Pokemon kaarten deals 2024

Pokemon kaarten deals 2024

Pokemon kaarten deals 2024

Pokemon kaarten deals 2024

Het is 2024 en je bent op zoek naar Pokemon kaarten deals, maar waar vind je die? Dat is een hele goede vraag, in deze Pokemon blog gaan wij dieper in op Pokemon kaarten deals, aanbiedingen. Wat zijn deze deals precies? Waar kan je ze vinden? Hoe weet je echt of het een deal is? Wat vinden wij ervan en wat zijn onze ervaringen ermee. Lees dus snel verder en kom alles te weten over Pokemon kaarten deals in 2024!

Wat zijn Pokemon deals?

Een Pokemon deal is eigenlijk een afgeprijsd product. Maar het kan ook zijn dat je één product betaald en er twee krijgt. Dat noem je dan weer 1 + 1 gratis. Zo zijn er allerlei vormen van deals, je kan het ook aanbiedingen noemen. Stel je voor een Pokemon booster box van Evolving Skies is normaal 400 euro, maar nu is deze in een speciale deal maar 300 euro per box. Dan kan je spreken van een Pokemon kaarten deal! Wij van www.pokemart.be en www.pokemart.nl hebben hier een speciale pagina voor ontwikkeld. Hier staan al onze Pokemon aanbiedingen op een rijtje erg handig als jij op zoek bent naar deals. Kom zeker ook vaker terug naar deze pagina, want wij voegen regelmatig nieuwe aanbiedingen toe!

Wat voor Pokemon deals hebben wij voor jou?

Op moment van schrijven zijn er een aantal leuke deals voor jou die je zeker niet moet missen. We zetten ze op een rijtje voor je en beschrijven erbij waarom jij deze deals niet kan missen!

Dragonite V Box

Dragonite V Box Pokemart.be

Deze box is een must have in je collectie, niet omdat de promo kaart zo speciaal is. Maar puur door de Pokemon booster packs die erin zitten. Er zit namelijk één Evolving Skies booster pack in, twee Fusion Strike booster en een Chilling Reign booster pack. Deze sets zijn allemaal al aan het stijgen, zeker Evolving Skies is al vrij prijzig geworden. Gelukkig zijn deze boxen nog betaalbaar en kan jij zo toch aan deze leuke boosters komen!

Deoxys vmax & vstar battle box

deoxys vmax & vstar battle box pokemart 2

Een prachtige box, met meerdere promo kaarten van Deoxys erin en natuurlijk een hoop leuke booster packs van het tijdperk Pokemon Sword & Shield. Zeker een aanrader om een paar van deze boxen op de kop te tikken nu ze nog vrij goedkoop zijn!

Pokemon Gyarados EX Premium Collection Box

Pokemon Gyarados EX Premium Collection Box

Naast de fantastische Gyarados promo kaart die in deze box zit. Zitten er ook nog een hoop leuke booster packs in, maar dat is niet perse wat deze Pokemon box zo speciaal maakt. Dit is namelijk een USA only product, dat betekend dat deze alleen in Amerika is uitgebracht en daar is verkocht. Gelukkig voor jou hebben wij een aantal boxen uit Amerika kunnen halen om zo ook de Pokemon verzamelaars in Nederland en België blij te maken met deze boxen!

Pokémon Ultra Premium Charizard Collection Box 2022

Charizard Ultra Premium Collectie Box 2022

Een echte must have in je Pokemon collectie is natuurlijk de Charizard UPC, niet alleen omdat deze box er heel gaaf uit ziet. Maar er zitten ook nog eens 16 booster packs in, wat het al een super tof product maakt. Maar ook nog eens 3 Charizard promo kaarten! Ja, dat hoor je goed. Kortom een echte must have voor in je collectie en het goede nieuws is, dat deze boxen nu nog betaalbaar zijn. Maar hoe lang zal dat nog duren is de vraag? Sla ze dus snel in, want voor jij het weet zijn ze al flink gestegen in prijs!

Pokemon Galar pals Mini tins display

Pokemon TCG Galar Pals mini tins display Pokemart.be

Deze display aan mini tins wil jij niet missen! Het gaat hier om een doos met daarin 10 Pokemon mini tins. Elke mini tin bevat twee booster packs en een muntje. Nu denk je oké, maar wat maakt deze mini tins dan zo speciaal? Nou dat gaan wij je nu vertellen. Er zit namelijk 1 Evolving Skies en 1 Brilliant Stars booster pack in. Precies twee sets van het Sword & Shield tijdperk die al flink aan het stijgen zijn en waar jij ook nog eens dikke Pokemon alt arts uit kan pullen! Ideaal om toe te voegen aan je sealed collectie, maar ook om eens lekker een avondje Pokemon boosters te openen!

Pokemon TCG Latios / Latias 2-Pack Blister

Pokemon TCG Latios Latias 2-Pack Blisters Evolving Skies & Chilling Reign Pokemart

Deze blisters zien er misschien heel simpel uit. Er zitten maar twee boosters in zal je denken. Maar er zitten wel boosters in van Evolving Skies en Chilling Reign. Twee sets met veel potentie die al aan het stijgen zijn. En daar boven op krijg je ook nog eens een super vette pin van Latios of Latias dat is afhankelijk van welke versie jij kiest.

Wat vinden wij van deze aanbiedingen?

Het zijn prachtige aanbiedingen, die wij allemaal al eens hebben ingeslagen en die zeker niet ontbreken aan onze collectie. Of je het nu doet om ze aan de kant te leggen in de hoop dat ze omhoog gaan, of omdat jij nog leuke wat oudere boosters wilt openen voor nette prijsjes. Het kan allemaal. Hopelijk vinden jullie deze Pokemon kaarten aanbiedingen van 2024 net zo vet als ons!

Onze ervaringen met Pokemon kaarten deals en aanbiedingen

Het is altijd slim om goed te kijken naar bepaalde aanbiedingen en deals die op dat moment actief zijn. Je bent namelijk een dief van je eigen portemonnee als je niet voor kortingen gaat! Waarom zou je meer betalen als dat niet altijd nodig is? De beste strategie is altijd wachten tot een product dat jij graag wilt wat goedkoper wordt en er dan meer van in te slaan. Helaas geldt deze regel niet altijd, want sommige producten gaan alleen maar omhoog in prijs. Dit komt omdat ze dan schaarser worden of de vraag ernaar te groot is. Maar wat je wel kan doen, is wat wij ook doen. Lekker naar www.pokemart.nl gaan en even goed rond neuzen op de aanbiedingen pagina! Ideaal als jij even zin hebt om wat booster packs te openen, of om je collectie uit te bereiden!

Afsluiting Pokemon kaarten deals 2024

Hopelijk hebben wij jullie zo wat meer inzicht gegeven in Pokemon kaarten deals, en zijn de aanbiedingen die wij hebben laten zien jullie ook bevallen. Let er wel op, wij geven geen financieel advies, het kan ook zijn dat producten dalen in waarden. Pin ons daar dus niet op vast! Wil jij nooit meer een deal of aanbiedingen missen? Zorg er dan voor dat jij regelmatig onze website bezoekt! Maar volg ons ook zeker op alle social media´s. Hier posten wij ook regelmatig nieuwe producten en speciale deals! Tot de volgende blog.

Deel dit bericht