Alle Pokémon kaarten van Crown Zenith

pokemon crown zenith banner pokemart

Alle Pokémon kaarten van Crown Zenith

De set Pokémon Crown Zenith is inmiddels al meer dan een week uit. Het is de aller laatste Pokémon Sword & Shield reeks die uitgebracht zal worden. Hierna gaan we in maart 2023 verder met de nieuwe generatie Pokémon Scarlet & Violet. In deze blog duiken wij op alle zeldzamere Pokémon kaart van de set Crown Zenith. Ben jij benieuwd welke prachtige hits in deze set zitten? Lees dan snel verder!

Waar kan ik Pokémon Crown Zenith bestellen?

Bij ons in de Pokémonwinkel kan jij Crown Zenith producten bestellen, echter is er wel iets speciaals aan de hand met deze set. Alle producten komen namelijk op verschillende datums uit. Bestel dus niet van elk product eentje in je pre-order, anders moet je wachten tot de aller laatste uit komt. Kijk goed naar de release datums, wij zetten alles voor je op een rijtje hieronder.

1e release producten 20 januari 2023

Crown Zenith Elite Trainer Box

Crown Zenith Regieleki V box

Crown Zenith Regidrago V box

2e release producten 17 februari 2023

Crown Zenith Pikachu VMAX Special Collection

Crown Zenith Mini Tin Artset

3e release producten 17 maart 2023

Crown Zenith Galarian Moltres Tin

Crown Zenith Galarian Articuno Tin

Crown Zenith Galarian Zapdos Tin

4e release 14 april 2023

Crown Zenith Morpeko V-Union Box

Crown Zenith Inteleon Pin Collection

Crown Zenith Rillaboom Pin Collection

Crown Zenith Cinderace Pin Collection

5e release (laatste) 5 mei 2023

Crown Zenith Shiny Zamazenta Premium Collection Box

Crown Zenith Shiny Zacian Premium Collection Box

Let dus goed op, op de release datums van de producten. Bestel ze het beste per release, zodat ze niet vast komen te zitten. Want wanneer jij alle producten tegelijk besteld, worden ze pas uitgeleverd wanneer alle producten van die order binnen komen. Het kan dan zijn dat jij tot 5 mei 2023 moet wachten. Sla deze blog op, zodat jij de release datums altijd makkelijk terug kan vinden. Bekijk ook onze andere Pokémon blogs voor leuke nieuwtjes, informatie en veel meer!

Crown Zenith Pokémon kaarten set list

Dan komen we nu aan bij de set list, we beginnen met de normale hitjes. Deze horen dus nog bij het standaard gedeelte van de set, de set bestaat namelijk uit twee delen. Het normale gedeelte en het Galarian Gallery gedeelte.

Hits normale gedeelte Crown Zenith set

Deel dit bericht