Speciaal voor jullie, laten wij een overzicht zien van speciale en zeldzame Mewtwo kaarten. Heb jij deze toevallig in jouw collectie? Dan mag jij jezelf gelukkig prijzen, want deze kunnen erg veel geld waard zijn!

1# Neo Destiny Shining Mewtwo 109/105

Neo Destiny Shining Mewtwo 109/105

2# Team Rocket Returns Mewtwo EX 99/109

Team Rocket Returns Mewtwo EX 99/109

3# EX Holon Phantoms Mewtwo Goldstar 103/110

EX Holon Phantoms Mewtwo Goldstar 103/110

4# Gym Challange Rockets Mewtwo 14/132

Gym Challange Rockets Mewtwo 14/132

5# Expedition Mewtwo 20/165

Expedition Mewtwo 20/165

Hoeveel is mijn Mewtwo pokemon kaart waard?

Om er achter te komen hoeveel jouw pokemon kaarten waard zijn, hebben wij de speciale cardchecker ontwikkeld. Hier kun je de naam Mewtwo invullen en vervolgens zie jij elke Mewtwo pokemonkaart die bestaat! Vervolgens klik jij op de Mewtwo kaart die jij wilt bekijken. Daarna zie je wat deze de afgelopen dagen doet qua verkopen. Er staat ook een gemiddelde bij, van deze prijs kun je ongeveer uit gaan. Let wel op, dat het ook afhankelijk is van de staat (kwaliteit) waarin de kaart verkeert. Hoe beter jij hem bewaard hebt, hoe meer deze waard is.

Wat vinden wij van Mewtwo pokemonkaarten?

Het is een prachtige legendarische Pokemon uit de eerste generatie! Erg sterk en heel stoer, ook super tof dat deze terug kwam bij de Detective Pikachu film in 2019. Zelf zijn wij van de redactie enorme Mewtwo fans, zo hebben wij een hele hoop mewtwo kaartjes maar ook de sealed producten waar deze pokemon op staat. Denk dan aan booster boxen, elite trainer boxen, losse boosters, tins en pokemon boxen. Hopelijk hebben wij je zo wat meer informatie gegeven over Mewtwo. Tot de volgende blog, wil jij meer weten over Pokemon TCG en andere zaken rondom dit onderwerp? Check dan al onze pokemonblogs! Vergeet ook zeker niet onze Pokémon aanbiedingen pagina te bekijken, waar hele leuke pokemon deals op staan!

Deel dit bericht