Pokémon viert haar verjaardag met een kristallen Pikachu van 23.000 euro.

Pokémon viert haar verjaardag met een kristallen Pikachu van 23.000 euro.

Pokémon is jarig en dat moet gevierd worden.

We dachten allemaal dat Pokémon Celebrations het verjaardagscadeautje van het jaar zou zijn vanwege de verjaardag van Pokémon. Maar er is een nog veel duurder cadeau uitgebracht ter eren van het jubileum. Namelijk een kristallen Pikachu beeldje van 23.000 euro! Het gaat hier om een exclusieve samenwerking met een erg luxe merk. Het zal ook niet voor de gemiddelde verzamelaar te betalen zijn. Maar als jij een in je handen hebt kan dit zo maar een hele waardevolle investering zijn!

Informatie over het kristallen beeldje

The Pokémon Company is een samenwerking met Baccarat aangegaan om een exclusief kristallen beeldje te produceren van kristal. Maar het gaat niet enkel om deze dure kristallen Pikachu. Het zal een gehele verzamellijn worden van allerlei speciale kristallen items. Het gaat hier niet om goedkope producten, dit zal enkel voor de echte verzamelaars zijn met diepe zakken. Het duurste product uit deze collectie is de kristallen Pikachu van maar liefst 23.000 euro. Dat heeft natuurlijk niet elke collector op zijn rekening staan helaas. Maar niet getreurd we vertellen zo meer over de wat goedkopere items. De speciale kristallen Pikachu weegt ruim 8 kilo en is te koop voor 19.500 pond. Als je dat bedrag omrekent naar euro’s kom je dus uit op de 23.000 euro. Het speciale aan dit product is niet alleen dat het van echte kristallen is gemaakt maar ook dat er maar 25 op de hele wereld bestaan. Dus wees er snel bij als jij interesse hebt, wie weet zal dit product over een paar jaar flink stijgen in prijs.

De overige items uit de Baccarat Pokémon jubileum collectie

Om de verzamelaars met wat minder geld ook te voorzien van deze jubileum items zijn er ook wat goedkopere varianten gemaakt. Het gaat hier om een kleiner kristallen Pikachu beeldje van 950 gram die 400 euro kost. En een kristallen Pokébal van 5550 gram die 360 euro kost. Zie de afbeeldingen hier onder om te bekijken hoe deze eruit zien.

Wat vinden wij hier van?

Het zijn echt super mooie items om toe te voegen aan je collectie en ook erg leuk dat ze limited edition zijn. Soms heb je van die producten die ze oneindig uitbrengen, maar nu pakken ze het eens anders aan. Hopelijk kunnen jullie er eentje bemachtigen voor bij de sealed collectie. Mocht dat nou niet lukken? Dan hebben wij eventueel nog wat Pokémon producten voor jullie, bekijk de producten hier onder.

Celebrations Elite Trainer Boxen
Pokémon 25th Anniversary Celebrations Lance’s Charizard V & Dark Sylveon Collection set

Deel dit bericht