De nieuwste soort Pokémon kaarten Union-V

De nieuwste soort Pokémon kaarten Union-V

Wat zijn deze nieuwe Pokémon kaarten genaamd V-Union?

The Pokémon Company heeft weer een nieuwe soort Pokémon kaarten bedacht, deze worden V-Union genoemd. Het zijn erg speciale kaarten en misschien vind je ze nu nog een beetje vreemd maar dat went vanzelf wel. Deze kaarten bestaan namelijk uit vier delen, je moet alle 4 de delen aan elkaar vinden om zo één kaart te vormen. We kennen het al van vroeger met twee kaarten, waarbij je bijvoorbeeld één deel Kyogre had en één deel Groudon. Door deze twee kaarten tegen elkaar te leggen kreeg je één kaart. Maar nu hebben ze het naar een volgend niveau getild en moet je maar liefst vier kaarten bij elkaar leggen om één kaart te vormen. Het heeft iets weg van de Yu-Gi-Oh Exodia kaart van vroeger.

Wanneer verschijnen deze nieuwe kaarten op de markt?

Er komt een hele speciale Pikachu Union-V box bij de 25th Celebrations set! Zie de afbeelding hieronder, hierop zie je duidelijk 4 verschillende Pikachu kaarten die samen één geheel vormen. Dit is de gedachte achter deze nieuwe soort Pokémon kaarten. Je moet ze dus alle 4 bezitten om de gehele kaart te kunnen maken, zie het als een soort puzzel. Een erg leuk concept, zeer verfrissend en hopelijk pakt het goed uit. Gelukkig voor jullie is deze box alvast te pre-orderen op onze website. Verder zullen ze ook te vinden zijn in augustus, waarschijnlijk in de vorm van decks. Ze zullen als eerste uitkomen in Japan. Als we de geruchten mogen geloven komen deze rond eind augustus op de markt. We houden jullie op de hoogte zodra we meer weten. En vergeet dus niet de Pikachu Union-V box te bestellen!

union v pikachu box

Hoe zien deze nieuwe V-Union kaarten eruit?

Om je een beter beeld te geven gaan wij er een aantal laten zien aan je. Het mooie is dus dat deze kaarten uit vier delen bestaan, maar hierdoor hebben ze dus ook veel meer aanvallen en abbilities. Want het zijn dus gewoon letterlijk vier kaarten, ideaal om in je deck te stoppen. Kijk maar een goed, je ziet zowel links boven, links onder, rechts boven en rechtsonder verschillende aanvallen en abbilities staan.

Deel dit bericht