Nederlandse influencer Joel Beukers opent Base Booster box van €35.000

Nederlandse influencer Joel Beukers opent Base Booster box van €35.000

Joel Beukers opent base booster box

Wie kent hem nou niet? De beroemde Joel Beukers uit Nederland. Onder andere bekend van zijn fitness activiteiten, eigen bedrijven en als model. Onlangs heeft hij de speciale base booster box van Pokemon geopend samen met wat vrienden. Zal hij de Charizard pullen? Die is namelijk heel veel geld waard, zeker als het een PSA 10 wordt. Maar wij gaan natuurlijk niet vertellen wat hun pulls waren, we doen namelijk niet aan spoilen. Bekijk hier onder de gehele video van zijn box break.

Joel Beukers opent dure Pokemon box

Bron: Youtube

Steeds meer beroemdheden stappen in Pokemon

We zien de laatste maanden de ene na de andere influencer in Pokemon stappen. Zo kocht rapper Logic nog voor een record bedrag van $220.000 dollar de first edition shadowless Charizard. Begon Logan Paul flink te investeren en kocht ook hij een first edition shadowless Charizard, maar niet alleen de Charizard hij kocht ook nog eens een hoop first edition booster boxen. Waarvan hij er vorige maand nog eentje live opende! Dj Steve Aoki deed daar nog even een schepje boven op, hij kocht de Pikachu illustrator card voor maar liefst $420.000 en begon een eigen Pokemon shop. Een andere beroemde Youtuber uit Amerika is LeonHart, hij wilt dit jaar een back to the 90’s shop openen. Waar hij alle bezoekers de WOTC producten laat kopen tegen de retail prijs van 1999. Dat betekend dus dat je in zijn shop voor $3 een base booster pack kan openen! Er gebeurt steeds meer rondom Pokémon en de markt is als maar aan het groeien. En dan te beseffen dat Pokémon nog met een hoop andere beroemdheden gaat samenwerken in 2021. Dat kan alleen maar groots gaan uitpakken!

Wat vinden wij hier nou van?

Het is super vet om te zien hoe mensen een hele oude booster box openen en wat voor pulls zij krijgen. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen om naar zulke video’s te kijken. We zijn ook wel benieuwd wie de volgende Nederlandse influencer wordt die in Pokémon zal stappen. Maar op dit moment hebben wij daar nog geen weet van. Wij hopen dat jullie genieten van de boxbreak van Joel beukers en wensen je nog veel plezier met het collecten van Pokémon kaartjes!

Wil jij nu het bekijken van deze video ook een Pokemon booster box openen? Check dan snel onze shop!
Is een hele booster box met 36 pakjes iets te duur voor je? Geen probleem, je kunt ook gaan voor een Elite trainer box. Hier zitten namelijk maar 8 tot 10 pakjes in en deze zijn een stuk goedkoper! Er zijn natuurlijk ook nog andere producten, allemaal te vinden in de shop hier boven.

Deel dit bericht