Duurste Pokemon Sword & Shield Booster Boxen

duurste pokemon sword shield booster boxen

Duurste Pokemon Sword & Shield Booster Boxen

Duurste Pokemon Sword & Shield Booster Boxen

In deze Pokemon kaarten blog gaan wij het hebben over de duurste Pokemon Sword & Shield Booster Boxen. Het begon natuurlijk allemaal bij de nieuwe Pokemon kaarten generatie: Pokemon Sword & Shield. De aller eerste set van dit tijdperk kwam uit op 7 februari 2020. Dit was net voor de corona periode en de aller grootste hype die Pokemon kaarten ooit kregen. Deze generatie eindigde uiteindelijk bij de Crown Zenith set die 20 januari 2023 uit kwam. Let er wel op, dit was een speciale holiday set, deze bevatten geen Pokemon boosterboxen. Net zoals Pokemon Go, Celebrations, Shining Fates en Champions Path die in deze generatie uit kwamen. Deze holiday sets bevatten wel de Pokemon Elite Trainer Boxen en daar zitten dan meer pokemon boosters in en een promo. En ook hier, let erop sinds het Pokemon Scarlet & Violet tijdperk is dit weer veranderd nu hebben alle elite trainer boxen dezelfde hoeveelheid boosters en 1 sealed promo kaartje. Maar goed, we gaan beginnen met de zeldzaamste en duurste booster boxen van deze generatie. Maar eerst leggen wij jullie uit wat een booster box nou precies is lees dus zeker verder.

Wat is een Pokemon booster box?

Een Pokemon booster box is een sealed box met daarin 36 booster packs. De boxen zijn er in verschillende versies qua reeksen. Zo krijgt elke normale Pokemon reeks een booster box. De holiday sets zijn een uitzondering op de regel, die krijgen namelijk geen booster boxen. Deze booster boxen zijn erg leuk om te openen, omdat je lekker veel boosters achter elkaar kan openen namelijk 36 stuks. Ze zitten per case verpakt met 6 boxen in een grote langwerpige doos. Let er altijd goed op wanneer jij booster boxen gaat kopen dat deze wel officieel zijn. Er zijn namelijk ook neppe boxen in omloop, koop daarom altijd je producten bij een betrouwbare Pokemonwinkel zoals www.pokemart.nl. Er zijn ook veel Pokemonverzamelaars die deze booster boxen verzamelen voor de sealed collectie. Naarmate de tijd vordert stijgen deze boxen namelijk vaak in prijs. Dit komt omdat er dan minder in omloop zijn en het aanbod als maar daalt omdat er steeds meer boxen geopend worden. Let wel op: wij geven geen financieel advies de boxen kunnen ook dalen in prijs. Maar over het algemeen gezien, zeker de wat oudere versies zijn altijd gestegen in prijs tot nu toe. Goed, dan weet jij nu wat een boosterbox is, dan gaan wij beginnen met de duurste Pokemon booster boxen van Pokemon Sword & Shield.

Zeldzaamste Pokemon booster boxen van de Sword & Shield generatie

Wij zetten alle booster boxen van zeldzaamste en duurste op een rijtje voor je, onder elke box komt de naam van de set te staan. Deze namen zijn klikbaar, zodat jij direct bij de shop categorie uit komt binnen onze winkel. Mocht jij nog op zoek zijn naar producten van deze set kan je die meteen bij ons bestellen!

1) Pokemon Evolving Skies Booster Box

pokemon evolving skies booster box

Deze box is de meest zeldzaamste en duurste van de gehele generatie. Dit komt natuurlijk door de super vette alternate arts die erin zitten. De Umbreon VMAX is namelijk in een PSA 10 al rond de 1000 euro waard. Zeker een aanrader om deze toe te voegen aan je collectie!

Pokemon Evolving Skies

2) Pokemon Sword & Shield Base Booster Box

sword & shield booster box

Je zou het misschien niet verwachten, omdat er niet bepaald dure kaartjes in deze set zitten. Maar dit is toch echt een pareltje die super zeldzaam is geworden. Deze boxen ga je niet snel meer vinden, en zijn al richting de 300 euro per box aan het gaan. Dit was de aller eerste booster box van deze generatie.

3) Pokemon Rebel Clash booster box

rebel clash booster box

Ook bij deze box zou je het niet snel verwachten, maar hij staat toch echt in de top-3. Dit is de tweede set van deze generatie en hier is weer hetzelfde aan de hand. Ondanks dat er weinig dure kaartjes in de set zitten, zijn de booster boxen steeds schaarser aan het worden. Daardoor is de prijs flink gestegen de afgelopen jaren.

Pokemon Rebel Clash

4) Pokemon Brilliant Stars Booster Box

Pokémon Brilliant Stars Booster box Boosterbox pokemart.be

De set met de aller eerste Charizard alternate art erin. Wat is die kaart toch mooi, daarnaast ook nog eens een rainbow VSTAR Charizard. Een echte Charizard set die niet mag ontbreken in je collectie. Hij staat op het moment een beetje stil qua prijs, maar gaat wel richting de 200 euro per box.

Pokemon Brilliant Stars

5) Pokemon Chilling Reign Booster Box

Chilling Reign boosterbox Pokemart.be

De set met de Blaziken en Moltres alternate arts erin. Op het begin was deze set zeer gewild, maar de boxen daalde al snel naar 100 euro per box. Inmiddels zijn deze helemaal hersteld en vind je ze voor rond de 180 euro per booster box.

Pokemon Chilling Reign

6) Pokemon Darkness Ablaze Booster Box

pokemon sword shield darkness ablaze boosterbox

De set met de aller eerste Charizard VMAX pokemon kaart erin. Op het begin was er een zekere hype rond deze set. Maar de sets die in de jaren erna volgde hadden veel mooiere en zeldzamere Charizards. Daardoor viel Darkness Ablaze helaas in het water. Maar de booster boxen houden stand en worden steeds schaarser. Niet gek want deze set komt uit 2020.

Pokemon Darkness Ablaze

7) Pokemon Vivid Voltage Booster Box

Sword & Shiel - Vivid voltage booster box

De set met de Rainbow Pikachu kaart. Deze kaart is inmiddels nog steeds boven de 100 euro en Pikachu blijft natuurlijk heel speciaal. Hij staat ook mooi op de voorkant van de booster box. Ondanks dat dat inmiddels de enige kaart in de set is met nog veel value. Blijven de sealed booster boxen stabiel rond de 160 a 170 hangen. Zeker niet verkeerd, en de set komt ook uit 2020.

Pokemon Vivid Voltage

8) Pokemon Fusion Strike Booster Box

Pokemon Fusion Strike Boosterbox pokemart.be

Wat een set is Fusion Strike toch, helaas was de timing niet goed. Deze set kwam direct na de Celebrations set uit die zo populair was. Dat deze Fusion Strike helemaal ondersneeuwde. De boxen gingen voor lange tijd voor maar 100 euro per stuk, maar inmiddels zijn ze populairder dan ooit. Veel mensen durven nog een gokje te wagen op jacht naar de Gengar en Espeon alternate arts. De boxen gaan inmiddels al voor 160 euro per stuk. Dat is dus een mooie stijging van al 60% in iets meer dan 1 jaar tijd.

Pokemon Fusion Strike

9) Pokemon Lost Origin Booster Box

Pokémon Booster Box Lost Origins

De set met een van de mooiste en duurste alternate art kaarten van deze generatie erin. Namelijk de Giratina Alternate Art, ondanks dat staat deze box vrij laag in het rijtje. Dit komt omdat deze nog in eind 2022 is uitgebracht, hij moet nog rijpen zullen we maar zeggen. Maar zeker de moeite waard om er een paar toe te voegen aan je collectie!

Pokemon Lost Origin

10) Pokemon Silver Tempest Booster Box

Pokémon Silver Tempest boosterbox foto 2

De set met de beroemde Lugia alternate art kaart erin. Wat is het toch een prachtige set, maar ook hier is hetzelfde aan de hand als bij Lost Origin. De set is nog niet oud genoeg en er zijn nog voldoende booster boxen in omloop. Deze set moet ook nog even rijpen.

Pokemon Silver Tempest

11) Pokemon Astral Radiance Booster Box

astral radiance booster box

De set met de Machamp alternate art kaart erin. Een super leuke set die ook nog zijn tijd nodig heeft. Vergeet ook niet de vette trainer gallery collectie die erbij hoort.

Pokemon Astral Radiance

12) Pokemon Battle Styles Booster Box

Sword shield battles styles display booster box

De set met de aller eerste alternate art Pokemon kaart van deze generatie. Ze waren er natuurlijk al bij het Pokemon Sun & Moon tijdperk maar verdwenen toen even meer dan een jaar. Pas bij Battle Styles kregen ze hun terugkeer in de Pokemon TCG. Deze set is op dit moment het minst zeldzaam en duurste van de gehele generatie. Wie weet komt daar in de toekomst nog verandering in.

Pokemon Battle Styles

Let op: de prijzen en ranking is van het moment van schrijven. Het kan zijn dat jij deze blog in de toekomst leest en dat alle prijzen en de ranking dan heel anders is. Dit gaat over het begin van 2024, wat er in toekomst gebeurt kunnen wij niet voorspellen.

Wat vinden wij van deze duurste Pokemon Sword & Shield booster boxen?

Het is een verrassende lijst, zeker als je je beseft dat al deze booster boxen rond de 100 a 140 euro begonnen aan hun reis. Sommige zijn nu al richting of boven de 400 euro waard. Gek hoe dat kan lopen binnen de Pokemon wereld. Ook erg vreemd om te zien dat de aller eerste sets die eigenlijk geen dikke klappers in de set hebben het wel erg goed doen qua sealed collectie. Een erg leuke lijst en het kon niet anders dan dat Evolving Skies op de eerste plek staat.

Pokemon booster boxen kopen?

Ben jij nog op zoek naar Pokemon booster boxen? Bekijk dan zeker eens het assortiment van www.pokemart.nl. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan Pokemon kaart producten en Pokemon boxen. Kom ook zeker later nog eens terug, het assortiment veranderd continue met de tijd en wij bieden ook altijd de aller nieuwste sets aan. Hopelijk hebben wij wat jij zoekt!

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo een kijkje gegeven in de duurste Pokemon Sword & Shield Booster Boxen. Het was een erg leuke blog om te schrijven. Zeker ook omdat wij ook erg benieuwd waren hoe deze lijst er nu een paar jaar later uit kwam te zien. Je maakt toch elke release mee, maar wat de boxen een paar jaar later doen weten wij natuurlijk ook niet. Mocht jij nou meer leuke weetjes, informatie en meer willen lezen over Pokemon kaarten? Bekijk dan zeker onze blog pagina eens deze staat er helemaal vol mee. Tot het volgende artikel.

Deel dit bericht