Arceus Pokemon kaarten

Arceus Pokemon kaarten

Arceus Pokemon kaarten

Arceus Pokemon kaarten

Arceus is een legendarische Pokemon die voor het eerst geïntroduceerd werd in Generation IV van de Pokémon. Arceus staat bekend als de “Alpha Pokémon” en heeft het vermogen om te veranderen in elk type Pokémon, afhankelijk van de plaat die hij draagt. Hij wordt ook wel de GOD van Pokemon genoemd, omdat hij dus elke vorm kan aannemen die hij maar wilt. Hij zweeft ook in de lucht en is erg sterk. Een super legendarische Pokemon dus die pas later in de reeksen werd uitgebracht. Er is zelfs een gehele Pokemon set naar hem vernoemd, maar daar vertellen wij later meer over in deze pokemonblog.

Verschillende soorten Arceus pokemon kaarten

In de Pokémon Trading Card Game zijn er verschillende kaarten van Arceus. De eerste Arceus kaarten werden uitgebracht in 2009 als onderdeel van de Arceus set ook wel Pokemon Platium Arceus genoemd. Deze kaarten bevatten verschillende plaatjes van Arceus in verschillende typen zoals vuur, water en gras, afhankelijk van de plaat die de kaart vertegenwoordigt. Dit was een speciale subset in deze reeks, maar Arceus staat ook op de cover van de booster boxen en de set werd naar hem vernoemd. Een erg populaire Pokemon dus die wel wat meer aandacht verdiend. Een super mooie set om te openen, helaas is deze al vrij prijzig in 2023.

Populairste

Een van de meest populaire Arceus kaarten is de “Arceus LV. X”. Deze kaart is een speciale LV.X kaart met het beeld van Arceus in zijn “normale” vorm en heeft ook een holografisch effect. Net zoals bij de oude EX kaarten, is ook hier de hele zijkant glimmend. Arceus LV. X is een zeer krachtige kaart in het spel en heeft verschillende aanvallen en vaardigheden die spelers kunnen gebruiken om hun tegenstanders te verslaan. Inmiddels is deze kaart ook vrij prijzig, zeker in een Beckett of PSA 10 kan je hier een leuk bedrag voor krijgen!

Hebben Arceus kaarten potentie?

Als verzamelobject worden Arceus pokemonkaarten vaak gezocht door verzamelaars vanwege hun unieke ontwerp en hun zeldzaamheid. Sommige Arceus kaarten zijn vrij zeldzaam en kunnen erg duur zijn als ze in perfecte staat worden gevonden. Het is een erg populaire legendarische Pokemon die zeker door de nieuwe generatie goed opgenomen is. De Pokemon heeft dus zeker potentie en hoe ouder de kaarten (vanaf 2009 de eerste) hoe duurder ze vaak worden. Al hebben de nieuwste Arceus kaarten, denk aan de alternate art Arceus en de gouden arceus uit Crown Zenith ook erg veel potentie! Kortom: een absolute top Pokemon die niet kan ontbreken in je collectie!

Waar kan ik de nieuwste pullen?

Sinds januari 2023 is de set Pokemon Sword & Shield Crown Zenith uit gekomen. Hierin zit de speciale gouden alternate art Arceus Pokemon kaart. Deze is op het moment rond de 80 a 100 euro waard. Erg lastig om te pullen, maar een prachtige kaart die niet kan ontbreken in je Arceus verzameling. Gelukkig voor jullie hebben wij meerdere soorten pokemon Crown Zenith producten op vooraad, bekijk hieronder de lijst:

Crown Zenith Tin
Crown zenith Elite Trainer boxen
Crown zenith 3-pack blisters
Crown Zenith booster pack
Crown Zenith Morpeko box
Crown Zenith V box

Afsluiting

Als je een fan bent van Arceus en Pokemon kaarten, dan zijn Arceus kaarten zeker iets om naar te zoeken. Ze bieden niet alleen een uniek ontwerp, maar het zijn ook krachtige kaarten die je kunt gebruiken om je tegenstanders te verslaan. Of je ze nu wilt verzamelen of gebruiken in het spel, het zijn erg mooie en sterke kaarten die perfect in je collectie passen. Er zijn helaas geen super dure Arceus kaarten, waardoor deze voor iedereen te verzamelen valt. Hopelijk hebben wij jullie zo wat meer geleerd over de Arceus Pokemonkaartjes, tot de volgende blog!

 

Deel dit bericht