Alle Charizard V Pokémon kaarten

Alle Charizard V Pokémon Kaarten

Alle Charizard V Pokémon kaarten

Alle Charizard V Pokémon kaarten

In deze Pokémon blog gaan wij voor jullie alle Charizard V kaarten op een rijtje zetten. Ze zullen van meeste waarde naar steeds mindere waarde op een rijtje komen te staan. De duurste en zeldzaamste Charizard V kaarten staan dus boven aan deze lijst. Charizard is een van de populairste, duurste en zeldzaamste pokemonkaarten die er bestaan. Daarom zetten wij ze voor jullie op een rijtje, momenteel gaan we met Pokémon Scarlet & Violet weer terug naar het EX era. Daar zullen naar alle waarschijnlijkheid dus geen Charizard V kaarten in voor komen.

1) Charizard V 154/172

Charizard V 154/172

Waarde: €200

2) Charizard V 079/073

Charizard V 079/073

Waarde: €175

3) Charizard V 153/172

Charizard V 153/172

Waarde: €45

4) Charizard V SWSH260 Promo

Charizard V SWSH260

Waarde: €20

5) Charizard V 019/189

Charizard V 019/189

Waarde: €10

6) Charizard V 017/172

Charizard V 017/172

Waarde: €8

7) Charizard V SWSH050 Promo

Charizard V SWSH050

Waarde: €7,50

8) Charizard V 018/159

Charizard V 018/159

Waarde: €6

9) Lance’s Charizard V SWSH133 Promo

Lance's Charizard V SWSH133

Waarde: €5

Wat vinden wij van deze Charizard V Pokémon Kaarten?

Het zijn prachtige kaarten maar de klapper op de vuurpijl is toch wel de Alternate Art Charizard V. Deze is zeer lastig te pullen en ziet er prachtig uit. De waarde van deze kaart steekt er dan ook met kop en schouders boven uit. Het is op dit moment de aller zeldzaamste Charizard V pokemonkaart. De andere zien er ook leuk uit, maar we moeten nu eenmaal een favoriet kiezen. De lijst was wel voorspelbaar, met de wat makkelijker te pullen zards onderaan de lijst met de minste waarde. Hopelijk vinden jullie deze lijst ook leuk! Let wel op, de waardes zijn genoteerd op het moment van het schrijven van de blog. Mocht jij deze blog over een aantal weken, maanden of zelfs jaren lezen. Dan kan het zijn dat de prijzen gestegen of gedaald zijn. Pin ons er dus niet aan vast, mocht je de actuele waardes willen checken van je kaarten? Check dan onze Pokémon Cardchecker om te zien: Hoeveel zijn mijn Pokémon kaarten waard?

In welke Pokémon sets kan ik deze kaarten vinden?

Wij zetten alle reeksen voor je op een rijtje:
Brilliant Stars
Champions Path
Darkness Ablaze
Crown Zenith

de promo kaarten zijn niet te pullen, maar komen uit de volgende producten:
Charizard Ultra Premium Collection Box
Champions Path Elite Trainer Box
Celebrations Charizard Box

Waarom zijn Charizard Pokémon kaarten zo populair?

Het is een van de 3 starters Pokémon uit de aller eerste Generatie Pokémon kaarten. Dit maakt het dus al extra speciaal. Daarnaast krijgt Ash Ketchum de trainer waar alles om draait een Charizard in zijn team. Hij krijgt een Charmander met een mooi verhaal en laat deze uiteindelijk evolueren in een Charmeleon om er daarna een Charizard van te maken. Het is onder de collectors nu eenmaal een van de aller populairste pokemon. Zelfs zijn wij natuurlijk ook erg fan van de zards dat maakt deze blogs schrijven extra leuk.

Afsluiting

Wij hopen dat jullie zo een duidelijke beeld krijgen welke Charizard V Pokémon kaarten er allemaal bestaan. Hopelijk is nu duidelijk welke de zeldzaamste is en welke wat minder speciaal zijn. Elke zard kaart is natuurlijk al geweldig, maar er zit wel degelijk verschil in zeldzaamheid en waarde. Vergeet niet onze social media accounts te volgen, zo mis jij geen enkele deal en giveaway! Volg daarom onze: Facebook, Instagram en Tiktok.

Deel dit bericht