Van Gogh Museum Promo Pokemon Kaarten

Pokemon Van Gogh Sunflora

Van Gogh Museum Promo Pokemon Kaarten

Van Gogh Museum Promo Pokemon Kaarten

Goed nieuws voor alle Pokemon verzamelaars, het Van Gogh Museum in Amsterdam en The Pokemon Company slaan de handen in een. In deze Pokemon blog gaan wij jullie meer vertellen over deze samenwerking en wat wij kunnen gaan verwachten. Wanneer start de actie? Wat weten we al en wat waren voorgaande soort gelijke Pokemonkaart promo kaart acties? Lees snel verder om alles te weten!

Komen er Van Gogh Pokemon Promo kaarten?

Pokemon Van Gogh Sunflora

De vraag die iedereen zichzelf afvraagt, komen er Pokemon Van Gogh Museum promo kaarten? Steker nog, de reserveringen voor het Van Gogh Museum gaan zo snel, dat ze al bijna vol geboekt zijn. Het probleem is echter dat wij het nog niet zeker weten, we kunnen alleen maar hopen dat er promo kaarten uitgebracht worden. Maar het ziet er naar uit dat er wel Promo kaarten uit gaan komen in de vorm van kunst schilderijen zoals hier boven op de afbeelding te zien is bij Sunflora. Het heeft ook de vorm van een Pokemon kaart, dus het zou zo maar kunnen. Hoe vet is dat? Laten we het hopen!

Wanneer start de samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Pokemon?

Op 28 september 2023 start de samenwerking, de verwachting is dat bezoekers van het museum de promo kaarten krijgen bij een bezoek aan het museum. Er was namelijk in 2018 een soort gelijke actie, maar dat was in Japan. Destijds vond dit plaats bij het Tokyo Metropolitan Art Museum en toen kregen alle bezoekers de Munch Scream promo kaarten van Pokemon. Hieronder staat een afbeelding van de promo set uit 2018.

Pokemon Munch Promo set

Wat heeft Pokemon tot nu toe uitgebracht?

Pokemon heeft nog niet veel informatie bekend gemaakt, enkel een trailer video en op Twitter de samenwerkingsactie. Dat deze op 28 september 2023 plaats zal vinden. Bekijk hieronder de trailer:

Wat vinden wij hier van?

Wij vinden het echt prachtig dat dit in Nederland plaats vind. Eindelijk iets voor ons, en wij gaan zeker naar het Van Gogh Museum om deze promo Pokemon kaarten te bemachtigen. Naast de promo kaarten, kan je het natuurlijk ook gewoon zien als een dagje uit. Super tof van Pokemon dat ze dit doen in Nederland, dat moeten wij zeker supporten. De vraag zal alleen zijn, wat voor promo kaarten komen er precies uit? Wij hopen stiekem dat er een Pikachu en Eevee bij zullen zitten. Omdat deze ook in de trailer te bewonderen zijn. Maar wat het echt gaat worden, durven wij nog niet te zeggen! Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als ons!

Afsluiting

Wij hopen jullie zo wat meer informatie te hebben gegeven over de Promo Pokemon kaarten van het Van Gogh Museum. Mocht jij nou niet willen wachten tot 28 september? Dan kan je ook bij ons in de Pokemonwinkel kijken want wij hebben allerlei soorten Pokemon producten! Van de nieuwste sets tot oudere sets, neem dus snel een kijkje. En vergeet ook niet onze social media kanalen te volgen, voor de laatste nieuwtjes, dealtjes en natuurlijk giveaway acties! Tot de volgende blog.

Deel dit bericht