De nieuwste Pokemon set Temperal Forces

Pokemon Temporal Forces

De nieuwste Pokemon set Temperal Forces

De nieuwste Pokemon set Temperal Forces

Er is weer een nieuwe Pokemon set aangekondigd door The Pokemon Company. Het gaat hier om de aller nieuwste Pokemon set Temperal Forces. In deze Pokemon blog gaan wij het hebben over Temporal Forces. Wanneer komt deze set uit? Wat voor producten komen er in de set? Waar kan ik deze producten bestellen? Zijn er al leaks van de Pokemon kaarten uit deze set uitgebracht? Wat vinden wij van de set en nog veel meer informatie! Deze set staat in het teken van de Acient kaarten van de Legendarische Suicune (Walking Wake), Entei (Gouging Fire) en Raikou (Raging Bolt). Lees dus snel verder.

Bron: Youtube

Release datum Pokemon Temporal Forces

De grote vraag die jij natuurlijk hebt, wat is de release datum van Temporal Forces? Deze set komt op 22 maart 2024 uit in Nederland en België. De Japanse sets waren vorige maand al uitgekomen, daardoor weten wij inmiddels hoe de chase cards eruit ziet. Die laten wij je hieronder zien.

Alle speciale Pokemon kaarten uit Temporal Forces

Let op, het gaat hier enkel om de hits en deze zijn in het Japans zichtbaar. Dit komt omdat de Japanse Pokemon kaarten sets eerder uitgebracht worden. Bekijk hieronder de lijst met speciale kaarten uit de Nieuwste Pokemon set Temperal Forces

Art Rares

Full Art Pokemon

Full Art Trainers

Special Illustration Rares (SAR) kaarten
Gouden Pokemon kaarten

Welke producten komen in deze set en waar kan ik die bestellen?

Het gaat hier om een normale Pokemon kaarten set. Deze bevat dus pokemon booster boxen, elite trainer boxen en pokemon boxen. Wij zetten de producten voor je op een rijtje:

Klik op de producten hierboven om ze direct bij ons op www.pokemart.nl te bestellen! Let wel op: het gaat hier om pre-orders.

Hieronder staan de afbeeldingen van hoe deze producten eruit zien.

Pokémon TCG SV5.0 - Temporal Forces-walking wake-ETB - Pokémart.be Pokémon TCG SV5.0 - Temporal Forces-Iron Leaves-ETB - Pokémart.be Pokémon TCG SV5.0 - Temporal Forces- Tripack- Cyclizar - Pokémart.be Pokémon TCG SV5.0 - Temporal Forces- Tripack- Cleffa - Pokémart.be Pokémon TCG SV5.0 - Temporal Forces- Sleeved Booster - Pokémart.bePokémon TCG SV5.0 - Temporal Forces-Boosterbox- Pokémart.be

Wat vinden wij van deze set?

Het is een prachtige set, die ons terug laat gaan naar de Acient versies van een aantal leuke Pokemon. Vooral de legendarische dogs zijn erg mooi gemaakt. De kleur effecten op de SAR kaarten zijn ook prachtig om te zien in het echt. Zeker een aanrader om hier een masterset van te sparen. Wij hebben er al zin in en zitten er al klaar voor, volgende week gaat het beginnen! Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als ons.

Afsluiting Nieuwste Pokemon set Temperal Forces

Dit was de blog over de aller nieuwste Pokemon set Temperal Forces. Hopelijk hebben jullie er wat aan gehad, de release is al bijna over 1 weekje om precies te zijn. De hits zien er prachtig uit, en wij gaan zeker voor een master set. Heb jij de producten nog niet besteld? Zorg dan dat jij er snel bij bent. Vergeet ons ook niet te volgen op alle social media kanalen om nooit meer een nieuwtje en actie te missen. Bekijk ook eens onze Pokemon aanbiedingen pagina, die vol met leuke deals zit! Tot de volgende blog.

Deel dit bericht