Nieuwe Pokémon producten van Silver Tempest

Pokémon Silver Tempest

Nieuwe Pokémon producten van Silver Tempest

Nieuwe Pokémon producten van Silver Tempest

Een tijdje terug onthulde The Pokémon Company de naam van de SWSH12 set, namelijk Silver Tempest. Nu zijn ook de eerste product foto’s van de set onthuld!

De set komt uit op 11 november en zal de nieuwe SWSH12 set zijn. Het zal de laatste belangrijkste SWSH set zijn, hoewel er ook een speciale SWSH set verwacht wordt in begin 2023.

De Engelse set zal een combinatie zijn van Pokémon kaarten uit de set Incandescent Arcana van september met Alolan Vulpix VSTAR en de set Paradigm Trigger van oktober met Lugia VSTAR, Regidrago VSTAR, en Regieleki VMAX:

 

Silver Tempest Elite Trainer Box (Vulpix)

De Elite Trainer Box zal Alolan Vulpix bevatten om de feestdagen te vieren, aangezien deze set nog voor Kerstmis uitkomt:

De blisters bevatten een nieuwe Manaphy die in april uitkwam in CoroCoro Ichiban en een alternatieve art-versie van Togetic uit Astral Radiance die in Japan uitkwam als Gym-promo:

Beschrijving van de set

De set beschrijving onthult dat we ook Unown VSTAR, Serperior VSTAR, en Mawile VSTAR zullen zien. Terwijl de laatste twee werden verwacht vanwege recente onthullingen van Incandescent Arcana, is dit de eerste keer dat we horen over Unown VSTAR. We weten niet zeker of deze zal komen uit Incandescent Arcana van september of Paradigm Trigger van oktober. Als het eerste het geval is, zou de onthulling deze week moeten plaatsvinden.

Booster Bundel & mini portofolio

De set zal, zoals gebruikelijk, ook een Booster Bundle en Mini Porfolio bevatten:

 

Silver Tempest Pokémon Center Elite Trainer Box

Bovendien is ook de Silver Tempest Pokémon Center Elite Trainer Box onthuld! Zoals gewoonlijk zitten er bonussen in die niet in de normale versie zitten. Hij bevat twee sets van 65 kaarthulzen met Lugia en Alolan Vulpix, een metallic Alolan Vulpix munt en twee extra booster packs.

Waar bestaat de set uit?

Ten slotte werd ook de verdeling van de Silver Tempest set onthuld. De set zal bestaan uit:

  • Meer dan 190 kaarten
  • Drie Radiant Pokémon (let op: het zijn Jirachi, Tsareena en Alakazam).
  • 15 Pokémon V en 18 full-art Pokemon V
  • Een Pokemon VMAX (Regieleki)
  • Zes Pokemon VSTAR (Lugia, Alolan Vulpix, Regieleki, Serperior, Unown, Mawile)
  • 30 kaarten met artwork van favoriete Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery subset
  • Meer dan 15 Trainer kaarten

Er werden nog een aantal extra foto’s onthuld van de nieuwe producten:

 

Lost Origins komt eerst uit

Wij kijken erg uit naar deze set, hij ziet er namelijk super vet uit. Maar eerst moeten we nog genieten van Pokémon Lost Origin die in september 2022 uit gaat komen. Wij hebben alle producten van Lost Origin al op onze website gezet en deze kun jij pre-orderen. Wij leveren ze zo snel mogelijk uit, zodra we ze binnen hebben. We hopen dat de kunnen doen op of rond de release datum. Want wie wilt nou niet de geweldige Alternate art Girantina pullen. Die moeten wij gewoon in onze verzameling hebben.

Afsluiting

Na het genieten van Lost Origins kunnen we ons eindelijk focussen op de Silver Tempest set, deze zal ook gruwelijk zijn. Zoals we kunnen zien zit er een Lugia op de booster packs als art. Dat betekend waarschijnlijk dat deze ook met een VSTAR en alternate art in de set komt. Dat gaat dus super vet worden, en natuurlijk nog een hoop andere Pokémon kaarten. Wij hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als ons!

Deel dit bericht