The Pokemon Company International koopt Millennium Print Group

The Pokemon Company International koopt Millennium Print Group

In een officieel persbericht heeft The Pokémon Company International vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de aankoop van Millenium Print Group, dat sinds 2015 partner is bij de productie van kaarten voor de Pokemon Trading Card Game. Millenium Print group zal zelfstandig blijven opereren, maar krijgt “zowel investeringen als industrie-expertise van The Pokémon Company International.”

De volledige tekst van het persbericht volgt hieronder.

ellevue, Wash. – 18 april 2022 – The Pokémon Company International, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het beheer van het wereldwijd populaire Pokémon-merk buiten Azië, heeft een overeenkomst gesloten voor de aankoop van het in North Carolina gevestigde Millennium Print Group, een fabrikant en drukker van trading cards en bijbehorende verpakkingen in de VS. De twee bedrijven zijn sinds 2015 zakenpartners, waarbij Millennium Print Group al sinds jaar en dag als drukker fungeert van het best verkochte product van The Pokémon Company International, de Pokémon Trading Card Game.

Met deze overname wil The Pokémon Company International de capaciteiten, infrastructuur en schaal van Millennium Print Group verder ontwikkelen om een vooraanstaande drukker van ruilkaarten te worden, die de bredere industrie bedient. Millennium Print Group zal blijven opereren als een aparte, autonome organisatie, maar zal zowel investeringen als expertise uit de sector krijgen van The Pokémon Company International.

“Het getalenteerde team van Millennium Print Group is al vele jaren een belangrijke partner voor The Pokémon Company International. Het helpt ons de Pokémon Trading Card Game naar onze fans te brengen met de kwaliteit die zij verwachten”, aldus Kenji Okubo, president van The Pokémon Company International. “Door onze krachten op een meer betekenisvolle manier te bundelen, willen we de manier waarop onze organisaties samenwerken verbeteren en Pokémon TCG-producten van de hoogste kwaliteit op de markt blijven brengen. Tegelijkertijd streven we ernaar Millennium te ontwikkelen tot een nog betere, grotere, state-of-the-art versie van hun toch al uitzonderlijke organisatie, waarvan niet alleen Pokémon, maar al hun klanten profiteren.”

Millennium Print group wordt na samenwerking van bijna 10 jaar overgenomen.

“Millennium Print Group heeft het genoegen gehad om bijna tien jaar lang mee te groeien met het merk Pokémon en het Pokémon Trading Card Game”, aldus Terry Pegram, CEO van Millennium Print Group. “In die tijd hebben we de kans gehad om een geweldige relatie op te bouwen met het deskundige team van The Pokémon Company International, een organisatie met een bijzondere cultuur die elke dag haar waarden naleeft. Dit spannende nieuwe hoofdstuk voor Millennium Print Group heeft een enorm gunstig effect voor zowel ons bedrijf als de werknemers. We kijken ernaar uit om onze teamleden en klanten te blijven ondersteunen terwijl we Millennium laten uitgroeien tot een toonaangevende drukkerij voor ruilkaarten in de wereld.”

Meer weten over Millenium Print Group?

Ga voor meer informatie over The Pokémon Company International naar www.Pokemon.com en voor meer informatie over Millennium Print Group naar www.mprintgroup.com.

Wat vinden jullie van dit Pokemon Kaarten nieuws?

Vinden jullie dit een goede zet van The Pokemon Company? Of denken jullie juist dat het een slechte zet is? Laat het weten in de reacties. Wij zijn vooral benieuwd of er hierdoor extra veel Pokemon kaarten geprint gaan worden in de toekomst, en wat dit met de verzamelaars doet. Zal dat positief of juist negatief uitpakken? Enkel de tijd kan ons dat vertellen!

Ben jij op zoek naar Pokemon kaarten?

Bij ons in de Pokemonwinkel zijn allerlei soorten Pokemon kaarten te koop. Denk bijvoorbeeld aan Booster boxen, elite trainer boxen, premium collection boxen, accessoires en natuurlijk kun je bij ons ook de nieuwste sets pre-orderen. Zoals Astral Radiance die in mei 2022 uit komt. Veel succes met pullen!

Deel dit bericht