De nieuwste Pokemon set Scarlet & Violet Paldea Evolved

Pladea Evolved

De nieuwste Pokemon set Scarlet & Violet Paldea Evolved

De nieuwste Pokemon set Scarlet & Violet Paldea Evolved

Er staat weer een nieuwe Pokemon set voor de deur! Dit keer gaat het om de tweede reeks van Pokemon Scarlet & Violet die gaat heten Paldea Evolved! Het vreemde is dus dat Scarlet & Violet eerst nog moet uitkomen, de release hiervan is op 31 maart 2023. Maar wij gaan jullie alvast alles vertellen over de set die hierna zal volgen. We wisten dus al dat The Pokemon Company is overgeschakeld op de EX kaarten, maar hoe gaan deze eruit zien? Wil jij alles weten over deze aller nieuwst Pokemonreeks? Lees dan snel verder in deze pokemonblog.

Wat is de release datum van Paldea Evolved?

De set Scarlet & Violet Paldea Evolved is vanaf 9 juni 2023 beschikbaar in Nederland en België. Dat is dus nog een aantal maanden wachten helaas. Het gaat hier om een normale set, deze zal dus zowel pokemon boosterboxen als pokemon elite trainer boxen bevatten. Het nieuwe hieraan is dat de ETB alsnog een promo kaart zal bevatten en 9 pokemon boosterpacks. Voorheen was dit altijd zonder promo en maar 8 boosters bij een normale set. Ze veranderen continue de producten dus lees altijd goed de beschrijving voordat je iets aanschaft om achteraf teleurstelling te voorkomen!

De huidige leaks

Zoals altijd komen er vooraf al weer wat leaks uit, deze gaan wij natuurlijk weer met jullie delen! Bekijk onderstaande afbeeldingen. We gaan er vanuit dat de Japanse Triplet Beat pokemon kaarten erin voor zullen komen. Samen met nog een andere Japanse set die nog uit moet komen.

Wat vinden wij hiervan?

Het beloofd weer een erg mooie set te worden, en dan moet de andere set nog uitkomen. Wat we hier weer zien is dat er knallers van Japanse Trainer tussen zitten. Bij de vorige set was de Miriam erg duur, wij zijn benieuwd hoeveel deze trainers gaan worden. De kaarten zijn erg leuk in het thema van Scarlet & Violet en wij kunnen niet wachten om te ze pullen! Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als ons.

Waar kan ik Paldea Evolved pre-orderen?

Op www.pokemart.nl kun je Paldea Evolved preorderen. Er is voldoende voorraad aanwezig en alle producten staan al beschikbaar. De prijzen zijn weer zoals bij Scarlet & Violet erg netjes. De set komt dus 9 juni 2023 uit waardoor je nog tijd zat hebt om een order te plaatsen.

Hoe zien de producten eruit?

Voor de sealed collectors is het natuurlijk altijd interessant om te zien hoe de producten eruit zien. Staan er vette arts op de voorkant van de boxen of juist mindere? Het kan een hoop bepalen en daarom laten wij jullie alle producten zien. Bekijk onderstaande afbeeldingen.

Afsluiting

Het gaat weer een top set worden, dat is een ding wat zeker is! Ben jij net zoals ons al erg fan van de nieuwe soorten Pokémon en natuurlijk de zilveren randen die nieuw geïntroduceerd zijn? Wil jij meer informatie of tips en nieuws weten over alles wat betreft Pokemon? Check dan regelmatig onze blog, wij plaatsen hier namelijk regelmatig nieuwtjes op! Veel succes met het sparen van een masterset.

 

 

 

Deel dit bericht