McDonalds Pokemon kaarten 2023

McDonalds Pokemon kaarten 2023

McDonalds Pokemon kaarten 2023

McDonalds Pokemon kaarten 2023

Goed nieuws voor alle Pokemon verzamelaars, want de pokemonkaarten komen weer terug bij de McDonalds. Net zoals voorgaande jaren kun je deze dan krijgen bij een Happy Meal. Bij elk Happy Meal dat jij besteld bij de McDonalds krijg je dan een Pokemon booster pack! Dit jaar zal er natuurlijk weer een andere set verschijnen. Wij zetten alles voor jullie op een rijtje in deze Pokemon blog. Lees dus vooral verder als jij benieuwd bent naar de McDonalds Pokemon kaarten van 2023!

Wanneer komen de Pokemon kaarten terug bij de McDonalds?

Momenteel is er helaas nog niets bekend over wanneer deze naar Nederland en België komen. Ze zijn inmiddels al wel beschikbaar in Duitsland, de verwachting is dan ook dat ze in september, oktober of november naar Nederland en België zullen komen. Zodra wij hier meer over weten laten we dat jullie gelijk horen!

Hoe ziet het eruit?

mcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakkingmcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakking 2

mcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakking 3 mcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakking 4 mcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakking 5

Hierboven kun je zien hoe de happy meals eruit komen te zien. Daarnaast staan de booster afbeeldingen, er komen waarschijnlijk weer elke week nieuwe setjes beschikbaar. Wil je alle verschillende boosters? Moet je dus meerdere keren naar de McDonalds gaan en een happy meal halen. Op de onderste drie foto´s zie je de pokemon booster packs geopend staan samen met pokemon kaarten die je eruit kunt krijgen.

Welke Pokemon kaarten komen in deze McDonalds set?

Om het overzichtelijk te houden zetten wij alle kaarten die je uit deze boosters kunt krijgen op een rijtje. Dit is dus ook gelijk de gehele set, de set bestaat namelijk uit 15 verschillende kaartjes.

001/015 Sprigatito
002/015 Fuecoco
003/015 Quaxly
004/015 Cetoddle
005/015 Cetitan
006/015 Pikachu
007/015 Pawmi
008/015 Kilowattrel
009/015 Flittle
010/015 Sandaconda
011/015 Klawf
012/015 Blissey
013/015 Tandemaus
014/015 Cyclizar
015/015 Kirlia

Al deze pokemon kaarten komen uit het Pokemon Scarlet & Violet tijdperk behalve de Pikachu.

Wat vinden wij van de Happy Meal Pokemon kaarten uit 2023?

Allereerst willen wij jullie zeggen dat het super cool is dat de Pokemonkaartjes weer terug komen naar de McDonalds! Wij houden zelf erg van dit soort kleine setjes die je even tussendoor verzameld. En het is een extra motivatie om vaker een Happy Meal te gaan halen bij de McDonalds! Verder zien de kaarten er erg leuk uit en hebben ze de nieuwste style van de randen ook overgenomen. Het zijn dus voor het eerste ooit McDonalds Pokemon kaarten met een grijze rand. Dat is toch wel een leuke primeur. Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als ons!

Waar kan ik Pokemon kaarten kopen online?

Heb jij nou geen zin om zo lang te wachten op de Pokemon kaarten van de McDonalds en wil jij liever nu meteen kaarten kopen? Dan zit jij bij www.pokemart.be en www.pokemart.nl aan het juiste adres! Er is hier namelijk een uitgebreid assortiment aan Pokemon items, wij zetten ze voor je op een rijtje:

pokemon booster box
pokemon elite trainer box
pokemon tin
pokemon box
pokemon deck
pokemon accessoires
pokemon psa slabs
pokemon aanbiedingen

Er zijn ook nog andere trading card game soorten te koop op onze website, neem dus rustig een kijkje bij ons gehele assortiment in de shop!

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende geïnformeerd over de McDonalds Pokemon kaarten van 2023, die je dus uit een Happy Meal kunt krijgen. De leaks zien er weer super vet uit en wij hebben er zin in! Vergeet ook niet dat Pokemon Obsidian Flames bijna uit komt op 11 augustus 2023. Deze serie is te pre-orderen bij ons, en is ruim voldoende op voorraad! Tot de volgende blog.

Deel dit bericht