5 Beste Pokemon Elite Trainer Boxen om te kopen

5 Beste Pokemon Elite Trainer Boxen om te kopen

5 Beste Pokemon Elite Trainer Boxen om te kopen

5 Beste Pokemon Elite Trainer Boxen om te kopen

Welke Pokemon elite trainer boxen kan ik het beste kopen? Die vraag hebben erg veel Pokemonkaart verzamelaars. Waar zitten de beste hits in? Welke set heeft vette chase kaarten? Welke elite trainer boxen zijn nog betaalbaar? Welke Pokemon boxen hebben veel potentie om te stijgen in de toekomst? Dit zijn allemaal vragen die door je hoofd kunnen gaan. In deze Pokemon blog gaan wij dieper in op de 5 beste Pokemon elite trainer boxen om te kopen. Vraag jij je nu af wat een Pokemon elite trainer box is? Daar hebben wij ook een blog over geschreven: Wat is een Pokemon elite trainer box? Lees deze blog dan eerst door, om te weten waar de huidige blog over gaat. Het gaat hier voornamelijk om elite trainer boxen uit het Pokemon Sword & Shield tijdperk, deze zijn nu nog betaalbaar, hebben een grote kans om te stijgen en zijn nog veel op voorraad maar kunnen wel al wat jaartjes oud zijn. Lees dus snel verder en kom er achter welke Elite trainer boxen handig zijn om te kopen! Ze staan van 5e plek, naar 1e plek van boven naar beneden toe. Hoe verder je naar beneden gaat, hoe beter wij de box vinden. Bij elke box staat ook een stukje uitleg.

5) Brilliant Stars Elite Trainer Box

Pokemon Sword & Shield Brilliant Stars is een erg mooie set met een leuke trainer gallery art set erin. Het is dus mogelijk om in deze reeks 2 pulls per Pokemon booster pack te pullen. Daarnaast zitten er ook nog eens meerdere Charizard Pokemon kaarten in deze set. Waaronder de speciale Charizard V Alternate Art en Charizard VSTAR Rainbow. Het is dus een erg mooie set, zeker met het oog op de toekomst. En op het moment zijn deze nog amper gestegen in prijs en nog te vinden onder de 50 euro. Zeker een box om dus aan je collectie toe te voegen!

4) Pokemon 151 Elite Trainer Box

EV3.5-Pokémon 151-ETB-Snorlax-Pokemart.be

De set Pokemon Scarlet & Violet 151 is nog niet lang uit, maar wat een hype is daarbij ontstaan. Naast het feit dat ze de godpacks hebben geïntroduceerd. Zitten er ook nog eens alle originele 151 Pokemon in deze set. En er zitten super vette alternate art kaarten in van onder andere Charizard, Blastoise, Venusaur, Zapdos, Alakazam en Erika. De begin Pokemon zoals Charmander, Squirtle, Bulbasaur en Pikachu hebben ook erg mooie art rares gekregen. Een echte aanrader om deze boxen toe te voegen aan je collectie. Omdat ze pas een paar maanden uit zijn, nog erg goedkoop vergeleken met de andere boxen uit deze lijst!

3) Celebrations Elite Trainer Box

celebrations elite trainer box

Een van de grootste hyped sets in 2021, de Pokemon Celebrations set. Deze gehele set staat in het teken om de 25e verjaardag van Pokemon te vieren en dat is ze gelukt. In deze set zitten ook nog eens de base set Charizard, Blastoise en Venusaur remakes. En vergeet natuurlijk niet de Gold star Umbreon remake en de Shining Magikarp. Als nieuwe toevoeging kwam er ook nog eens een gold Mew in. Daarnaast zitten in deze etbs ook veel meer booster packs, er zitten namelijk 15 boosters in, in plaats van 8 a 10 wat we gewend waren in die tijd. Zeker een aanrader dus, en op het moment van schrijven nog betaalbaar.

2) Hidden Fates Elite Trainer Box

De set Sun & Moon Hidden Fates heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Maar toch doen wij het voor jullie. Het gaat hier om een speciale holiday set, er zitten 10 booster packs + een sealed promo in deze box. De promo alleen al, is het waard om deze box te halen. Maar dan hebben wij het nog niet over de mega dure shiny Charizard GX kaart die in deze set zit. En vergeet natuurlijk niet de shiny Mewtwo, Umbreon, Leafeon, Glaceon, Espeon en alle andere speciale kaarten uit deze set. Echt een aanrader, en ook een stuk oudere box dan bovenstaande etbs. Pak je kans, nu ze nog betaalbaar zijn. Dit kwam omdat ze in 2020 een reprint kregen, want daarvoor waren ze al een stuk duurder geworden.

1) Evolving Skies Elite Trainer Box

evolving skies elite trainer boxevolving skies elite trainer box

De aller populairste set van Pokemon Sword & Shield is natuurlijk Pokemon Evolving Skies. Hier zitten super dikke alternate arts in, waaronder de aller duurste en zeldzaamste alternate art van de gehele generatie. De Umbreon VMAX ook wel Moonbreon genoemd. Daarnaast heb je ook nog de Rayquaza VMAX alt art en natuurlijk Glaceon, Leafeon en Sylveon. Een echte aanrader en op het moment zijn ze nog betaalbaar. Al zijn de booster boxen van deze set al wel over de 400 euro per box, de elite trainer boxen zijn nog te vinden voor 100 euro per stuk.

Bonus tip: Paldean Fates Elite Trainer Box

Pokémart.be- Pokémon TCG - Paldean Fates Elite Trainer Box

Deze box moet nog uit komen, begin 2024 eind januari kom deze set pas uit. Maar is bij ons als te pre-orderen, hoe het er nu naar uit ziet zit er een flinke hype aan te komen voor deze nieuwe set. Alleen dat weten we pas zeker als deze uit is gekomen. Maar bestel alvast snel je Paldean Fates elite trainer boxen op www.pokemart.nl of www.pokemart.be en mis deze dikke set niet!

Wat vinden wij van deze 5 Beste Pokemon Elite Trainer Boxen

Het zijn prachtige elite trainer boxen, je kan natuurlijk ook van elke set die uit komt elke elite trainer box kopen. Op het moment denk je misschien dat dat niks uit, maar als je dat een paar jaar vol houd. Heb je van allerlei verschillende sets alle boxen in je Pokemon collectie. Dat is erg tof om te zien, je kan er dan zelfs voor kiezen om ze als display neer te zetten en in acryl cases te stoppen. Maar de 5 boxen uit deze lijst zijn ook echt must have boxen om toe te voegen in je collectie. De leukste etbs van de afgelopen jaren en met veel potentie. Let er wel op: wij geven geen financieel advies, iedereen moet zelf zijn onderzoek doen. Dit artikel is enkel bedoelt als handige tip en om een kijkje te geven in boxen met veel potentie voor een schappelijke prijs op het moment van schrijven.

Afsluiting

Hopelijk hebben jullie iets aan onze top-5 beste pokemon elite trainer boxen lijst. Het was erg leuk om in de Pokemon elite trainer boxen te duiken en een overzicht te creëren voor jullie. Er komt ook erg veel nostalgie bij kijken, van bijvoorbeeld de Hidden Fates, Evolving Skies en Celebrations boxen hebben wij er zelf namelijk erg veel geopend. Het is dan ook bizar om te zien hoeveel ze gestegen zijn de afgelopen jaren. Dat is hoe het soms gaat in Pokemon, maar spijt hebben wij nooit. Het gaat namelijk voor ons ook om het plezier, hopelijk voor jullie ook! Vergeet niet onze social media kanalen te volgen, zo mis jij nooit de nieuwste sets, nieuwste producten en giveaways! Tot de volgende blog.

Deel dit bericht