Pokemon Kalender 2023

Pokémon Holiday Calendar 2023 Pokemart.be front

Pokemon Kalender 2023

Pokemon Kalender 2023

Er is weer een nieuwe Pokemon Holiday Calendar bekend gemaakt, namelijk de Pokemon Holiday Kalender van 2023! Net zoals vorig jaar bij de 2022 editie, gaat het weer om een kerst kalender. Je kunt dan dagelijks de vakjes openen, waar er in elk vakje een speciaal Pokemon item in zit! Dit kan gaan om booster packs, pokemon accessoires en andere leuke items! Heb jij dit product vorig jaar gemist? Geen probleem, je kan het namelijk een beetje vergelijken met de krasloten of chocolade kerst kalenders. Waarbij je elke dag een vakje opent in de gehele maand december. Super tof dat The Pokemon Company dit jaar een nieuwe heeft ontwikkeld! Wil jij weten wanneer dit product uit komt? Waar je de Pokemon Calendar 2023 kan bestellen? En hoe het eruit ziet? Lees dan snel verder in deze Pokemon blog.

Wanneer komt de Pokemon Calendar 2023 uit?

De release is op 1 september 2023, dan komt het product dus officieel uit. Wanneer deze in Nederland op de markt zal verschijnen is waarschijnlijk een paar dagen later. Het kan zijn dat ze al iets voor de release datum binnen zijn en de klanten ze met de release al in huis hebben! We richten onze pijlen dus op rond 1 september 2023

Waar kan ik dit product bestellen?

Goed nieuws voor alle Pokemonverzamelaars, dit product is namelijk gewoon te bestellen op www.pokemart.nl en www.pokemart.be onze Belgische website! Let wel op, het gaat hier om een pre-order want het product moet nog uit komen op 1 september 2023! Bekijk hieronder de link naar het product.

Pokémon Holiday Calendar 2023

Een nette prijs voor een super product, lees snel verder om te kijken wat erin zit, hoe het eruit ziet en wat wij ervan vinden!

Wat zit erin de Pokemon kalender van 2023?

Net zoals vorig jaar, zitten er weer een hoop leuke items in. Het is namelijk wel de bedoeling dat je elke dag in december iets leuks eruit kan halen, dat komt dus neer op 30 vakjes met daarbij dus ook 30 items. Een rijk gevulde Pokemon box dus!

  • 5 Pokémon boosters
  • 7 fun pakjes
  • 8 promokaarten
  • 2 munten
  • 2 stickervellen
  • 1 sleutelhanger met Glaceon en Pikachu
  • Een codekaart voor Pokémon TCG Live

Hoe ziet dit product eruit?

Ben jij net zoals ons benieuwd hoe dit product eruit ziet? Bekijk dan hieronder de afbeeldingen!

Pokémon Holiday Calendar 2023 Pokemart.be open

Pokémon Holiday Calendar 2023 Pokemart.be right Pokémon Holiday Calendar 2023 Pokemart.be front

Er mooi gemaakt weer! Zelfs de buitenkant is prachtig om als display te gebruiken.

Wat vinden wij ervan?

Het is een erg mooi product met een super inhoud. Zeker een aanrader om cadeau te geven met de feestdagen aan je geliefde of familie. Ook voor jezelf is het een aanrader, want wat is er nou leuker dan elke dag een vakje openen en een Pokemon item eruit halen! Zoals we hierboven al zagen zitten er ook een hoop verschillende Pokemon booster packs in, deze kun je dan ook direct openen. Dat maakt het dus nog leuker, je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hem sealed te houden. Maar dat lijkt ons wat minder leuk, tenzij je elke editie van de Pokemon Kalender gaat sparen. Maar dan zal je wel flink in de buidel moeten tasten, want er is er ook een uitgebracht in het Diamond & Pearle tijdperk. Die kalender is inmiddels aardig duur.

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende informatie gegeven over Pokemon Kalender 2023, mocht je nog vragen hebben kun je deze altijd even stellen onder de blog. Wil jij nou nooit iets missen over Pokemon? Bezoek onze Pokemonwinkel dan regelmatig en vergeet onze social media kanalen niet te volgen! Daar delen wij regelmatig nieuwe producten, Pokemon aanbiedingen of giveaways!

Deel dit bericht