Pokemon Cyber Judge en Wild Force nieuwste set

Pokemon Cyber Judge en Wild Force nieuwste set

Pokemon Cyber Judge en Wild Force nieuwste set

Pokemon Cyber Judge en Wild Force nieuwste set

Er zijn weer twee nieuwe Japanse Pokemon kaarten sets uit gekomen, het gaat hier om Pokemon Cyber Judge en Pokemon Wild Force. In deze Pokemon blog gaan wij het uitgebreid hebben over beide sets. Wanneer is de release datum? Welke Pokemon kaarten komen in deze sets? Wat zal de Engelse variant worden? Wat vinden wij van deze set? Waar kan je deze sets kopen en welke producten gaan erin zitten? Lees dus snel verder om alles te weten te komen over de nieuwste Japanse Pokemon sets Cyber Judge en Wild Force.

Wanneer komen Pokemon Cyber Judge en Wild Force uit?

Goed nieuws, voor alle pokemonkaart verzamelaars, de release datum van deze sets was namelijk 26 januari 2024. Het duurt alleen altijd even voordat de producten ook in Europa arriveren. Ze kwamen namelijk op 26 januari 2024 uit in Japan. Meestal duurt het dan een aantal dagen tot weken voordat de producten in Nederland en België aankomen. Ook een beetje afhankelijk op welke manier je ze laat verzenden en of de douane niet lastig doet. Maar goed nieuws, de eerste boxen zijn al in Nederland en België beland. En wij hebben er al een paar mogen open maken!

Bron: Youtube video https://www.youtube.com/watch?v=wVeAmU-Mxjo

Pokemon Wild Force setlist

Hieronder laten wij alle hits zien van Wild Force, let op hier zitten dus geen hits bij van Cyber Judge dit zijn 2 aparte sets die tegelijk uit kwamen.

Dit waren alle top hits van Japanse Pokemon kaarten set Wild Force.

Pokemon Cyber Judge setlist

Hieronder laten wij alle hits zien van Cyber Judge, het gaat hier enkel om de top hits van Art Rares en beter. De normale EX uit de basis set staan er niet tussen.

Dit zijn alle speciale hits van Cyber Judge.

Pokemon Temporal Forces de Engelse variant

Beide bovenstaande Japanse sets zullen samen komen in de Engelse variant Pokemon Temporal Forces. Deze set zal 22 maart 2024 uit komen in Europa. Dat is dus nog even geduld hebben, maar voor je het weet staat deze toffe nieuwe Engelse Pokemonkaarten set alweer voor de deur! Kan jij net zoals ons ook niet wachten na het zien van deze Japanse pokemonkaarten?

Welke producten zijn er beschikbaar voor deze sets en waar kan ik die kopen?

Het gaat hier om normale Japanse sets, deze hebben enkel Pokemon booster boxen en Pokemon booster packs. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

Pokemon Cyber Judge Booster Box

Pokemon Cyber Judge Booster Box

Pokemon Wild Force Booster Box

Pokemon Wild Force Booster Box

 

Momenteel zijn deze helaas nog niet te bestellen bij www.pokemart.be en www.pokemart.nl. Maar wij zijn ons Japanse kaarten assortiment wel flink aan het uitbreiden. Bekijk daarom regelmatig onze webshop om de nieuwste aanvullingen te bekijken.

Onze mening

Het zijn twee prachtige sets die echt de moeite waard zijn om eens te bekijken. Ook zijn Japanse Pokemon kaartjes altijd net wat mooier dan de Engelse varianten en worden ze in betere kwaliteit gedrukt. Daarom sparen wij zowel de Engels als Japanse versies en dat doen wij met alle liefde. Vooral de Gengar SAR mag er zeker wezen, en vergeet natuurlijk niet de Future en Acient aspecten die The Pokemon Company er weer heel mooi in heeft gestopt. Het is ook handig dat beide sets niet al te groot zijn, zo kan je ze samen in één map stoppen en er van genieten wanneer je ze beide compleet hebt!

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo wat meer inzicht gegeven in Pokemon Cyber Judge en Wild Force de nieuwste Japanse sets. Zoals altijd gaan wij weer van beide sets een masterset maken in onze Ultra Pro binders. Hopelijk jullie ook. Mocht jij nou nooit meer nieuwtjes, updates, tips, tricks of giveaways van ons willen missen? Zorg er dan voor dat jij al onze social media kanalen volgt. En tot de volgende blog!

Deel dit bericht