Steeds meer beroemdheden investeren in Pokémon kaarten

Steeds meer beroemdheden investeren in Pokémon kaarten

Steeds meer beroemdheden investeren in Pokémon kaarten

Misschien heb jij het al vernomen via het nieuws, maar steeds meer beroemdheden stappen in de wereld van Pokémon kaarten. Wist jij bijvoorbeeld dat Justin Bieber, Logan Paul, Steve Aoki en zelfs de Nederlandse beroemdheid Enzo Knol al in de Pokémon kaartenwereld zitten? In deze blog gaan wij er uitgebreid op in. Wij zijn deze beroemdheden erg dankbaar en zijn erg blij met hun komst. Zij hebben namelijk een hele grote fanbase op social media. Hierdoor komen hun fans automatisch ook in aanmerking met Pokémon kaartjes.

Justin Bieber in Pokémon kaarten

Justin Bieber heeft een indrukwekkende verzameling, waaronder verschillende graded kaarten. De Pokémon kaarten zijn niet voor niets de grootste trading card game franchise ter wereld. Dus ergens is het ook logisch dat er veel beroemdheden aan mee doen, waaronder bijvoorbeeld Justin Bieber. In 2016 begon hij al met het spelen van Pokémon-Go. En in 2020 verscheen er een video op Twitter waar hij een deel van zijn collectie laat zien. Ze zitten in een frame dat is vastgemaakt aan e muur. Ook liet hij een aantal graded WOTC Pokémon kaarten zien waaroner Dark Raichu, Slowking en Feraligatr. Bekijk hier onder de video:

Het is super mooi om te zien dat een grootheid zoals Justin Bieber ook in de Pokémonwereld zit. Echter bevat zijn collectie geen super pareltjes zoals een PSA 10 First edition Charizard of een No. 1 Trainer card. Je zou het wel verwachten omdat hij erg veel geld op zijn bankrekening heeft. Wie weet komt dat ooit nog in de toekomst, we gaan verder met de volgende beroemdheid.

DJ Steve Aoki

Wie kent hem niet? De DJ met miljoenen fans over de gehele wereld, hij is helemaal weg van de Pokémon kaarten. Een van de beroemdheden die het meeste geld erin stopt, sterker nog hij heeft zelfs een eigen Pokémonwinkel geopend in Amerika. Namelijk aokis card house, en naast dat is zijn handtekening op Pokémon kaarten inmiddels ook een echt fenomeen onder de echte collectors. Hij koopt niet alleen de duurste kaarten ter wereld, maar opent ook de duurste boxen ter wereld live op streams. Een echte liefhebber van de hobby is ontstaan in deze beroemdheid. Wij hopen dat hij er nog veel plezier aan beleeft en nog jaren door gaat!

Logan Paul

Het begon allemaal in 2020, toen Logan Paul uit het niets Pokémon kaarten begon te kopen. Het werd steeds erger met hem en hij bleef maar kopen. Daarna ging hij over op de first edition boosterboxen. Hij plande een opening, opende de box en verdween uit beeld. In de maanden dat hij ‘verdween’ kocht hij alle beschikbare first edition boosterboxen op. Om hier vervolgens weer een boxbreak mee te doen. Hij is zelfs zo beroemd dat ze alle kaarten die hij uit de packs kreeg tijdens zijn boxbreak naar PSA stuurde en een eigen label kregen. De kaarten die je uit zijn pakjes kreeg zijn dus uniek gegraded en nog meer waard dan de normale versies zonder de speciale PSA Logan Paul labels. Hier onder zie je drie voorbeelden van deze unieke labels:

logan paul slabs

Enzo Knol

Ja, zelfs de Nederlandse beroemdheden springen inmiddels bovenop Pokémon. Zo was er vorig jaar al de fitneskoning Joel Beukers die een WOTC boosterbox opende. Maar inmiddels doet Enzo Knol ook mee. Hij opende namelijk in Augustus 2021 live een Jungle Boosterbox. De waarde van deze sealed box werd geschat op 8.500 euro tot 12.000 euro. Een erg duur item om te openen dus. Maar wel super leuk. Wij merkte ook direct dat veel van zijn fans mee begonnen te sparen, want er kwamen meer Nederlandse verzamelaars op de markt en in onze shop terecht.

Wil jij nu ook een Pokémon boosterbox kopen? Bekijk dan eens onze Pokémonshop.

Deel dit bericht