Alle Charizard VMAX pokemon kaarten

Charizard VMAX Pokemon Kaarten

Alle Charizard VMAX pokemon kaarten

Alle Charizard VMAX Pokemon Kaarten

In deze pokemonblog gaan wij het hebben over alle Charizard VMAX pokemonkaarten. Welke zijn er allemaal uitgebracht? Hoe zien deze eruit? Welke zijn het meest zeldzaam of duurste? Alles komt aan bod in deze blog. Want Charizard is nu eenmaal zo populair dat we deze in alle verschillend versies een eigen blog geven. Dit komt omdat er tegenwoordig erg veel verschillende zijn en wij jullie graag een goed beeld erop willen geven. En zeg nou zelf, wie wilt er nou geen Charizard pokemon kaart pullen? Lees dus snel verder om te zien welke zard vmaxen er allemaal zijn!

1) Charizard VMAX 020/189

Charizard VMAX 020/189

Waarde: €45

2) Charizard VMAX 074/073

Charizard VMAX 074/073

Waarde: €200

3) Charizard VMAX SV107/SV122

Charizard VMAX SV107/SV122

Waarde: €125

4) Charizard VMAX SWSH261

Charizard VMAX SWSH261

Waarde: €20

Wat vinden wij van Charizard VMAX pokemon kaarten?

Het zijn stuk voor stuk prachtige pokemonkaarten, het enige nadeel is alleen dat er maar 4 verschillende zijn uitgebracht. Het Pokemon Sword & Shield tijdperk duurde van 2020 tot 2023 maar helaas zijn er in al die tijd maar vier Charizard VMAXen uitgebracht. De aller zeldzaamste is die van Pokemon Champions Path, deze is dan ook 200 euro waard op moment van schrijven. Hieronder gaan wij jullie wat meer vertellen over hoe jij de waardes van je pokemonkaarten kan bekijken.

Kan ik de waarde van mijn Pokemon kaarten bekijken?

Ja, het is zeker mogelijk om de waarde van je pokemonkaarten te bekijken. Het is wel belangrijk dat jij eerst leert hoe jij de staat van een kaart kan bepalen. Nadat je dit hebt geleerd kun je gaan bekijken hoeveel deze waard zijn in een bepaalde conditie. Wij hebben speciaal voor jullie een pagina ontwikkeld waarop je de waarde van elke Pokemonkaart kan bekijken! Klik dan op de volgende link: Pokemon kaart waarde. Vervolgens vul je de naam van de Pokemon in en zie jij alle kaartversies die er zijn uitgebracht. Klik op de kaarten waarvan jij de waarde wilt weten en bekijk de gemiddelde prijs van de afgelopen maand of week. Hierdoor krijg jij een duidelijk inzicht in wat deze kaart ongeveer waard is. Ook kun je op Ebay en Cardmarket kijken waarvoor ze daar ongeveer gaan.

Hoe kan ik deze pokemonkaarten krijgen?

Je kunt ze natuurlijk kopen bij andere verzamelaars of Pokemon beurzen. Heel soms zijn er ook pokemonwinkels die losse kaarten verkopen, maar dat doen ze niet allemaal. Wil jij ze liever zelf uit de pakjes trekken? Dat kan natuurlijk ook, wij zetten de sets en producten waar deze in zitten voor je op een rijtje:

Champions Path
Darkness Ablaze
Shining Fates
Charizard Ultra Premium Collection Box (De promo kaart zit hier standaard in)

Heel veel succes met de jacht op deze mooie vmax kaarten!

Komen er nog meer versies van?

Het is op dit moment onduidelijk of er nog meer Charizard VMAX kaarten uit komen in de toekomst. Dit komt omdat we nu het Pokemon Scarlet en Violet tijdperk ingaan. Hier gaan we weer terug naar de EX hits en dus niet de VMAX hits. Wie weet komen ze in een volgende generatie weer aan bod, of later in het scarlet en violet tijdperk. Maar voor nu is dat nog erg onduidelijk en niet met zekerheid te zeggen.

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo wat meer geïnformeerd over de zard vmaxen. Of ze nog terug komen dat weten wij dus niet, maar de huidige zijn wel prachtig. Hopelijk lukt het jullie om ze alle 4 aan je collectie toe te voegen. Of je ze nu koopt of uit een pokemon booster krijgt, erg veel succes!

Deel dit bericht