Wat zijn Yu-Gi-Oh kaarten?

Wat zijn Yu-Gi-Oh kaarten?

Wat zijn Yu-Gi-Oh kaarten?

Bij de Yu-Gi-Oh trading card game horen natuurlijk Yu-Gi-Oh kaarten. Zie het zoals bij Pokemon kaarten, je hebt ze nodig om het spel te spelen. In deze blog gaan wij je alles uitleggen over Yu-Gi-Oh TCG en de kaarten ervan. Lees dus zeker verder als jij wilt weten wat het precies inhoud. En ook vertellen wij je waar je Yu Gi Oh kaarten kan kopen, wat wij ervan vinden en komen er uitleg video´s bij te staan voor de mensen die niet van lezen houden.

Yu-Gi-Oh! tcg

Wat is Yu-Gi-Oh voor trading card game?

Yu-Gi-Oh! is een erg populair ruilkaartenspel, wereldwijd hebben zij namelijk miljoenen fans en spelers. Wie kent het nou niet vanuit zijn of haar jeugd? De meeste oudere mensen zijn ermee op gegroeid, en de hype is weer levendiger dan ooit te voren! Maar wil jij nou weten wat de trading card game precies inhoud? Dan zit jij hier aan het juiste adres. Wij duiken namelijk in de wereld van Yu-Gi-Oh! en geven je allerlei handige tips en tricks zodat jij je spel kunt verbeteren!

Of je nu net begint met het spelen van deze trading card game of er zeer ervaren in bent. Je moet de basis eerst onder de knie zien te krijgen. De regels zijn vrij simpel en eenvoudig te begrijpen voor iedereen. Wat het lastiger maakt is dat er allemaal speciale spel effecten zijn, elke kaart is weer anders en heeft zo zijn eigen specialiteiten. Kaarten kun je oproepen, activeren en gebruiken. Het beste is om eerst de basis onder de knie te krijgen, en daarna dieper erin te duiken en een mooie deck samen te stellen en een tactiek. Hieronder staat een mooie uitleg video voor iedereen:

Bron: Youtube video https://www.youtube.com/watch?v=55gsu3_36Fs

Verschillende soorten Yu-Gi-Oh kaarten

Er zijn verschillende soorten Yu-Gi-Oh kaarten, die gaan wij nu met je doornemen. Elke kaart heeft namelijk een speciale functie en kan tijdens het spel op verschillende manieren ingezet geworden. Zo heb je de monster kaarten, hiermee kan je aanvallen en verdedigen. Maar ook heb je speciale trap kaarten. De ene kun je aan het begin van je beurt inzetten, de andere gebruik je weer als counter aanval wanneer iemand je aanvalt. Het is op het begin allemaal erg veel informatie, maar gelukkig hebben wij hierboven de ideale uitleg video van 3 minuten voor je neergezet. Het is erg belangrijk om alle aspecten van de kaarten te begrijpen om de juiste tactiek te hanteren zodat jij je tegenstander kan verslaan.

Waar kan ik Yu-Gi-Oh kaarten kopen?

Goed nieuws, op www.pokemart.nl en www.pokemart.be verkopen wij namelijk niet alleen Pokemon kaarten, maar ook nog een allerlei andere trading card games. Waaronder dus Yu-Gi-Oh kaarten. Je kunt deze categorie opzoeken bij ´trading card games´ en daarna klik je op Yu Gi Oh. Vervolgens zie je ons gehele assortiment aan Yu Gi Oh booster packs, booster boxen en decks. Heel veel plezier met spelen en het bestellen van de kaarten.

Wat vinden wij van deze TCG?

Het was even lastig om er weer in te komen, omdat wij dit voor het laatst speelde toen we nog kinderen waren. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het echt super leuk. Je kan het tegenwoordig ook gratis online spelen, maar met de kaarten blijft het toch net wat leuker. Lekker een avondje aan tafel zitten en al je tegenstanders van de kaart vegen met je eigen samengestelde deck. Hoe vet is dat? Hopelijk beleven jullie er net zo veel plezier aan als ons.

Kan je Yu-Gi-Oh kaarten graden?

Het leuke aan deze trading card game is dat je ze ook kunt graden net zoals je al gewend bent van de Pokemon kaarten. Dit kan zowel bij PSA, Beckett, CGC en nog veel meer andere grading bedrijven. De aller eerste Yu-Gi-Oh kaarten kunnen in een PSA 10 ook dik geld opleveren, mocht jij nog kaarten van vroeger op zolder hebben liggen? Ga ze dan snel eens zoeken en kijk of jij er nog verborgen pareltjes tussen hebt zitten!

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo wat geleerd over wat Yu-Gi-Oh kaarten zijn. Mocht je nou meer informatieve blogs willen lezen? Check dan zeker eens onze blog pagina, die staat namelijk helemaal vol informatieve content! Vergeet ook niet onze social media kanalen te volgen zodat jij nooit iets nieuws een aanbieding of giveaway mist! Tot de volgende blog.

Deel dit bericht