Sealed Pokemon first edition booster box levert record bedrag op

Sealed Pokemon first edition booster box levert record bedrag op

We kennen ze allemaal wel, de echte verzamelaars. Maar wie de afgelopen 21 jaar flink Pokemon kaarten heeft leven inslaan/sparen heeft er stiekem een fortuin mee gemaakt. Een first edition base booster box is namelijk afgelopen week verkocht voor een record bedrag van $400,000 op een veiling. Stel je eens voor, je loopt je zolder op en bedenkt je ineens dat jij nog een ongeopende booster box van Pokemon hebt liggen! Jackpot, kun je dan gerust zeggen. Als het een base booster box is, dan kun je al snel rekenen op 20.000+ euro. Is het een first edition box? Dan kun je zelf de hoofdprijs van meer dan $400,000 vangen! Het kan dus zo maar zijn dat jij Pokemon items op zolder hebt liggen die duurder zijn dan je gehele huis!

Pokemon kaarten leveren super veel geld op

Sinds de corona pandemie zit Pokemon in een stroomversnelling. Het begon allemaal met de corona, waardoor er veel mensen thuis kwamen te zitten en op zoek gingen naar nieuwe hobbies. Vele kwamen uit bij Pokemon, de nostalgie van vroeger. Hierdoor kwamen er sinds maart 2020 steeds meer verzamelaars bij, maar het aanbod bleef gelijk. Dat betekend dus dat de prijzen omhoog gingen. Eind 2020 deden een aantal beroemdheden daar nog een schepje boven op. Zo kocht Logic een super dure Charizard Pokemon kaart. Begon DJ steve aoki zijn eigen Pokemonwinkel en ging Logan Paul ook los op Pokemon. Hij had destijds het record van $200,000 voor een first edition booster box. Dat was in december 2020, precies 1 maand later is deze box al voor $400,000 verkocht. Dat betekend dus dat de box verdubbeld is in prijs in 1 maand tijd! Abnormaal, een super investering die goed uit pakte.
Mocht jij nog oude Pokemon kaarten op zolder hebben liggen die daar stof liggen te happen? Ga dan snel je zolder op en zoek deze kaarten. Wie weet heb jij wel een fortuin op je zolder liggen. Houd er wel rekening mee dat de staat alles bepaald. Zijn de kaarten beschadigd omdat jij er vroeger als kind veel mee hebt gespeeld? Dan is de waarde al snel een stuk lager.

1st edition limited printing base booster box

2021 het jaar voor Pokemon?

De verzamelaars dachten elke keer dat het toppunt nu wel bereikt zou zijn, maar is dat wel echt zo? Pokemon Company kondigde onlangs een samenwerking met popster Katy Perry aan. Zij heeft maar liefst 111.000.000 volgers op Instagram, dat moet weer voor een enorme booster zorgen in de Pokemon industry. Verder heeft Steve Aoki inmiddels zijn eigen Pokemonstore en handelt hij er dagelijks in. Ook Logan Paul heeft weer aangekondigd binnenkort wat leuks te gaan doen met Pokemon. En zelfs op de Nederlandse bodem vinden we influencers met een groot publiek die aan Pokemon doen. Neem aan voorbeeld aan Enzo Knol, deze mega beroemde Youtuber in Nederland opent regelmatig Pokemon pakjes! En het allerbeste moet nog komen. Pokemon is in 2021 namelijk 25 jaar oud en dat gaat ze groots vieren! Er komt een super speciale set uit de ’25 anniversary set’. Waar hoogst waarschijnlijk weer een reprint komt van een of meerdere van de oudere sets. Dit alles bij elkaar zal voor een mega explosie zorgen van de prijzen! Inmiddels is een ding zeker, je geld op Pokemon kaarten inzetten is zo’n gek idee nog niet en daarnaast is het ook nog eens super leuk!

Deel dit bericht