10 meest zeldzame kaarten uit Darkness Ablaze

Charizard VMAX 020/189

10 meest zeldzame kaarten uit Darkness Ablaze

De meest zeldzame kaarten uit Darkness Ablaze

Inmiddels zijn we al aangekomen bij het Pokemon Scarlet & Violet tijdperk, maar wij duiken speciaal voor jullie terug naar alle Pokemon Sword & Shield reeksen. Per reeks gaan wij namelijk de top 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uitbrengen. Zodat iedereen gemakkelijk een overzicht krijgt wat nu de zeldzaamste en duurste kaarten zijn per reeks. Vandaag gaan wij de derde serie van de SWSH lijn behandelen en dat is namelijk de Pokemon Darkness Ablaze set. Erg handig als jij opzoek bent naar zeldzame Pokemon kaarten of toevallig booster packs aan het openen bent van deze reeks. Wij gaan hieronder de top 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Darkness Ablaze neerzetten! Een leuk feitje in deze set kwam de aller eerste Charizard VMAX kaart uit. Onthoud wel, na deze reeks kwamen er nog andere Charizard sets uit die nog betere zard kaarten hebben. Deze set kwam op 14 augustus 2020 uit, de Japanse variant verscheen iets eerder op 24 april 2020. De Engelse set heeft De Engelse set heeft 201 Pokemon kaarten en de Japanse bestaat uit 86 kaarten. De Japanse variant heet: Explosive Walker.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=KaGH99vVEfw&t=136s

1) Charizard VMAX 020/189

Charizard VMAX 020/189

2) Salamance VMAX 194/189

Salamance VMAX 194/189

3) Eternatus VMAX 192/189

Eternatus VMAX 192/189

4) Butterfree VMAX 190/189

Butterfree VMAX 190/189

5) Scizor VMAX 193/189

Scizor VMAX 193/189

6) Centiskorch VMAX 191/189

Centiskorch VMAX 191/189

7) Rillaboom 197/189

Rillaboom 197/189

8) Coalossal 198/189

Coalossal 198/189

9) Rose 196/189

Rose 196/189

10) Pokemon Breeder Nurturing 195/189

Pokemon Breeder Nurturing 195/189

Darkness Ablaze producten kopen

Mocht jij nu op zoek zijn naar Darkness Ablaze Pokemon kaarten of sealed artikelen? Dan heb jij geluk want wij verkopen ze op www.pokemart.be en www.pokemart.nl. Bekijk dus zeker eens onze webshop, daar is een speciale categorie aangemaakt met alleen maar Darkness Ablaze producten. Het gaat hier om een normale set, waardoor deze zowel Pokemon elite trainer boxen als Pokemon booster boxen heeft. Natuurlijk zijn er ook losse Pokemon booster packs, blisters, tins pokemon boxen en meer! Let er wel op, deze set is al meer dan 4 jaar oud het kan dus zijn dat bepaalde producten gestegen zijn in prijs of inmiddels al uitverkocht zijn.

pokemon sword shield darkness ablaze boosterbox

Wat vinden wij van deze lijst?

Het is een vrij beperkte lijst, dat komt omdat The Pokemon Company een rustige start maakte in het Sword & Shield tijdperk. Dit is de derde set die uit kwam van deze generatie en er waren toen nog geen alternate arts of trainer gallery kaarten. Dat maakt de set vrij beperkt, ook zitten er geen leuke chase kaarten in. Gelukkig zijn er nog wel wat leuke gold cards, rainbow kaarten en trainers. En vergeet natuurlijk de normale full arts niet, maar daarmee is ook alles gezegd. En het blijft een Charizard set, met zowel de Charizard afgebeeld op de booster box als op een van de booster packs. Het spreekt dan ook voor zich dat de Charizard op de 1e plek staat van deze set.

Wat is onze toekomst voorspelling voor deze kaarten?

Over het algemeen gaan Pokemon kaarten en sets altijd wel omhoog met de tijd. Maar de sealed producten zijn veel harder gestegen dan de losse single hits van deze set. De toekomst ziet er dus niet heel rooskleurig uit, ja wij verwachten wel dat het toe zal nemen in waarde. Zoals bijna alles doet in de Pokemonwereld. Het voordeel aan deze reeks is wel dat het een Charizard thema is. Ondanks dat het een normale VMAX is die het beste is. Het blijft toch de meest gewilde Pokemon kaart over de gehele wereld. Dus bedenk je even in dat deze misschien over 10 jaar wel wat waard kan zijn. Er zijn wel betere sets met duurdere en zeldzame Charizards uitgebracht in de jaren erna. Check daarom ook onze andere Pokemon blogs, want wij hebben van elke set een top-1o duurste pokemon kaarten gemaakt!

Booster pack opening

 

 

 

Afsluiting

Wij hopen dat jullie genoten hebben van onze top-10 zeldzame kaarten uit Darkness Ablaze. Bekijk ook zeker onze andere artikelen daarin staan de andere sets ook uitgelicht met een top-10 zeldzaamste en duurste kaarten. Dit doen wij om jullie een beter overzicht te geven en de belangrijkste en mooiste kaarten beter in beeld te krijgen. Vergeet ook zeker niet onze social media kanalen te volgen! Zo mis jij namelijk nooit meer een nieuwe set, nieuwe producten, informatie of een giveaway! Tot het volgende artikel.

Deel dit bericht