10 meest zeldzame kaarten uit Shining Fates

shining fates

10 meest zeldzame kaarten uit Shining Fates

De meest zeldzame Pokemon kaarten uit Shining Fates

Inmiddels zijn we al aangekomen bij het Pokemon Scarlet & Violet tijdperk, maar wij duiken speciaal voor jullie terug naar alle Pokemon Sword & Shield reeksen. Per reeks gaan wij namelijk de top 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uitbrengen. Zodat iedereen gemakkelijk een overzicht krijgt wat nu de zeldzaamste en duurste kaarten zijn per reeks. Vandaag gaan wij de zesde serie van de SWSH lijn behandelen en dat is namelijk de Pokemon Shining Fates set. Erg handig als jij opzoek bent naar zeldzame Pokemon kaarten of toevallig booster packs aan het openen bent van deze reeks. Wij gaan hieronder de top 10 meest zeldzame Pokemon kaarten uit Shining Fates neerzetten! Een leuk feitje, dit is een Charizard set.  Deze set kwam op 19 februari 2021 uit, de Japanse variant verscheen iets eerder op 20 november 2020. De Engelse set heeft De Engelse set heeft 195 Pokemon kaarten en de Japanse bestaat uit 33 kaarten. De Japanse variant heet: Shiny Star V en is een normale set. Het vreemde is dat de Japanse set veel meer kaarten bevat dan de Engelse. Het gaat hier om een erg grote set, ook wel een holiday set genoemd in het Engels en High Class set in het Japans.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=ItVK8JrUv40

1) Charizard VMAX SV107/SV122

Charizard VMAX SV107/SV122

2) Skyla 072/072

Skyla 072/072

3) Suicune SV022/SV122

Suicune SV022/SV122

4) Galarian Ponyta SV047/SV122

Galarian Ponyta SV047/SV122

5) Galarian Rapidash SV048/SV122

Galarian Rapidash SV048/SV122

6) Raboot SV016/SV122

Raboot SV016/SV122

7) Ditto VMAX SV119/SV122

Ditto VMAX SV119/SV122

8) Koffing SV076/SV122

Koffing SV076/SV122

9) Inteleon SV027/SV122

Inteleon SV027/SV122

10) Yamper SV039/SV122

Yamper SV039/SV122

Pokemon Shining Fates producten kopen

Mocht jij nu op zoek zijn naar Shining Fates Pokemon kaarten of sealed artikelen? Dan heb jij geluk want wij verkopen ze op www.pokemart.be en www.pokemart.nl. Bekijk dus zeker eens onze webshop, daar is een speciale categorie aangemaakt met alleen maar Shining Fates producten. Het gaat hier om een speciale holiday set, waardoor deze enkel Pokemon elite trainer boxen heeft. Er zijn geen Pokemon booster boxen uitgebracht voor deze set. Natuurlijk zijn er ook losse Pokemon booster packs, blisters, tins pokemon boxen en meer! Let er wel op, deze set is al meer dan 4 jaar oud het kan dus zijn dat bepaalde producten gestegen zijn in prijs of inmiddels al uitverkocht zijn. Het voordeel aan een holiday set is dat de elite trainer boxen 10 booster packs bevatten en 1 promo kaart. Bij de Sword & Shield sets bevatten normale set etbs enkel 8 boosters en geen promo. Let op: Sinds Scarlet & Violet hebben alle elite trainer boxen 9 boosters en 1 promo kaartje. Kijk daarom altijd goed op de achterkant van de elite trainer box om te zien wat er precies in zit!

Wat vinden wij van deze lijst?

Het is een prachtige lijst, natuurlijk staat de Charizard VMAX aan kop. Hoe kan het ook anders? Dat merken we wel vaak bij het schrijven van de top-10 blogs. Telkens pieken de Charizards er boven uit. Verder staat er nog een mooie Skyla full art in op de 2e plek en natuurlijk moeten wij de baby shinies ook niet vergeten. Het is een erg grote set, die super veel shiny kaarten heeft en ook nog eens een normale base set erbij. Het zijn dus eigenlijk 2 sets in 1, dat maakt het zo super nice. Het is jammer dat er niet meer knallers in gestopt zijn, maar dat is helaas niet anders. Zeker lastig om alle shinies te sparen.

Wat is onze toekomst voorspelling voor deze kaarten?

De toekomst van deze set ziet er heel goed uit, dit komt door een aantal factoren. De set is namelijk al 4 jaar oud, dat is al een vrij lange tijd als je het zo bekijkt. Daarnaast zit er een dikke Charizard kaart in. Die gaan mensen over jaren nog steeds willen hunten en dus moeten zij booster packs openen. Ook is het voor iedereen erg lastig om hier een master set van te krijgen, omdat er zo veel hitjes in zitten. Per booster pack kan jij maximaal 2 hits krijgen, en je hebt meer dan 100 hits in deze set. Dat betekend dus dat jij een flink aantal boosters moet openen en dan heb je ook nog veel dubbele hits. Kortom het is een set met veel potentie veel de toekomst, ook omdat er geen booster boxen van zijn uitgebracht doordat het een holiday set is. Zeker een aanrader dus!

Booster pack opening

 

 

 

 

Afsluiting

Wij hopen dat jullie genoten hebben van onze top-10 zeldzame kaarten uit Shining Fates. Bekijk ook zeker onze andere artikelen daarin staan de andere sets ook uitgelicht met een top-10 zeldzaamste en duurste kaarten. Dit doen wij om jullie een beter overzicht te geven en de belangrijkste en mooiste kaarten beter in beeld te krijgen. Vergeet ook zeker niet onze social media kanalen te volgen! Zo mis jij namelijk nooit meer een nieuwe set, nieuwe producten, informatie of een giveaway! Tot het volgende artikel.

Deel dit bericht