Wat zijn de populairste Pokemon?

Wat zijn de populairste Pokemon?

Wat zijn de populairste Pokemon?

Wat zijn de populairste Pokemon?

Vanaf de eerste generatie waren er 151 verschillende Pokemon, maar inmiddels tellen we er al meer dan 900. De grote vraag is nu, welke zijn nou het populairste? Wij zetten voor jou de top-10 meest populaire Pokemon op een rijtje uit 2023. Deze top-10 populairste Pokemon is gebaseerd op de populariteit uit de series, films, pokemon kaarten, pokemon fans en verschijningen in de media. Benieuwd welke Pokemon in de top-10 staan? Lees dan snel deze pokemonblog verder, ze staan van minder populair naar steeds populairder.

10) Jolteon

Jolteon

Jolteon is een van de populairste Pokemon, en staat bij ons op de 10e plek. Het is de evolutie van Eevee en erg populair onder de collectors en fans.

9) Vaporeon

Vaporeon

Vaporeon is net zoals Jolteon een evolutie van Eevee. Alleen dan de water versie, hij staat bij ons op de 9e plaats en is zeer gewild in het spel, de tv series, films en natuurlijk met Pokemon kaarten.

8) Lugia

Lugia

Hoe kon het ook anders, de Legendarische Pokemon Lugia staat onze top lijst! Hij regeert over de oceaan en komt voor in de eerste versies van Pokemon. Zeer populair als kaart en in de series en films.

7) Espeon

Espeon

Espeon is een evolutie van Eevee die pas later verscheen in de series en films. Hij is zeer populair en erg mooi volgens vele fans.

6) Umbreon

Umbreon

Umbreon is net zoals Espeon een latere evolutie van Eevee, maar zeer gewild en populair. Misschien wel de populairste evolutie van Eevee. Het verschilt natuurlijk wel per persoon maar voor ons is het de populairste eeveelution.

5) Eevee

Eevee

Dan komen we nu aan bij de begin versie van alle bovenstaande eevee evolutions. De Eevee zelf, een erg schattige Pokemon die al vroeg in de series en films tevoorschijn komt. Wat deze Pokemon extra leuk maakt is dat die in allerlei verschillende versies kan evolueren!

4) Mew

Mew

De Legendarische Mew die het in de aller eerste Pokemon film gelijk opneemt tegen Mewtwo. Niet te missen in deze lijst en hij ziet er oh zo schattig uit!

3) Mewtwo

Mewtwo

Mewtwo, de Legendarische Pokemon die gecreëerd is door de mens zelf. Speelt de hoofdrol in de aller eerste Pokemon film die uit kwam en is nooit meer van zijn podium af gekomen. Vandaar dat deze speciale Pokemon in onze top-3 staat!

2) Charizard

Charizard

Charizard, de vuur draak die alle harten veroverde in de aller eerste series van Pokemon op TV. Inmiddels is het 2023, maar de vuur draak is nog altijd ongekend populair onder de fans. Het is ook nog eens een van de 3 starter eind evoluties uit de aller eerste generatie.

1) Pikachu

Pikachu

Pikachu, hoe kan het ook anders dan dat deze elektrische muis op de aller eerste plek staat. Het is de begin Pokemon van Ash Ketchum die 25 jaar lang de hoofdrol speelde in de series en films. Het is de aller populairste Pokemon van dit moment en dat begrijpt ook iedereen. Wanneer je aan Pokemon denkt, dan denk je al gelijk aan Pikachu. Dit komt omdat hij de mascotte is van Pokemon voor al 25 jaar lang.

Overige populaire Pokemon

Er zijn natuurlijk nog veel meer andere populaire pokémon, het was een lastige keuze welke in de top-10 moesten komen. Denk bijvoorbeeld aan andere Legendarische Pokemon zoals: Ho-Oh, Zapdos, Moltres, Articuno, Celebi, Groudon, Kyogre, Rayquaza. Maar ook populaire Pokémon uit de serie zoals Greninja, Dragonite, Giratina, Kyurum, Zacian, Zamazenta en nog veel meer!

Wat vinden wij van deze top-10?

Het is een fantastische top-10 en wij kunnen ons er heel erg in vinden. Dat Pikachu en Charizard boven aan de lijst staan is natuurlijk geen verrassing. Maar daarna komt het allemaal erg dicht bij elkaar. Er zijn over de gehele wereld natuurlijk een hele hoop pokemonfans en pokemon kaarten collectors. Hoe weet je nou precies welke het populairste is? Dat is natuurlijk erg lastig, maar wat wij vooral merken is dat toch de aller eerste TV series de doorslag hebben gegeven. Zo krijgt Ash als aller eerste Pikachu als starter Pokemon en uiteindelijk bemachtigd hij ook een Charmander. Die op zijn beurt weer evolueert in een Charizard die vervolgens nooit meer uit de picture gaat en als maar populairder werd gaande de jaren vorderde.

Hoe kan ik de prijzen van populaire pokemon kaarten achterhalen?

Speciaal voor alle Pokemonkaart verzamelaars hebben wij een Pokemon cardchecker ontwikkeld. Hiermee kun je van elke Pokemonkaart die er bestaat de waarde achterhalen. Dit hebben wij gebouwd op onze pokemonwinkel om zo een duidelijk overzicht aan iedereen te geven. Vul de naam van de pokemon in waarvan jij de kaart waarde wilt checken. Vervolgens klik jij de juiste kaart aan en zie je alle informatie over de prijs. Om het voor iedereen makkelijk te houden staat er de gemiddelde prijs van de afgelopen 30 dagen. Hiervoor zijn dezelfde kaarten verkocht op Ebay.

Hoe kan ik aan pokemon kaarten van deze populaire pokemon komen?

Je kan ervoor kiezen om de specifieke kaarten te kopen via Marktplaats, Ebay, Cardmarket of Facebook Pokemon kaart groepen. Maar je kunt de Pokemon kaarten natuurlijk ook zelf uit booster packs pullen. Hiervoor hebben wij een breed assortiment in onze webshop. Wij verkopen namelijk Pokemon booster boxen, pokemon elite trainer boxen, pokemon tins, pokemon boxen en natuurlijk losse pokemon booster packs.

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo een duidelijk inzicht gegeven in de populairste Pokemon in 2023. Maar ook hoe jij de pokemon kaarten ervan kunt bemachtigen of kunt kijken hoeveel deze waard zijn. Mocht jij nou meer informatie over Pokemon willen weten? Check dan ook onze andere informatieve pokemonblogs en vergeet niet onze social media kanalen te volgen. Hierdoor mis jij nooit een aanbieding, nieuwtjes of giveaways.

Deel dit bericht