De nieuwste Pokemon serie: Sword & Shield Astral Radiance

Pokémon 25th Anniversary Celebrations Figure Collection Pikachu VMAX Pokemart.be

De nieuwste Pokemon serie: Sword & Shield Astral Radiance

Er komt alweer een nieuwe Pokemon serie aan, in deze blog gaan wij het over deze nieuwe reeks hebben. Na het succes van Brillaint stars, hopen wij dat The Pokémon Company weer met een knaller van een set komt! De legendarische Pokémons die in dit thema centraal staan, zijn Palkia & Dialga. Dit geeft ons gelijk een flashback naar de Diamond & Pearle sets, waar deze legends ook centraal stonden. Bekijk hieronder een video over wat er al is uitgelekt over deze nieuwe set Astral Radiance!

Wanneer komt deze nieuwe set uit?

De set Astral Radiance komt uit op 27 mei 2022. Dat is dus over precies 3 maanden, tijd zat nog dus om te pre-orderen. Wij krijgen voldoende boxen binnen dus er zal voor iedereen wat zijn. De Japanse set zal eerder verschijnen zoals altijd.

Wat voor soort nieuwe Pokémon kaarten kunnen we verwachten?

Er is weer een nieuwe soort kaarten dat uitgebracht zal worden namelijk: Hisuian Pokémon. Als voorbeeld pakken we de Hisuian Thyphlosion er even bij. (Zie afbeelding hieronder):

Hisuian Typhlosion
Hisuian Typhlosion

Ook in deze set zullen net zoals bij Brilliant stars Vstars zitten in plaats van VMAXEN. Wat ons opvalt, is dat het een vrouwelijke Pokémon soort lijkt. Normaal gesproken is Typhlosion heel erg stoer en ziet die er badass uit. Door de Hisuian style is het nu een schattige Pokémon geworden die je cadeau zou geven aan je zusje. Persoonlijk is het niet mijn smaak, maar we moeten het er maar mee doen.

Wat voor producten komen er uit in deze set?

Het is een normale set dus deze zal bestaan uit de volgende producten:
Booster boxen
Elite trainer boxen
Booster packs
– Sleeved booster packs
– Blisters
– Build & Battle kits
– Vstar boxen (Premium Collection)
De booster pack arts zijn al gelekt, enkel zijn dit wel de Franstalige, zie de foto hieronder.

astral radiance artset
astral radiance artset

Enkele kaarten van Pokemon Astral Radiance set onthuld

Pokemon TPCi is net zo ongeduldig als jullie en heeft nu al een heleboel Pokemon kaarten van de Astral radiance set gelekt.

Het valt ons op dat een groot deel van de Japanse sets Battle Region,Time Gazer en Space Juggle niet zullen verschijnen in de Engelse Pokemon kaarten set Astral Radiance en deze bewaard worden voor de volgende set SWSH 11 Lost Origins (release datum +/- Augustus-September 2022). Elke onthulling helpt ons beter te begrijpen welke kaarten in deze set zullen zitten. (Zie hieronder voor meer informatie.)

Zoals verwacht zal de hoofdset vooral kaarten uit de Battle Region van februari en de Time Gazer & Space Juggler van april bevatten. De Trainer Gallery van de set zal zijn kaarten voornamelijk halen uit het geheime zeldzame deel van VMAX Climax van december.

Astral Radiance zal meer dan 180 kaarten bevatten, exclusief de secret rares.

  • Battle Region, de Japanse set uit februari bevat 67 kaarten en 26 secret rares
  • Battle Region’s Darkrai VSTAR en Lucario VSTAR decks bevatten 19 nieuwe kaarten (zie vorige link).
  • Time Gazer en Space Juggler, de Japanse sets uit April, bevatten 134 kaarten en 42 secret rares.
  • Heel veel secret rares van VMAX Climax, de Japanse set van december, zijn nog niet verschenen. We verwachten dus dat er een kans is dat een deel van deze secret rare pokemon kaarten Astral Radiance zullen verschijnen. Hoewel ze grotendeels al in de Trainer Gallery subset blijken te verschijnen.

Conclusie

Wij kijken erg uit naar deze set en gaan zeker een master set bouwen. Dialga en Palkia zijn toevallig een van onze favoriete legendarische Pokémon dat maakt deze set extra speciaal. Wij hebben er heel erg veel zin in en hopen dat jullie ook veel plezier eraan gaan beleven. Tot de volgende blog :)

Deel dit bericht