Pokemon kaarten box tips 2023

Pokemon kaarten box tips 2023

Pokemon kaarten box tips 2023

We gaan inmiddels alweer de zomer van 2023 in. En jij hebt toevallig zin om wat Pokemonkaart boxen te bestellen, maar hebt geen idee welke boxen je nu moet bestellen? Geen probleem, wij zijn hier om je te helpen, dit is namelijk een artikel over de leukste en beste Pokemon boxen in 2023. Wij zetten ze voor je op een rijtje, welke zijn nu echt verstandig om te kopen en goedkoop in verhouding met het aantal Pokemon booster packs en de  pokemon promo kaarten? Lees dan snel deze Pokemon blog verder, want wij zetten ze voor je op een rijtje!

Wat zijn Pokemon kaart boxen precies?

Dit zijn speciale boxen die een bepaald thema kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een Charizard Pokemon box met daarin allemaal Sword & Shield Celebrations booster packs. Maar er kunnen ook speciale promo kaarten inzitten die enkel bij de boxen uitgebracht worden. Daarnaast zitten er ook nog grote kaarten (Jumbo Pokemon kaarten) en vaak pins of munten in. Kortom, de boxen kunnen er echt heel verschillend uitzien en bekijk ook altijd de inhoud goed. Je kunt ervoor kiezen om de boxen sealed (dicht) te bewaren op bijvoorbeeld je zolder. Of ze op je kast zetten als display, waar jij elke dag van kan genieten. Maar de voornaamste reden waarom mensen deze Pokemon boxen kopen is omdat je de booster packs kunt openen. Hieruit kun je weer super vette en dure Pokemonkaarten pullen. Of je de kaarten nu wilt vanwegen het verzamelen, graden bij bijvoorbeeld PSA of om het kaartenspel te spelen. Er is voor ieder wel wat wils, en dat maakt deze boxen nou zo leuk.

1) Pokémon Ultra Premium Charizard Collection Box 2022

Een erg mooie box voor een schappelijk prijsje. Er zitten maar liefst 16 booster packs in van verschillende series, drie dikke Charizard promo kaarten die enkel in deze pokemon box zitten. En vergeet niet de Charizard munt en Charizard playmat. Kortom een echte aanrader, daarom staat deze bovenaan onze lijst. Klik op onderstaande link om het product te bekijken:

Charizard Ultra Premium Collection Box

Premium Collection Box Charizard pokemart

2) Pokémon Silver Tempest Booster Box

De Pokemon Booster Box van de set Pokemon Sword & Shield Silver Tempest! Met 36 booster packs kan jij de jacht beginnen op de alternate art Lugia die momenteel voor rond de 200 euro gaat. Laat je deze graden en scoor je een PSA 10? Dan kan deze nog veel meer opleveren! Klik op onderstaande link om het product te bekijken:

Silver Tempest Booster Box

Pokémon Silver Tempest boosterbox foto 2

3) Pokemon Lost Origin Booster Box

Een van de aller laatste Sword & Shield sets, sla nu je slag nu ze er nog zijn. Wie weet zijn deze binnen no time ook een stuk duurder dan nu. Want er zit een van de aller duurste Alternate Arts in deze set. Namelijk de begeerde Giratina alt art kaart uit Lost Origins. Deze gaat nu los voor een schappelijke 300 euro. Weet jij deze kaart te pullen uit een van de 36 booster packs die bij deze box horen? Veel succes, bekijk onderstaande link om het product te bekijken:

Lost Origin Booster Box

Pokémon Booster Box Lost Origins

4) Pokémon Sword & Shield Astral Radiance Booster box

Als je het aan ons vraagt een van de meest ondergewaardeerde sets uit het Sword & Shield tijdperk. Er zitten namelijk super mooie Pokemon kaartjes in deze serie. Denk aan de Machamp V alternate art, Dialga, Palkia en Beedrill alt arts. Maar vergeet ook niet de gehele Trainer Gallery set die erbij komt met als klapper op de vuurpijl de Starmie in het zwembad met daarop Misty zichtbaar. Zeker een aanrader en nu nog lekker goedkoop. Ga jij een van de chase kaarten uit de set pullen? Heel veel succes ermee, bekijk onderstaande link voor meer informatie over dit product! (De box bevat 36 booster packs):

Astral Radiance Booster Box

astral radiance booster box

5) Crown Zenith Morpeko V-Union Box

De Morpeko V-Union box van de serie Crown Zenith. Waarom deze box denk je nu? Wij gaan het je uitleggen. Om te beginnen krijg je een 4 delig promo kaartje erbij. Daarop staat niet alleen Morpeko maar ook nog eens de populaire trainer Marnie. Verder zit er nog een grote jumbo kaart in met dezelfde promo afbeelding en niet te vergeten een super dikke playmat met Marnie erop. Alsof dat nog niet genoeg was zitten er ook nog eens 5 Crown Zenith booster packs in deze box. Kortom deze box moet je eens geopend hebben om te beseffen wat wij bedoelen. Het is echt een speciale box en veel leuker om te openen dan een van de standaard V boxen die we kennen. Klik hieronder op de link om meer informatie over dit product te zien:

Morpeko V-Union Crown Zenith Box

Crown Zenith Morpeko V-Union Box

Afsluiting Pokemon kaarten box tips 2023

Hopelijk hebben jullie iets aan deze fantastische tips. Zelfs hebben wij deze boxen al heel vaak geopend en nog sealed liggen. Het zijn echte aanraders, wij openen namelijk zelf ook erg veel boxen en pokemon boosters. Je moet uiteindelijk helemaal zelf weten of jij dit product gaat aanschaffen of niet. Onze redactie vond het gewoon leuk om jullie wat tips te geven met dit warme weer. Hopelijk tot de volgende blog en vergeet niet onze social media kanalen te volgen. Zodat jij geen enkele giveaway mist, de nieuwtjes over de nieuwste Pokemon reeksen en natuurlijk onze speciale deals en acties!

 

 

Deel dit bericht