Wat kan je doen met Pokemon kaarten?

Wat kan je doen met Pokemon kaarten?

Wat kan je doen met Pokemon kaarten?

Wat kan je doen met Pokemon kaarten?

Pokemon kaarten, wat zijn het nou eigenlijk precies en wat kan je er allemaal mee doen? In deze Pokemon blog gaan wij jou dat uitleggen! We gaan de onderwerpen verdelen in verschillende categorieën zodat je er een beter beeld bij krijgt. Hieronder staan de categorieën waar wij Pokemon kaarten in verdelen. Lees dus vooral verder.

  • Het Pokemon kaarten spel spelen
  • Pokemon kaarten verzamelen
  • Investeren in Pokemon kaarten

Zo verdelen wij dus de groepen van: ´Wat kan je doen met Pokemon kaarten´ in drie categorieën die we nu verder gaan uitleggen.

Pokemon trading card game spelen (het Pokemon kaarten spel spelen)

Er zijn een hoop mensen die het Pokemon kaarten spel spelen voor hun plezier. Wanneer je er heel goed in bent kun je dit ook competitief gaan doen en spelen om prijzen. De beste van de wereld houden er super vette prijzen aan over en mogen mee spelen op speciale toernooien. Dit noemen ze ook wel de Pokemon Championships die één keer per jaar gehouden worden. Hier worden allerlei speciale promo pokemon kaarten uitgedeeld die veel geld waard kunnen zijn en later vaak ook flink stijgen. Omdat de population ervan erg laag is, dit komt omdat deze enkel bij de toernooien uitgedeeld worden. Het spel speel je verder met zijn twee en het gaat erom dat jij wint van de ander door middel van Pokemon kaarten te gebruiken. Bekijk hier onder de video om meer uitleg over het Pokemonkaarten spel te krijgen.

Pokemon kaartjes verzamelen

Het verzamelen van Pokemon kaarten is erg leuk, maar let wel op. Want het kan flink uit de hand lopen en waar moet je precies beginnen? In deze categorie vallen de mensen die Pokemon kaarten sparen en ook goed letten op de kwaliteit. Ze sparen vaak ook meer dan enkel de kaartjes denk aan accessoires, leuke boxen als displays of munten, playmats en nog veel meer andere Pokemon items. De verzamelaars gaan het liefste voor de aller beste kwaliteit, mocht je de kaarten dan later nog willen graden ga je natuurlijk wel voor een PSA of Beckett 10! Hoe iemand verzamelt moet de persoon helemaal zelf weten. De ene verzameld alleen maar Pokemon booster boxen, de andere Pokemon elite trainer boxen de andere weer enkel speciale Pokemon boxen of losse Pokemon booster packs. Je kunt natuurlijk ook complete master sets per serie sparen of allemaal losse singels van je favoriete Pokemon in een binder doen. Hoe je ook spaart, dat moet je helemaal zelf weten!

Investeren in Pokemonkaarten

Het investeren in Pokemon kaarten kan erg leuk en winstgevend zijn. Maar let wel goed op, wij geven geen financieel advies en dit bericht is puur vanuit onze mening en eigen ervaringen. Het doel bij het investeren in Pokemon kaarten is dus allerlei verschillende items, kaarten, boxen of slabs in te slaan. Deze persoon denkt dan dat ze over de verloop van tijd zullen gaan stijgen. Wat toevallig in het verleden ook altijd gebeurt is. Het blijft natuurlijk lastig om te toekomst te voorspellen en niemand weet wat er precies te wachten staat. Neem nu Evolving skies, die begonnen op 115 euro per booster box en zijn nu al richting de 400 euro per box. Van te voren kon niemand dat voorspellen, maar nu doet iedereen alsof ze het wisten. Dat is altijd achteraf makkelijk praten, ga jij maar eens voorspellen welke set van de nieuwste reeks flink omhoog gaan. Je weet nooit als er een set uit komt wat voor knallers van een set er nog na uit komen. En soms doet The Pokemon Company ook een reprint van een populaire set waardoor er weer meer stock op de markt komt. Kortom: doe wat je leuk vind en volg altijd je hart!

Wat doen wij met Pokemon kaarten?

Alle drie de bovenstaande categorieën kun je ons onder scharen. Zowel het verzamelen, het openen van booster packs, het investeren in Pokemon kaarten voor de toekomst als het kaarten spel spelen. Je hoeft namelijk helemaal niet voor maar één categorie te kiezen. Je kan ook van alles een beetje doen, dat maakt het voor mijn gevoel wel het aller leukste. Maar wat je ook doet, dat maakt niet uit zolang je er maar plezier in hebt!

Wat vinden wij van Pokemon kaarten?

Het is echt een fantastische hobby en ik kan het iedereen aanraden. Op het begin denk je van huh, Pokemon kaarten? Wat moet je daar nou mee? Wat kan je nou precies met Pokemon kaarten? Maar wanneer je je erin gaat verdiepen kom je er al snel achter dat het een super leuke hobby. Vol met jeugdsentiment en er zit ook een hele community achter. Je leert allemaal nieuwe mensen kennen en kan zelfs Pokemon vrienden maken. Er zijn ook maandelijks meerdere Pokemon beurzen in Nederland en België waar je dan naartoe kan gaan. Erg leuk en gezellig allemaal, zeker een aanrader!

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo wat meer informatie verschaft over: Wat kan je doen met Pokemon kaarten? Mocht je nog vragen hebben kun je die altijd stellen onder dit artikel. Vergeet niet onze social media kanalen te volgen zodat jij nooit een giveaway, actie of aankondiging mist! Daarnaast hebben wij ook een speciale Pokemon aanbiedingen pagina, waar je altijd onze aanbiedingen op kunt vinden. Tot de volgende blog!

Deel dit bericht