Nieuwe Pokemon Nintendo Game Arceus Legends

Nieuwe Pokemon Nintendo Game Arceus Legends

De release van Pokémon Arceus Legends op de Nintendo Switch is aanstaande, in deze blog gaan wij er dieper op in. Wat kun je gaan verwachten van het spel? Wat zal er allemaal nieuw bij komen? Wat vinden wij er zelf van? En nog veel meer, lees dus deze blog om alles te weten te komen over de nieuwste Pokémon game Arceus Legends!

Wat is Arceus legends?

Het nieuwste Pokémon Nintendo spel dat in het teken zal staan van de legendarische Pokémon Arceus. Het spel zal zich gaan afspelen in de regio Hisui, wat later de Sinnoh regio zal heten. Dit komt omdat het spel zich afspeelt voor alle voorgaande games. We gaan dus terug in de tijd, we gaan naar het tijdperk waar Pokémon en mensen nog niet in harmonie samenleven. Een ander spelelement waar je rekening mee moet houden: Je hebt items nodig om Pokémon te vangen. Je kunt je eerste Pokéball simpelweg niet kopen in de winkel, je moet deze dus zelf gaan maken. Je komt niet elke Pokémon standaard tegen, het ligt vanaf nu ook aan het dagdeel. Is het bijvoorbeeld donker in de avond? Dan kom je andere Pokémon tegen dan overdag. Mocht jij dus een bepaalde Pokémon in je team willen, dan moet je hier rekening mee gaan houden.

Pokemon Legends: Arceus dit moet je weten!

Wanneer komt het spel uit?

De officiële release zal vrijdag 28 januari 2022 zijn. Het spel is al een tijdje uit, maar je kunt hem dus pas verwachten op vrijdag de 28e. Gelukkig voor ons is dat nog maar een aantal nachtjes slapen. Het spel is te pre-orderen bij vele Pokémonshops in Nederland en België. Bij ons is het spel helaas niet te bestellen, wij hebben enkel Pokémon TCG spullen en accessoires in onze shop. Wie weet dat wij in de toekomst ook games toevoegen aan ons assortiment. Maar voor nu hebben wij ze helaas nog niet, maar alsnog leek het ons van de redactie leuk om er een blog over te schrijven.

Hoeveel euro zal het gaan kosten?

De normale prijs ligt momenteel tussen de 52 en 56,99 euro. Het ligt er natuurlijk maar net aan waar jij het spel besteld en of de verzendkosten er al bij in zitten. Het is de normale prijs die we gewend zijn bij nieuwe Pokémon spellen. Is het jou gelukt om een pre-order te plaatsen? Wij hopen van wel!

Een voorproefje van Arceus Legends

Hierboven is de map van het spel te zien, je denkt nu waarschijnlijk waarom zijn er zo weinig dorpen? Dit komt dus omdat jij en de overige personages de aller eerste personen zijn die voet zetten op dit gebied. Jij zult ook gaan mee werken aan het bouwen van het aller eerste dorpje in dit gebied. Ook zal je veel op avontuur moeten om dit onbekende gebied te gaan ontdekken. Verder hebben wij gehoord van een paar gamers dat er een nieuw soort Pokémon type zal uitkomen. Dit hebben zij aan de hand van het aantal Arceus plates weten te achterhalen. Er komen namelijk meer beeldjes dan er pokemon type soorten zijn. We willen jullie ook niet alles gaan verklappen dus we houden het hierbij.

Afsluiting

Wij van de redactie zitten al weken te wachten tot het spel uitkomt. Wij hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij. Zodra het spel binnen komt gaan we het hele weekend lekker op de bank of in bed gamen. Er is namelijk niets leuker dan een nieuw Pokémon spel spelen! Dat was zo toen we nog kleine kinderen waren maar ook nu we volwassen zijn. Wij wensen jullie veel speel plezier!

Deel dit bericht